2022. 01. 25. kedd
Pál
: 359 Ft   : 317 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

A megye edzői KFC játékosokat is jelöltek a legjobbak közé

A megye edzői KFC játékosokat is jelöltek a legjobbak közé
Tamás Ferenc  |  2022. 01. 09., 15:25

A Bács megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő csapatok edzői szavaztak játékosaik rangsoráról, azaz, hogy látták hogy kik voltak az ősz legjobbjai az első osztályú mezőnyben.

A szövetség megkeresése alapján a klubok vezetőedzőit felkérték arra, hogy a tizenhárom csapatos Bács-Kiskun megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság általuk legjobbnak tartott játékosait jelöljék egy „A” és egy „B” válogatott csapatba, ahol az „A” gárdába került labdarúgók 2 pontot, míg a „B” csapatba kerültek 1 pontot kaptak. A szavazó edzők egyetlen kikötést kaptak, hogy a saját csapatukból senkit nem jelölhettek a válogatottakba. A rendezők 4-3-3-as felállást kértek a jelölőktől a csapatuk összeállítása során.

A végeredmény kalocsai szempontból igen megnyerő volt, hiszen a KFC több játékosát is jelölték mind az „A”, mind pedig a „B” keretbe. A mieink közül a csapatkapitányunk, Dostyicza Dániel (képünkön) kapta a legtöbb jelölést, hiszen 14 pontjával ott van a megyei rangsor hetedik helyén. Őt egyébként az „A” csoportba öt edző is beválogatta, míg négyen a „B” gárdába (válogatottba) jelölték.


Az „A” együttesbe kapott még jelölést a mieink közül: Farkas Zalán, Szalánczi Gergő, Knap Tamás, Rideg László, Boldizsár Csaba, Szabó Valentin.
A „B” válogatottban számításba vett KFC-s focisták: Farkas Zalán, Kerekes Krisztián, Knap Tamás.

A legtöbb pontot a megyei mezőnyben Szabó Szilárd (Jánoshalma) kapta, szám szerint 22 pontot, őt Nagy Attila (Kiskőrös LC) 18 ponttal követi a 16 pontot szerző Oroszi Dániel (Kiskunfélegyháza) előtt.

Az „A” válogatott összeállítása a megyei edzők szavazatai alapján a következőképpen alakult:

Lengyel Péter (Kiskunhalas) – Ludasi Martin (Kiskunfélegyháza), Dobosi Zsolt (Akasztó), István László (Tiszakécske II.) – Nagy Attila (Kiskőrös), Szabó Szilárd (Jánoshalma), Dostyicza Dániel (Kalocsa) – Oroszi Dániel (Kiskunfélegyháza), Sibalin Dániel (Kecel), Bozsik Máté (Kecskeméti LC).

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 01. 19., 14:00
Indulnak a választási előkészületek. A kampány hivatalosan a február közepén kezdődik, ám az eseményre nem csak a pártoknak és a választóknak, hanem a lebonyolító szerveknek is föl kell készülniük. A kalocsai Választási Iroda felhívást tett közzé a szavazatszámláló bizottságokba való jelentkezésre.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 01. 24., 17:59
Számos médium közölte a gyászhírt, a Kossuth Rádió adását megszakítva tájékoztatott olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornászunk halálhíréről. Még >>>
2022. 01. 24., 17:35
Kedden, szerdán és csütörtökön gallyazási munkálatok miatt körültekintőbben kell közlekedni. Még >>>
2022. 01. 24., 09:36
A két egyesület az új polgárőr autókat a Magyar Falu Program Falusi Civil Alapjának pályázati forrásából szerezte be. Még >>>
2022. 01. 24., 09:02
A másik vendéget lopta meg a delikvens, sőt, a keresztelési ajándékát is visszalopta. Még >>>
2022. 01. 23., 19:10
Ma egész délután zajlottak a baráti meccsek az EMIKA koripályán! Még >>>
2022. 01. 23., 18:29
Élhetőbb város kialakításához hozzátartozik, hogy jó nemzetközi kapcsolatokat ápoljunk olyan partnerekkel, akik a térségünkben jelen vannak. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés