2022. 01. 28. péntek
Karola, Károly
: 357 Ft   : 321 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Kalocsa Szíve Program – Nyílt nap nyereményjátékkal

Borbély-Juhász Ágnes  |  2015. 11. 30., 21:15

Több száz „turistát” fogadtak szombaton a Kalocsa Kulturális Központ munkatársai a Kalocsa Szíve Program önkormányzati beruházásának helyszínein. A nyílt nap – főként az esős időjárás miatt nem várt – kiemelkedő látogatószámmal és nyeremények sorolásával zárult.

A nyílt napot 13-tól 17 óráig hirdette meg a Kalocsa Kulturális Központ, amelynek munkatársai a szakavatott tájékoztatás mellett forralt borral, zsíros kenyérrel és nem utolsó sorban matricákkal várták a kíváncsi látogatókat. Utóbbihoz mindössze helyszíni regisztrációra volt szükség, kültéren a messziről is jól látható piros sátrak védelmező fedele alatt. A matricákat aztán egy kifejezetten erre az alkalomra készített útlevélbe kellett beragasztani. Akinek mind a hét helyszínről volt matricája, illetve a nap végére aláírása [a matricák ugyanis idő előtt elfogytak – A szerk.], az izgatottan várhatta az előre meghirdetett nyereménysorsolást.

Képgaléria megtekintése (80 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

A körutat bármelyik helyszínen meg lehetett kezdeni, de érdemes volt a Schöffer Gyűjteményben befejezni, itt került sor ugyanis az összes helyszínt regisztráltan bejárók közti nyereményjáték sorsolására.

Képgaléria megtekintése (80 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

Öt órára ennek megfelelően meg is telt a kibővített, kétszintessé alakított múzeum előadóterme az aznapi legkitartóbb „turistákkal”. Ott dr. Magóné Tóth Gyöngyi dr. Angeli Gabriella és Szabó Balázs önkormányzati képviselők közreműködésével megkezdte a nyeremények egyenkénti sorsolását. Gazdára találtak bögrék, páros színházjegyek, könyvek, egy palack Kalocsa Város Bora, és a fődíj, egy hévízi wellness hétvége is (3 nap, 2 éjszaka, 2 fő részére) a Magyar Gasztronómiai Szövetség jóvoltából.

Képgaléria megtekintése (80 db kép)

Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 28., 08:03
Január 28-án, pénteken a Rákóczi Ferenc utca gallyazási munkálatai folytatódnak. Még >>>
2022. 01. 27., 15:02
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, az ORFK- Országos Balesetmegelőzési Bizottság kiírása alapján gyermekrajz pályázatot hirdetett „Így közlekedtek ti!” címmel. Még >>>
2022. 01. 27., 14:47
Két pályázó közül az eddigi intézményvezető kapott bizalmat. A kérdésről ma délután zárt ülés keretében döntött a kalocsai önkormányzati képviselő-testület. Még >>>
2022. 01. 27., 11:02
Hál’Isten igény is van rá: évek óta egyre több gyermek születik jánoshalmi családokban. A kivitelezési munkálatok az év elején indultak, várhatóan a következő tanévben már meg is kezdheti működését a két csoportszobás létesítmény. Még >>>
2022. 01. 27., 10:51
A revizorok megjelenésére a hivatali munkaidőn túl is számítani lehet. Még >>>
2022. 01. 27., 10:00
Január 27-én, csütörtökön a Rákóczi Ferenc utca gallyazási munkálataira kerül sor. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK