2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 395 Ft   : 372 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Bajnoki főpróbát tartott Pakson az Anda Kalocsa FC

Tamás Ferenc  |  2024. 02. 19., 16:45

Január 17-én, szombaton játszotta idei utolsó tavaszra hangolódó felkészülési találkozóját a Kohány Balázs edzette Anda Kalocsa FC gárdája. Ellenfele a szintén megyei első osztályban szereplő Paksi ASE együttese volt, amelyet 3-0-ra győzött le a Kalocsa.

Jó hír  a klub életéből, hogy igazolási reményeink valóra váltak, ugyanis sikerült megszereznünk a szomszédvár Főnix SE Foktő csapatából kiszemeltjeinket. Így érkezett hozzánk Székely Ödön, Vass Zoltán és Török Márk (valamennyien Főnix SE Foktő csapatából) valamint Szabadi Ákos(ausztriai alacsonyabb osztályból, de egykoron Vasas Kubala Akadémia), akik máris erősítést jelentenek csapatunk számára.
Igaz, munkahelyi elfoglaltságuk miatt a tavasszal nem szerepelnek majd kalocsai színekben: Busa Dávid és Lakatos-Lengyel Márton, ám ha a hírek igazak, akkor egészségi állapota miatt a korábban Bajáról érkezett Varga Stefano sem.
Célunk a tavaszra mi más is lehetne, mint továbbra is a tabella első harmadába való kerülés, azaz a bajnoki elitbe zárni, de fontos célkitűzésünk az is, hogy ne kerüljünk ismét egy negatív spirálba, ne legyenek ismételten negatív szériáink, mint korábban voltak.
Célunk továbbá – mint bizonyára a szurkolóink is megtapasztalhatták -, az edzéslátogatottság, a folyamatos munkavégzés stabilizálása mellett a kiemelkedő csapatszellemünknek is nagyban köszönhető. A csapatjátékunk is egyre „izmosodik”, egyre markánsabb, egyre tudatosabb elemeket tartalmaz az utóbbi időben, sőt a „labda útja a pályán” is mindezekről tanúskodik az edzőmeccseken látottak alapján.
Szokták volt mondani, hogy a főpróba, ha nem sikerül, majd jó lesz jó lesz az előadás, de szerencsére Tamás Beni, Monori Martin és Tóth Kristóf góljaival nyertünk az ASE otthonában is, amely bíztató a jövőnket tekintve. Köszönhető mindez a csapat megerősítésének, a remekül sikerül felkészülésünknek és új játékosaink érkezésének, akik már beépültek csapatunk gépezetébe. Kohány edző mostanában egy új játék rendszert is gyakoroltatott fiaival, amellyel meglephetik majd mindenkori ellenfeleiket, amelyet alkalmaztak a 3-0-s paksi sikerük tesztmérkőzésén is. Mindezek együttesen szolgálták a háromgólos idegenbeli sikerünket, a gárda tavaszra hangolódását és a bajnoki mezőny elitjébe kerülését.

Csapatunk az alábbi játékoskerettel vívta meg bajnoki főpróbáját: Varga Sándor, Vatai Adrián, Rőthy Martin (kapusok). Török Márk, Rideg László, Tamás Benjamin, Vass Zoltán, Rábóczki Richárd, Katus Zalán, Tamás Zalán, Tóth Zalán, Tóth Levente, Székely Ödön, Farkas Zalán, Farkas Szabolcs, Szabadi Ákos, Bányai Edvin, Monori Martin, Tóth Kristóf (mezőnyjátékosok).
Edző: Kohány Balázs.
Folytatás feburár 25-én, vasárnap a Kiskőrös LC elleni bajnoki összecsapással, ahova a csapat hívja és várja szurkolótáborát.

Kezdés 14 órától, helyszín: Molnár Ferenc Sport-és Szabadidőközpont centerpályája.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 04. 11., 15:30
„Ez a park szimbolizálja a városért végzett munkámat, amelyben mindig a legfontosabb szerep annak jutott, hogy mi az, amire szüksége van az embereknek, hol kell és lehet azokat megvalósítani, és hogyan tudom előteremteni rá a fedezetet.”

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 04. 16., 16:11
A NAV ellenőrei gyakorlatilag mindent ellenőriznek, amire a helyszínen lehetőségük van. Még >>>
2024. 04. 15., 11:40
A sporttörténelmet író világbajnok egy nemzetközi verseny miatt nem tudott részt venni a március 15-i ünnepségen. Még >>>
2024. 04. 15., 11:36
A 85 évvel ezelőtt mért 28,7 fokos rekordot múlta felül az új napi rekord. Még >>>
2024. 04. 15., 07:22
Részletfizetés – maximum öt részletben – 2024. június 30-ig kérhető. Még >>>
2024. 04. 14., 09:50
Öt helyszínen 7 embert fogtak el a rendőrök. A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedtek Kecskeméten. Még >>>
2024. 04. 13., 10:56
A Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórház székhelyén és telephelyein (Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Kalocsa) a járóbeteg szakellátásokra a bejelentkezés minden esetben a betegfelvételi pontokon történik. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK