2021. 12. 08. szerda
Mária
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Az ezüstérmes Tiszakécske ellen kezd a Márton-társulat

Helyszín: Kalocsa Város Sport- és Szabadidőközpontja
Dátum: 2016. augusztus 14., vasárnap 17:00
Az ezüstérmes Tiszakécske ellen kezd a Márton-társulat

Az ellen a Duna Aszfalt Tiszakécske VSE együttese ellen kezdi hazai pályán a Kalocsa a 2016/2017-es bajnoki évadot, amely csapat ellen befejezte június 4-én, az előző szezont. Rangadó lesz tehát a javából a két gárda ütközete, hiszen két dobogón végzett társulat feszül majd egymásnak az augusztus 14-i vasárnapon.

A 2015/2016-os bajnoki évben az ősz utolsó fordulójában november 21-én, Tiszakécskén 4–1-re győztek le bennünket a Tisza-partiak, míg a június 4-i utolsó tavaszi játéknapon Kalocsán is a Nyilas Elek-tanítványok nyertek 2–1 arányban. Negatív tehát a mérlegünk a „kék-sárgák” ellen, de rögtön tegyük hozzá,

ezúttal is a vendégek a találkozó esélyesei.

A nyáron, ha kisebb vérátömlesztésen is estek át, azért

hét-nyolc új játékost tudtak igazolni,

akik máris ütőképes csapatot alkotnak, amit a kapott gól nélküli edzőmeccseik száma csak alátámaszt. A Nyilas-legénység az idei nyár előkészületi találkozóin 2–0-ra verte a Dunaharaszti csapatát, majd 11–0-ra büntette a Törteli KSK együttesét. Aztán a Szentesi Kinizsi is kapitulált a Duna Aszfalt robogó úthengere előtt (7–0), majd a Békéscsaba „fakó” sem tudott betalálni nekik, őket 3–0-ra intézték el Csurkáék. Az előkészületek során a Nyilas-rohamosztag csupán egyetlen vereséget szenvedett az NBIII-as Rákosmente KSE ellenében, amely gárda a BKV. Előrének is egy hetest hintett idegenben a bajnoki nyitányon.


Forrás: KALOhírek archív

A mieinknél sajnos nem léphet majd a pályára az éppen a Kécske elleni utolsó meccsen kiállított szellőléptű támadónk Vuits Viktor, de szabadrúgás-specialistánk Kollár Máté játéka is kérdéses volt még a hét közepén. Szerencsére Márton edző egységes, egymást is jól ismerő és megértő tizenegyet azért harcba tud majd küldeni, amely várhatóan 4–1–4–1-es hadrendben szerepel majd.

E sorok papírra vetője szerint a kezdő csapatunk a következő lehet: Varga Sanyi Pintér Roland, Dobler Bence, Vuits Attila, Szabó ValentinKohány BalázsFollárdt Zoltán, Nasz Balázs, Kollár Máté, Dostyicza DánielKohány Gábor.

Az augusztus 14-i, vasárnapi összecsapás kezdési időpontja 17 óra, de előtte már 14.45-től a két klub ifjúsági csapata hadakozik majd egymással. Jöjjön mindenki, szurkoljuk ki együtt a KFC hétvégi győzelmét vagy pontszerzését a favoritnak számító kécskei-könnyűlovasság ellen.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 20:04
A Mikulást és rénszarvasát a kecskeméti megyei kórházban énekszóval várták a gyermekek és szüleik az erkélyen. A Mikulás szokatlan érkezését a Covid-járvány miatt szervezték a magasba. Még >>>
2021. 12. 07., 18:35
Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy segítsék a Kalocsa Város Önkormányzat Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztályának munkáját a kérdőív kitöltésével. Még >>>
2021. 12. 07., 15:41
A Csajda-kertben épülhet játszótér, a temetőben a kerítés javítására és világításra is jut a forrásból. Még >>>
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés