2022. 05. 18. szerda
Alexandra, Erik
: 388 Ft   : 369 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

A Harta ifivel meccselt a Kalocsa „vegyes” a kupameccsen

A Harta ifivel meccselt a Kalocsa „vegyes” a kupameccsen
Tamás Ferenc  |  2021. 05. 12., 14:35

Május 5-én, szerdán rendezték a Bács megyei Kupa első fordulóját, ahol a Kalocsai FC a megyei vetélytárs Harta együttesével mérkőzött. Mindkét gárda egy hét leforgása alatt immár a harmadik találkozóját teljesítette, hiszen egy héttel korábban szerdán az elhalasztott meccsüket játszották, majd vasárnap jött a soros bajnoki és ezúttal szerdán pedig a kupamérkőzés.

Ami jelen helyzetben várható volt, a vendég Harta a komplett ificsapatával érkezett, soraiból csupán a 34. életévét taposó Grecu Mihai-Sebastian és Nagy Márk lógott ki.
Helyzetek sokaságába rontottak bele az utolsó labdaérintéseknél a mieink, ezúttal is ott folytatták, mint korábban a bajnokin abbahagyták.
És ilyen a foci. A vendégek lefutották a jobb oldali védelmünket, majd a kavargó szélben a hosszú oldalra szitáló labdát, Marte lőtte Varga kapus zoknija mellett a jobb alsó sarokba (0–1).

A második játékrészt rögtön góllal kezdte a KFC. A vendégek ötösén nagy kavarodás közepette, Farkas Zalán talált a lábak erdejében a hartai kapuba (1–1). A 72. percben Farkas Zalán firkálta meg a hartaiak bal oldali védőjét, majd tálcán küldte a lasztit a hosszún érkező Sümegi elé, aki kilőtte a vendégek kapujának bal alsó sarkát (2–1).

A meccs finisébe fordulva Stefanovits „spori” egy hartai szabálytalan közbelépés után határozottan a büntetőpontra mutatott. Tizenegyes! Az ítéletvégrehajtó a percekkel korábban beálló Tóth Levente volt, aki az őrültek higgadtságával lőtte ki a felső sarkot (3–1).

Kohány mester, mint előzetesen ígérte, ifistákkal megspékelve állította ki csapatát – figyelembe véve az elkövetkező hetek sorozatterhelését. Meghatározó játékosai közül többet is pihentetett, illetve csak csereként jelölt a találkozóra. Tudatosan forgatta tehát a csapatát, ügyelve arra, hogy egyenletes terhelést kapjon mindenki a szerda-vasárnapi dömpingben a játékoskeretből.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Kalocsai FC – Harta SE 3–1 (0–1)
50 néző, vezette: Stefanovits Gábor
Kalocsa: Varga – Török (Rideg), Knap, Pandúr, Rábóczki – Kohány B., Lakatos-Lengyel (Tóth L.) – Farkas Z. (Romsics), Mátyás (Dostyicza), Sümegi – Markó R. (Varga A.). Játékos-edző: Kohány Balázs.
Gólszerző: Marte Gyula (0–1) a 37., Farkas Zalán (1–1) a 48., Sümegi Balázs (2–1) a 72., Tóth Levente ( 3–1 tizenegyesből) a 79. percben.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 12., 08:00
Az új paksi blokkok reaktorépülete számos különleges építészeti megoldást vonultat fel a speciális alapozástól a robusztusság biztosításán keresztül a beton minőségééig – hangzott el a Paks II. Zrt. Tudásmenedzsment Akadémiája áprilisi előadásán. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 17., 19:07
Indulhat a temetői kápolna és környéke felújítása! Még >>>
2022. 05. 17., 13:46
A rendőrök a térfigyelő kamerák felvételei és az összegyűjtött információk alapján beazonosították a testvérpárt, akik nem voltak ismeretlenek a hatóság előtt. Még >>>
2022. 05. 17., 09:09
Az internetes csalások számos válfajáról hallhattunk már, ám a kiberbűnözők pillanatok alatt reagálnak az aktuális történésekre és gyorsan felismerik, milyen úton húzhatnak hasznot az internet felhasználókból. Még >>>
2022. 05. 16., 17:30
A projekten dolgozó szakemberek úgy szeretnék végezni munkájukat, hogy a legkevesebb fennakadást okozzák a lakóknak. Még >>>
2022. 05. 16., 09:14
Eddig 10 százalékkal többen ajánlották fel adójuk egyszázalékát, mint tavaly ugyanilyenkor. Még >>>
2022. 05. 15., 17:57
Durrdefektet kapott, majd felborult egy tűzoltóautó a Borsod-Abaúj -Zemplén megyei Nagybarcán, amikor egy lakástűzhöz vonult Lénárddarócra. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés