2023. 09. 24.
Gellért, Mercédesz
: 387 Ft   : 363 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Utazás Kiállítás 2019 – Huszonnégy önkormányzat és hat szervezet fog össze Bács-Kiskun értékeinek méltó bemutatásáért

Gazsó Rita  |  2018. 11. 29., 08:06

Bács-Kiskun megyében számtalan hagyományt őrző érték és magával ragadó élményt nyújtó hely található, melyek bemutatására kiváló lehetőséget nyújt a 2019-es Utazás kiállítás Budapesten. A sikeres megjelenés érdekében a szervezők együttműködési megállapodást kötöttek, amelyet szerdán írtak alá Kecskeméten.

Az elmúlt hónapok megfeszített munkájának gyümölcse az az együttműködési megállapodás, melyet a mai napon kötött meg a Hungexpo Zrt., a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat, Kecskemét Megye Jogú Város Önkormányzata és a többi települést és szervezetet képviselő Bács-Kiskun Megyei Turisztikai és Marketing Nonprofit Kft.


Forrás: Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat

„Napjainkban az emberek többsége, ha kirándulni indul, akkor élményekre vágyik. Úgy gondolom, ha a turisták megyénket választják, itt igazán pozitív impulzusok érhetik őket”– mondta el az ünnepségen köszöntő beszédében Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke.

„Az idei évben egy igazán igyekvő és eredményes szervezői és vezetői csapattal találkozhattunk”- emelte ki köszöntőjében Reményiné Tihanyi Klára, a Hungexpo Vásár és Reklám Zrt. stratégia és üzletfejlesztési igazgatója.

A teljes projekt keretében 24 önkormányzat és 6 szervezet fogott össze annak érdekében, hogy megyénk legfontosabb értékeit legszebb fényükben mutathassák meg.

„Az összetartó csapatmunka határozta meg az elmúlt időszakot és a jövőben is ennek fényében szeretnének együtt dolgozni”- számolt be köszöntőjében Csáki Béla, a Bács-Kiskun Megyei Turizmusfejlesztési és Marketing Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A belföldi díszvendég státusz rengeteg előnyt rejt térségünk számára, hiszen

megyénk számos bemutatkozási lehetőséget kap megyénk előadások, koncertek és kisfilmek révén ezáltal pedig a turisztikai szakma, valamint a média középpontjába kerül.

Mindezek mellett öt egységes arculattal rendelkező turisztikai kiadvány készül el, melyek szintén arra lesznek hivatottak, hogy bemutassák az alföldi táj által rejtett csodákat, kulturális értékeinket és mindazokat az élményeket, amiért a hazai és külföldi turistáknak egyaránt érdemes ellátogatniuk hozzánk.

„A fejlődés szerves része Kecskemétnek és a megye egészének egyaránt. Számos új, előremutató kezdeményes nyert teret magának az utóbbi időszakban. Úgy gondolom, az Utazás kiállítás 2019 egy remek lehetőség arra, hogy mindezt megmutassuk” – emelte ki beszédében dr. Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét Megyei Jogú Városának alpolgármestere.

A Hungexpo Vásárközpontban 2019. február 21-24. között tartandó Utazás kiállítás 2019 tehát kiváló alkalom arra, hogy Bács-Kiskun megye és fővárosa, mint díszvendég a partnerszervezetekkel együtt a rendezvény egyik alappilléreként képviselje mindazt az értéket és élményt, melyet térségünk rejt.

Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 09. 22., 11:40
Érdemes volt kilátogatni szeptember első szombatján a kalocsai reptérre, ahol látványos tűzijátékkal nyíló esti futás, repülési lehetőség és ingyenes egészségügyi vizsgálatok is várták az érdeklődőket az Aero Club Foktő-Kalocsa rendezvényén.
2023. 09. 22., 11:35
Roma zenei előadókkal, népviseleti és néptáncbemutatóval várják az érdeklődőket!
2023-09-23 13:28:06
Szombati Ferenc muzsikája mellett, a Mezei Virágok Népdalkör előadását láthatják az érdeklődők, egy finom ebéd és más műsorok mellett!
2023-09-22 10:43:00
Választási kampány közeleg – jövőre önkormányzati és EP választásokat tartanak hazánkban. A pártok, politikai szervezetek igyekeztek kihasználni a Paprikafesztiválban rejlő marketingértéket. Több helyi közéleti személyiséget és országos pártpolitikust is kérdeztünk a jövő évi terveikről.
2023-09-18 14:13:38
Első kézből kaptak információt a településvezetők a Paks II. beruházás előrehaladásáról, fontos mérföldköveiről a Közép-Duna Menti Fejlesztési Tanács fórumain. A hatállomásos tájékoztatósorozatra 99 település polgármesterei kaptak meghívást. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 09. 24., 16:11
A javaslat szerint jövő év márciusától ismét nő az érintetti kör, pontosan 83889 egészségügyi szakdolgozó bére, de már differenciáltan. Még >>>
2023. 09. 23., 20:04
A Zöldfa utcai óvodában péntek délelőtt tartották a díjátadót. Még >>>
2023. 09. 23., 11:16
A válasz röviden és tömören: igen, öntözzünk. De ha megállunk e túlegyszerűsített válasznál, és ész nélkül locsolunk, nagyobb bajt okozunk, mint amit a szárazság eredményezne! Még >>>
2023. 09. 22., 11:06
Kezdő vagy, de egyelőre kerülnéd a termeket? Egy hosszabb kihagyás után térnél vissza az edzéshez, és előtte alapoznál otthon egy kicsit? Esetleg kizárólag otthoni edzésben gondolkodsz, és a lehetőségekhez mérten szeretnéd magadból kihozni a maximumot? Segítünk megtenni az első lépést! :) Még >>>
2023. 09. 22., 10:50
A héten diagnosztizált esetekkel a 2023. évben nyilvántartott nyugat-nílusi láz megbetegedések száma 25-re nőtt. Még >>>
2023. 09. 21., 15:17
Egy csengődi asszony görög hatósági jelzést szerelt fel autójára, amit a közelmúltban vásárolt. A történtek vizsgálatát a Kiskőrösi Rendőrkapitányság befejezte. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK