2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

A harmadik győzelem zsinórban: Kiskunhalas FC – KFC 0–2

Tamás Ferenc  |  2017. 03. 28., 22:34

Végre elkapta a fonalat az ősszel sérülések miatt gyengélkedő csapatunk, hiszen a tavaszi fellépésein – Harta, Kunszállás, Kecel, Halas – sorozatban kapott gól nélkül jöhetett le a gárda a pályáról, miközben tíz ponttal is gyarapíthatták pontjaik számát.

Legutóbb éppen Halason, egy egészségesen agresszív összecsapáson igazolta a Márton-bandérium tavaszi hadjáratának töretlen harci szellemét, ahol sikerült „megfogniuk” az igencsak motivált csipkevárosi armadát.

A test test elleni párharcokban is rendre helytálltak a mieink, miközben lélektanilag a legjobbkor – mindkét félidő közepén – köszöntek be egyszer-egyszer a hazaiaknak.

Az első játékrész 20. percében egy bal oldali szabadrúgást Kollár mesterien tekert a kapuelőtérbe, amit az érkező Nasz a hálóba fejelt (0–1).

A második félidő derekán pedig egy Nasz – Kohány BalázsKohány Gábor akció végén csapatkapitányunkat szó szerint felborították. Tizenegyes! A büntetőből pedig Vuits Viktor kilőtte a kapu bal alsó sarkát (0–2).


Forrás: Kalocsai Futball Club / Facebook

Folytatás április 2-án, vasárnap hazai pályán, amikor a bajnokságra hajtó Kecskeméti LCrohamosztaga érkezik majd hozzánk. Kezdés 16.30 órától, helyszín a Városi Sportcentrum „nagyműhelye”. A klub vezetése és a játékosok hívják és várják a szurkolókat!

MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző:
– Egy nagyon küzdelmes meccset játszottunk Halason egy több mint agresszív csapat ellen, ahol a fiúk nagyon jól helytálltak, hiszen ismét kapott gól nélkül sikerült lehoznunk a mérkőzést. Nagyon sokat dolgozott a gárda a győzelemért – egymást kisegítve, szó szerint vállvetve harcoltak –, és ez meghozta gyümölcsét immár zsinórban megnyert harmadik találkozónkon is.

Kiskunhalas – KFC 0–2 (0–1)
100 néző, vezette: Allaga I.
Kalocsa: VargaKiss, Dobler, Szabó, Nasz – Kohány B. – Vuits V. (Vass), Bereczki, Kollár (Nádasdi), Dostyicza (Rábóczki) – Kohány G.
Edző: Márton Zsolt.

Ifjúsági eredmény: 0–0.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés