2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

A tizennegyedik győzelmünk volt: Kalocsai FC – Kecskeméti LC 1–0

Tamás Ferenc  |  2016. 04. 04., 09:33

A Kecskemét legyőzésével újabb értékes skalpot gyűjtött be az egyre egységesebb Kalocsa, ráadásul olyan tavaszi menetelést produkál a csapat, amely már a „régi” KFC játékát idézte, a húsz forduló alatt aratott tizennégy győzelemről és mindössze két vereségről már nem is beszélve.

Ismét kapott gól nélkül hozta le a találkozót a Márton-bandérium, ráadásul a kecsegtető tavaszi mérleg – öt győzelem és egy döntetlen – is mindössze két aprócska kapott góllal párosult. Bánhatta ezt az április 3-i derbin a szintén dobogóra hajtó Kecskemét gárdája is, amelyet immár kétszer kényszerített térdre a Kalocsa a bajnokság során.

Képgaléria megtekintése (61 db kép)
Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek


A találkozó első negyvenöt perce felejthető játékot hozott

– mindkét csapat túlzottan defenzív volt, és ökölvívó nyelven szólva csupán az ütéstávot kereste, a kapuk pedig ennek köszönhetően nem igazán forogtak veszélyben.

Képgaléria megtekintése (61 db kép)
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A második játékrésztől megélénkült a játék, most már helyzetek itt is, ott is adódtak, majd a hazai mezőnyfölény a 62. percre góllá érett. Kohány Gábor cselezgetett az alapvonal közelében, majd középre juttatta a pettyest, amit a védők csak szemmel követtek,

a berobbanó Vuits Viktor pedig a hálóba passzolta a labdát (1–0).

Képgaléria megtekintése (61 db kép)
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A sündisznóállásból kijövő KLC ezt követően csak egy ígéretes helyzetig jutott, de azt Filus három méterről csúnyán elpuskázta.

A lefújáskor tombolt a B-közép, törzsszurkolóink éltették a csapatot és az újabb fontos győzelmet.

Képgaléria megtekintése (61 db kép)
Forrás: Borbély-Juhász Ágnes / KALOhírek

MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző:
– Egy igen fontos mérkőzésen vagyunk túl, amelyet ezúttal a legendás kalocsai szív nyert meg. A második félidei húsz perces jó játékunk elég volt ahhoz, hogy ismét három pontnak örülhettünk lelkes és plusz erőt adó közönségünkkel. Az első félidő felejthető volt mindkét gárda számára, ám egy rangadó megvívásához türelem is kell, és egy ilyen remek szurkolótábor. Gratulálok a csapatomnak, és csak tovább így előre!

Képgaléria megtekintése (61 db kép)
A bajnokság állása /Forrás: adatbank.mlsz.hu/

KFC – KLC 1–0 (0–0)
400 néző, vezette: Wittmann J.
Kalocsa: Varga Vuits A., Pintér, Nasz, SzabóKohány B. Follárdt (Farkas), Kollár, Dostyicza, Vuits V.Kohány G.
Edző: Márton Zsolt.

Ifjúsági eredmény: 1–1, gólszerző: Katus Richárd.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés