2021. 10. 16. szombat
Gál
: 360 Ft   : 310 Ft Benzin: 428.6 Ft/l   Dízel: 432.1 Ft/l   Írjon nekünk

A Bajával edzőmeccselt a Kohány-bandérium

Tamás Ferenc  |  2021. 07. 29., 08:56

Július 24-én, szombaton délelőtt futball matinén fogadta a Kohány Balázs edzette „megyeegyes” Kalocsa az egykoron szebb időszakot is megélt Baja csapatát, ahol mindkét oldalon a legütőképesebb csapatszerkezet megtalálása lehetett a legfontosabb cél.

Az edzőmérkőzések többek között arra mindenképpen jók, hogy a szakvezető és az értő szurkoló egyaránt lássa, hogy hol tart a csapat, hol kell változtatni, milyen célkitűzéseket fogalmazhatunk meg az elkövetkezendő szezonra. A játékosok forgatásával – több poszton való kipróbálásával – a csapatrészek összhangjának legoptimálisabb megtalálásával Kohány edző is tesztelhette az újonnan érkezőket, sőt azt is láthatta, hogy a jelentős játékerőt képviselő távozókat miként tudja majd pótolni.

Talán ezért is választotta a mester az előző bajnokságban huszonnégyből – huszonnégyszer nyerő, tudatos focit játszó Baja csapatát, hogy képet kapjon új játékosai kvalitásairól, illetve kíváncsi volt arra is, hogy az új szerkezetben játszó KFC-nek melyek lehetnek a hibás beidegződései, a csapatrészek közötti összhangnak mik lehetnek a gyengéi.

Aztán, mintha mindkét csapat szerette volna igazolni a fenti eszmefuttatást, tempós focit játszva estek egymásnak a rekkenő hőségben, az akarással és a bizonyítással egyik oldalon sem volt baj, hiszen három tizenegyest, számtalan kapufát és ajtó-ablak ziccert láthatott a tisztelt nagyérdemű, amelynek végén öt gól is született. A Kalocsa megérdemelten nyerte az edzőmérkőzést, hiszen háromszor is vezetett az „ivószünetekkel” tarkított találkozó során, miközben hat új érkezőt is bevetett Kohány edző a 90 perc alatt.

Kalocsai FC – Bajai LC 3–2 (1–0)
50 néző, vezette: Szűcs
Kalocsa: Vatai A. – Rideg L., Knap T., Szabó V., Szalánczi G. – Tóth L., Dostyicza D., Kerekes K., Nagy M. – Kiss D., Farkas Z. Cserék: Pandúr T., Matos M., Rakiás M., Tamás B., Romsics P. Edző: Kohány Balázs.
Gólszerző: Dostyicza Dániel (1–0) a 16., Kerekes Krisztián (2–0) a 63., Kerezsi Ferenc (2–1) a 67., Kiss Dominik (3–1) a 71., Bányai Edvin (3–2) a 76. percben.

Képgaléria megtekintése (17 db kép)
Az újonnan érkezők (balról jobbra): Tamás Benjamin, Kiss Dominik, Szalánczi Gergő, Nagy Márk, Kerekes Krisztián, Rakiás Milán. | A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 10. 16., 13:53
A legnagyobb visszaesést Litvániában mérték, 56,8 százalékosat, a legnagyobb növekedést pedig Cipruson, 12,1 százalékosat. Még >>>
2021. 10. 15., 18:40
Újabb tizenkét súlyos állapotban lévő Covid-beteget szállítanak pénteken Romániából Magyarországra - közölte a román egészségügyi minisztérium. Még >>>
2021. 10. 15., 17:43
Az új óvodához, majd a Paksi közben épülő Inkubátorházhoz látogattak el a délután folyamán, ahol Boromisza Viktor, a Városüzemeltetési és Fejlesztési Osztály vezetője vezette körbe a testület tagjait és általános képet adott az építkezések műszaki hátteréről. Még >>>
2021. 10. 15., 15:44
Ha eddig rossz emlékeid lettek volna a tökfőzelékkel kapcsolatosan, ez a recept talán megváltoztatja az előítéleteidet. Próbáld ki az NlCafe könnyű, gyors és egyszerű tejfölös tökfőzelék receptjét! Még >>>
2021. 10. 15., 14:50
Kalocsa Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságát, hogy 2021. október 18.-án 7:00 órától – 2021. október 22.-én 12:00 óráig, a Sörház köz közútjában elhelyezkedő csapadékcsatorna elvezető rendszer javítása, és a folyóka elemek cseréje érdekében, a munkaterület környezetében a közút teljes szélességben lezárásra kerül. Még >>>
2021. 10. 15., 12:10
A következő napokban elég hideg hajnalok várnak reánk hazánkban az Időkép szerint. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!
hirdetés