2022. 08. 19. péntek
Huba
: 405 Ft   : 398 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Astron óra ünnep értékes nyereményekkel Kecelen – Kalocsaiakra is rákacsintott a szerencse

Zsiga Ferenc  |  2019. 01. 14., 09:07

A keceli Városi Ferenchez és családjához köthető Astron Kft. idén január 8-án, kedden 25. alkalommal rendezte meg műsorral egybekötött ajándéksorsolását a helyi sportcsarnokban. Természetesen az egyetlen szabadalmazott, jogvédett magyar óramárka, az Astron számos példánya ott volt az 51 értékes nyeremény között. Az Astron óráknak, ékszereknek, a főnyereményként meghirdetett nagy értékű álló szekrényórának az lehetett a szerencsés nyertese, aki a 2018. évben a keceli és a soltvadkerti Astron üzletben órát, ékszert vásárolt, és grátisz ajándék sorsjegyet kapott, vagy ingyenes belépőjegyével vett részt a kulturális eseményekkel színesített programon.

Ahogy azt több kalocsai és környékbeli vendég portálunknak elmondta: az izgalmas nyereményjátékon túl az évek óta színvonalas műsor is vonzotta őket. Közülük néhányan Városi Ferencet nem csak jó hírű, sikeres vállalkozóként, hanem a keceli pünkösdi gyülekezet vezető lelkipásztoraként is tisztelik.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

Forrás: Zsiga Ferenc

A műsort megelőző kisfilm a családi vállalkozásként működő Astron cégről és alapítójáról, a kézműves óragyártásról adott látványos képekben bővelkedő áttekintést. Az óraünnep díszvendége Lehoczki Ferenc, Soltvadkert polgármestere volt, aki az általa képviselt önkormányzat ajándékaként a műsorban fellépő soltvadkerti zenekar és énekkar produkcióit hozta.

A polgármester Kossuth Lajos máig érvényes gondolatával köszöntötte a családot és az ünnepség résztvevőit: „Kossuth Lajos azt üzeni nekünk, mai magyaroknak: soha le nem mondani, soha nem csüggedni, és ha kell, mindig újra kezdeni !.” Lehoczki Ferenc egy szimbolikus hasonlattal élve zárta beszédét:

Az időt és az utat Kecel mellett Soltvadkerten is a Városi órák mutatják.”

A zene - és énekszámokkal színesített műsorban elsőként a Városi testvérek, Ferenc és László egy trombita darab előadásával lépett fel. Ám igazán figyelemre méltó az a közös családi zenés produkció volt, amelyben a Városi testvérek, közülük ketten hangszeres közreműködéssel is énekeltek.

Képgaléria megtekintése (7 db kép)

Forrás: Zsiga Ferenc

Az izgalommal várt nyereményeső előtt Városi Anett mutatta be a sorsolási bizottságot, ismertette a szabályokat, majd a teremben lévő gyermekek bevonásával megkezdődött a sorsolás, melyet Városi Anett és Rémán Dániel vezetett.

Először a Flora virágfesztivál „látvány óraműhely” játékának sorsjegyeit húzták ki, majd köztük több különleges Astron órával, az értékesebb ajándéktárgyak következtek. A közönség az elhúzódó sorsolás ellenére végéig kitartott, mígnem az izgalom az öt fődíj kisorsolásakor a tetőfokára hágott. A szerencsés nyertesek közül is a legszerencsésebbnek Benedek Imre keceli lakos bizonyult, aki a több százezer forint értékű fődíjnak, a klasszikus formájú, gyönyörű szekrényórának lett az újdonsült tulajdonosa. 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 08. 17., 08:25
Pénteken indult az a hatalkalmas kerekasztalbeszélgetés-sorozat, amely Kalocsa értékeit helyezi fókuszba, és a különbségek helyett a közös pontok kiemelésével az itteni lokálpatrióták közti együttműködés erősítését tűzi célul. Elsőként a lokálpatriotizmus mibenlétét igyekeztek megragadni a résztvevők. Ma a népművészet lesz a téma.
2022-08-19 08:51:33
Ünnepi szentmise és a községi díj átadása mellett számos más programlehetőség várja az érdeklődőket, úgy is mint lovasbemutató, bábelőadás, operettműsor valamint egészségügyi állapotfelmérésen vehet részt bárki. Délután 5 órától Nótár Mary lép fel a nagyszínpadon, majd a Varga Miklós Band után pár órával később lézershow veszi kezdetét.
2022-08-17 08:49:06
A TOP-5.2.1-15 –BK1-2020-00009 azonosítási számú „A társadalmi együttműködés erősítését szolgáló helyi szintű komplex programok” megnevezésű pályázat keretében 2022 augusztus 22-26-ig három helyszínen 15-15 roma származású gyermeket táboroztat a kalocsai Önkormányzat.
2022-08-16 15:57:56
Hirtelen zuhant rá a gyász és vele együtt a váratlan élethelyzet sok nehezen megoldható problémája arra a kalocsai családra, amely fiatal édesanyját néhány hete veszítette el. Az apa segítség nélkül maradt, a gyermeket felügyelet nélkül nem hagyhatja, így fővárosi állását föladni kényszerült. Könnyű belátni: e helyzetben minden segítség jól jön!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 08. 19., 09:11
Balotaszállás külterületén, az előre megadott helyszínen 13 migráns személyt vett fel a gépjárművébe és elindult velük a nyugati határ felé. Még >>>
2022. 08. 19., 08:14
Csütörtök délután gyulladt ki az aljnövényzet Pécs külterületén, az Akó dűlőn, ahol lángra kapott egy ház is, majd az erős szél miatt sebesen terjedő lángok miatt egyre több ingatlan került veszélybe. Még >>>
2022. 08. 18., 13:24
Egyelőre az látható, hogy „labilisabb lesz a légállapot”, növekszik az ismétlődő záporok, zivatarok esélye, és akár hevesebb zivatarok is kialakulhatnak, ismertette a meteorológiai szolgálat. Még >>>
2022. 08. 18., 12:50
Nem lehet vele hibázni. Eredetileg gyümölcstortából alakult a recept, ami mindig túl kevés volt. Még >>>
2022. 08. 18., 12:37
Szintén augusztus 15-én nyílik újra a Közfoglalkoztatásból a versenyszférába program Még >>>
2022. 08. 18., 08:27
A Kalocsai Bokréta Népművészeti Egyesület és és a Piros Rózsa Néptánc Egyesület elsődleges célja a megalakulástól kezdve a gyermekek, a fiatal korosztály és a felnőttek népi játékkal, néptánccal való megismertetése volt, és ennek a tudásnak a bemutatása helyi, térségi, országos és nemzetközi rendezvényeken. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés