2021. 12. 05.
Vilma
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Bajnoki főpróbát tartott a KFC

Tamás Ferenc  |  2017. 02. 21., 21:42

Február 19-én, vasárnap a már szokásos helyszínen, a vadkerti műfüves pályán tartotta bajnoki főpróbáját a Márton-alakulat, amely talán még jól is jöhet a mieink számára, hiszen a hírek szerint a tavaszi nyitányon is műfüvön rendezik majd a derbit a Tisza-partján.

Az egy héttel korábbi edzőmeccshez képest annyival volt Márton edző kedvezőbb helyzetben, hogy ezúttal már számíthatott Kohány Balázsra és testvérbátyjára Gáborra, valamint Vuits Viktorra, de Dobler Bencére is.

Ezúttal Szabó Valentin dőlt ki a védelemből lábujjsérülés, Vuits Attila pedig továbbra is maródi bokasérülése miatt.

Mindezek ellenére a csapat jól kapta el a fonalat – szemre tetszetős támadásokat vezettünk és többször is veszélyeztettünk, minek egyike után Vuits gólt is szerzett.


Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek archív

A szünetre 1–1 lett az állás, ám Márton edző már előtte kénytelen volt cserélni, mivel Follárdtot térden rúgták. Kohány Gábor is jelezte, hogy „lovaglójának” az egy félidő tökéletesen elég volt, míg Vuits Attila is érezte lágyéksérülését.

A kényszerű változtatások után az ellenfél még kétszer is betalált, kialakítva ezzel a 3–1-s végeredményt.

A február 25-i, tavaszi nyitány egyértelmű favoritja a bajnokesélyes Tiszakécske gólerős társulata lesz,

a mieinknek pedig az lehet a minimális céljuk, hogy a Kalocsán elszenvedett 5–0-s vereségnél szorosabb meccset játszanak majd a visszavágón.

MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző:
– Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, helyzeteket alakítottunk ki, szép támadásokat vezettünk. A második játékrészben már kísérleteznünk kellett – Follárdt térdsérülése, Kohány Gábor és Vuits izomhúzódása miatt vált ki a játékból. Ami talán a legzavaróbb, hogy még egyszer sem tudtam komplett felállásban kiküldeni a csapatot a téli felkészülés során, így nem véletlenül messze vagyunk még az ideális formától, az olajozott csapatjátéktól.

KFC – Bátaszék 1–3 (1–1)
Vezette: Tóth R.
Kalocsa: VargaKiss D., Dobler, Rábóczki, Nasz – Follárdt, Bereczki, Kohány B., Vuits V. – Dostyicza – Kohány G. Csere: Kovács Á., Kollár, Böjtös, Vass.
Edző: Márton Zsolt.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2021. 12. 04., 08:52
A TEIT támogatásával tette egy-egy mikuláscsomaggal örömtelibbé a kalocsai óvodás gyerekeknek a Mikulás-napot a koronavírus-járvány árnyékában a kalocsai önkormányzat. Még >>>
2021. 12. 03., 17:15
Sajnálattal tudatjuk, hogy elhunyt a kedd délután történt Vasút utcai baleset sérültje. Még >>>
2021. 12. 03., 14:15
A dekoratív mikulásos ajtódíszeket akár kisgyerekkel együtt is el lehet készíteni. Még >>>
2021. 12. 03., 13:12
December 5-én, Advent második vasárnapján délután 17.00 órakor érseki szentmise keretében megáldják a Szent István király (egykori Jezsuita) templomban az idei év új főzésű pálinkáit Szent Miklós püspök, a pálinkafőzők védőszentje közbenjárását kérve. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés