2024. 06. 21. péntek
Alajos, Leila
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Astron óra ünnep értékes nyereményekkel Kecelen – Kalocsaiakra is rákacsintott a szerencse

Zsiga Ferenc  |  2019. 01. 14., 09:07

A keceli Városi Ferenchez és családjához köthető Astron Kft. idén január 8-án, kedden 25. alkalommal rendezte meg műsorral egybekötött ajándéksorsolását a helyi sportcsarnokban. Természetesen az egyetlen szabadalmazott, jogvédett magyar óramárka, az Astron számos példánya ott volt az 51 értékes nyeremény között. Az Astron óráknak, ékszereknek, a főnyereményként meghirdetett nagy értékű álló szekrényórának az lehetett a szerencsés nyertese, aki a 2018. évben a keceli és a soltvadkerti Astron üzletben órát, ékszert vásárolt, és grátisz ajándék sorsjegyet kapott, vagy ingyenes belépőjegyével vett részt a kulturális eseményekkel színesített programon.

Ahogy azt több kalocsai és környékbeli vendég portálunknak elmondta: az izgalmas nyereményjátékon túl az évek óta színvonalas műsor is vonzotta őket. Közülük néhányan Városi Ferencet nem csak jó hírű, sikeres vállalkozóként, hanem a keceli pünkösdi gyülekezet vezető lelkipásztoraként is tisztelik.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

Forrás: Zsiga Ferenc

A műsort megelőző kisfilm a családi vállalkozásként működő Astron cégről és alapítójáról, a kézműves óragyártásról adott látványos képekben bővelkedő áttekintést. Az óraünnep díszvendége Lehoczki Ferenc, Soltvadkert polgármestere volt, aki az általa képviselt önkormányzat ajándékaként a műsorban fellépő soltvadkerti zenekar és énekkar produkcióit hozta.

A polgármester Kossuth Lajos máig érvényes gondolatával köszöntötte a családot és az ünnepség résztvevőit: „Kossuth Lajos azt üzeni nekünk, mai magyaroknak: soha le nem mondani, soha nem csüggedni, és ha kell, mindig újra kezdeni !.” Lehoczki Ferenc egy szimbolikus hasonlattal élve zárta beszédét:

Az időt és az utat Kecel mellett Soltvadkerten is a Városi órák mutatják.”

A zene - és énekszámokkal színesített műsorban elsőként a Városi testvérek, Ferenc és László egy trombita darab előadásával lépett fel. Ám igazán figyelemre méltó az a közös családi zenés produkció volt, amelyben a Városi testvérek, közülük ketten hangszeres közreműködéssel is énekeltek.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

Forrás: Zsiga Ferenc

Az izgalommal várt nyereményeső előtt Városi Anett mutatta be a sorsolási bizottságot, ismertette a szabályokat, majd a teremben lévő gyermekek bevonásával megkezdődött a sorsolás, melyet Városi Anett és Rémán Dániel vezetett.

Először a Flora virágfesztivál „látvány óraműhely” játékának sorsjegyeit húzták ki, majd köztük több különleges Astron órával, az értékesebb ajándéktárgyak következtek. A közönség az elhúzódó sorsolás ellenére végéig kitartott, mígnem az izgalom az öt fődíj kisorsolásakor a tetőfokára hágott. A szerencsés nyertesek közül is a legszerencsésebbnek Benedek Imre keceli lakos bizonyult, aki a több százezer forint értékű fődíjnak, a klasszikus formájú, gyönyörű szekrényórának lett az újdonsült tulajdonosa. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 21., 18:00
Az ügyészség a nőt többrendbeli közokirat-hamisítás bűntettével vádolja Még >>>
2024. 06. 21., 16:51
Bock József életműve példa arra, hogy szívós, kitartó munkával milyen eredményeket lehet elérni. Még >>>
2024. 06. 20., 09:01
Három év alatt 12 magyar és 4 cseh gazdasági társaságot vontak be az adóelkerülő tevékenységbe. Még >>>
2024. 06. 19., 14:34
Két bajai rendőr és mentős húzták vissza a hídra az öngyilkossággal fenyegetőző férfit. Még >>>
2024. 06. 19., 10:56
Az asszonnyal szemben több körözés volt érvényben. Még >>>
2024. 06. 18., 08:45
Bejelentés érkezett arról, hogy Akasztón valaki ittasan furikázik egy kék autóval délután. A rendőrök hamar az autó nyomára bukkantak, ami az egyik kereszteződésben, az út mellett egy virágosládán egyensúlyozott. A jármű vezetője ugyanis kanyarodás közben túlkormányozta a kocsit és felhajtott a betonból kiöntött elemre. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK