2021. 10. 24.
Salamon
: 363 Ft   : 312 Ft Benzin: 492.0 Ft/l   Dízel: 506.5 Ft/l   Írjon nekünk

A pontszerzés a kalocsai szív diadala volt

Tamás Ferenc  |  2021. 10. 05., 09:13

Október 1-jén az idei ősz hetedik játéknapján a megyeszékhelyen vizitált a Kohány Balázs edzette Kalocsai FC „megyeegyes” csapata, ahol a mieink töretlen küzdőszellemének köszönhetően a végére igazságos döntetlen született.

Most már ténylegesen elmondhatjuk, hogy az utóbbi öt találkozónkon a Kecskeméttel három döntetlen és egy-egy kalocsai és megyeszékhelyi győzelem született és a négy-négyes gólkülönbségünk mellett a bajnoki pontokon is megosztoztunk a Kecskeméttel. Ami még különösen érdekes, hogy az a Bozsik Máté szerezte ellenünk a KLC valamennyi találatát, aki ezúttal is betalált Vatai kapujába. Dostyicza ugyan a félidő hajrájában tizenegyest hibázott, de a helyzetek számát tekintve ekkor még a hazaiak voltak fölényben. Aztán a fordulás után bő tíz perccel Bozsik, Vatai kapujának jobb felső sarkába varázsolta szabadrúgásból a labdát, mintegy 28 méterről, amit az utolsó percben bal oldali védőnk, Szalánczi Gergő egalizált a lefújás percében (1–1).

Folytatás október 10-én, vasárnap 15 órától Kalocsán, amikor a Faddikorr Kiskunhalasi FC még nyeretlen gárdája érkezik majd hozzánk.

MESTERMÉRLEG:
Kohány Balázs edző: – A mai meccsünk a jelenlegi Kalocsa játékának hű tükörképe volt. Bevetettünk mindent – 11-est is hibáztunk –, de gólt csak egyet értünk el, igaz azt éppen a legjobbkor. Csak dicsérni tudom a srácokat a töretlen küzdőszellemükért, és azért, hogy nem adták fel a végéig, így megérdemelt volt a pontszerzésünk. A Kecskemét egy jól felkészített, taktikusan játszó csapat, amely mindenkire veszélyes lehet. Szerencsére a szívünk a helyén volt ezen a napon, így a végén megszerzett egy pontunk a legendás kalocsai szív diadala volt.

Kecskeméti LC – Kalocsai FC 1–1 (0–0)
70 néző, vezette: Nemes Attila
Kalocsa: Vatai – Rideg, Knap, Kerekes, Szalánczi – Tóth L., Nagy (Romsics) – Farkas Z. (Rábóczki), Dostyicza (Tamás B.), Kiss (Matos) – Rakiás (Boldizsár).
Edző: Kohány Balázs.
Gólszerző: Bozsik Máté (1–0) az 58., Szalánczi Gergő (1–1) a 90. percben.


Forrás: Baon sport

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 10. 22., 15:51
Mit csinál a TDM? Mit csinál a Kalocsa mellett több települési önkormányzat, valamint több közcélú civil és gazdálkodó szervezetek közös tulajdonában álló Kalocsa és Térsége Turisztikai Kft.? Kevesen látnak bele a nonprofit Kft. működésébe, ők most a társaság működéséről szóló beszámoló elfogadását célzó képviselő-testületi előterjesztés mellékletéből kaphatnak választ kérdéseikre.
2021. 10. 21., 15:31
Még az előző kiállítás – Magyar Zita kerámiái – is látható volt a Fazekas Alkotóházban vasárnap délután, ahol a Kalocsai Hagyományőrző Egyesület tagjai által a krumplis pogácsa készítésének tudományával, egyúttal, a házigazda Kovács László jóvoltából a kemencés sütés-főzés fortélyaival ismerkedhettek az érdeklődők.
2021. 10. 20., 13:18
Az ellátásbiztonságot garantáló Paks II. beruházáshoz jelentős infrastruktúra-fejlesztés társul. A beruházási terület elérését, a munkaerő- és áruszállítást elősegítő közút-, illetve vasútfejlesztés, amelynek már látható eredményei vannak, csak egy kis szelete a feladatoknak – tájékoztatott Dr. Becskeházi Attila államtitkár. (x)
2021. 10. 20., 08:21
Gépész-, vegyész-, villamosmérnök-hallgatók sora kereste fel a Paks II. standját a BME jubileumi állásbörzéjén. Más műszaki, illetve egyéb szakokon tanulók közül is sokan érdeklődtek a szakmai gyakorlati lehetőség, valamint a nyitott pozíciók iránt. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 10. 24., 11:13
Kettős nemzeti ünnepünket szentmisével és evezős bállal zárta Kalocsa Város polgármestere. Még >>>
2021. 10. 23., 15:23
Lakatos György, fagottművész és Gábor-Nagy Nóra, zongoraművész adott csodálatos koncertet péntek este a Kamarateremben Liszt Ferenc születésnapjának 210. évfordulójára! Még >>>
2021. 10. 23., 14:04
Kalocsa Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságát, hogy a Sörház köz forgalomkorlátozását 2021. október 29-ig meghosszabbították a csapadékcsatorna elvezető rendszer javítása miatt. Még >>>
2021. 10. 23., 09:38
Országszerte és a határokon túl is tartanak megemlékezéseket az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 65. évfordulóján. Még >>>
2021. 10. 23., 09:33
Az egészségügyi szakértők egyre inkább hangsúlyozzák, hogy lehet valaki fitt és kissé túlsúlyos egyszerre, a testtömegindex nem mérvadó és ez alapján nem lehet megfelelő képet kapni valakinek az egészségi állapotáról. Még >>>
2021. 10. 22., 15:40
A Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Tagiskolájának 7. és 8. osztályos diákjai rendhagyó történelemóra keretei között mutatták ma be a 65 évvel ezelőtt történteket. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!
hirdetés