2021. 10. 26. kedd
Dömötör
: 365 Ft   : 315 Ft Benzin: 492.0 Ft/l   Dízel: 506.5 Ft/l   Írjon nekünk

Be voltunk oltva góllövés ellen

Tamás Ferenc  |  2021. 09. 28., 14:23

Az előző heti Kiskőrös elleni 5-0-s győzelme után mindenki újabb sikert várt a Kalocsai FC „megyeegyes” csapatától szeptember utolsó vasárnapján, ám a mieink olyan kilencven percet produkáltak, amelyre szokták volt mondani, „ha két napig játszunk”, akkor sem sikerül gólt elérnünk.

Pedig ígéretes helyzetekkel nyitott a Kalocsa, de Kiss Dominik, Dostyicza és új igazolásunk, Boldizsár Csaba is ajtó-ablak helyzetekben hibázott. A nézőtéren az „okosok” már ekkor azt rebesgették, hogy mindez nehogy majd megbosszulja magát, és lásd, ilyen a foci, a „károgóknak” lett igazuk a végére. Habár a labdabirtoklás 80-20 százalékban a Kalocsa javára volt írható, mint a kialakított helyzetek aránya is, ám a góllövés nem ment a csapatnak ezen a vasárnapon. Ugyanis a 90 perc összképe alapján tényleg elmondhatjuk, hogy ha bármeddig játszunk is, gólt akkor sem érünk el, hiszen ezen a napon a mieink tényleg be voltak oltva góllövés ellen. A vendégeknek a góljuk megszerzése előtt csupán perceik voltak támadásban, ám egy felső lécre fejelt kipattanó labdát követően, Barth a lábak erdejében a késlekedő Vatai mellett a hálónkba juttatott (0-1). Így, ezúttal közönségnek és csapatnak is be kellett érnie a fájó kudarccal, azaz a bajnoki pontok elmaradásával.

Kalocsa FC – Bácsalmási PVSE 0-1 (0-0)
150 néző, vezette: Baranyai Dávid
Kalocsa: Vatai – Rideg, Knap, Kerekes, Szalánczki (Rakiás) – Tóth L. – Matos (Nagy), Dostyicza, Farkas Z. – Boldizsár (Mátyás), Kiss (Tamás B.)
Edző: Kohány Balázs
Gólszerző: Barth Milán (0-1) az 56. percben.

Forrás: KFC

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 10. 23., 11:49
A kezdeményezés küldetése egy olyan politikától független kitüntető cím adományozása, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény szemében. Évek óta több száz jelölés érkezik elbírálásra az előre meghirdetett 10 kategóriában, a jelölt lehet egyetlen személy vagy alkotói csoport, közösség illetve egyesület. A VOSZ kibővült elnökségi ülésén szakmai érveket figyelembe véve választják ki közülük a kategóriagyőzteseket.
2021. 10. 22., 15:51
Mit csinál a TDM? Mit csinál a Kalocsa mellett több települési önkormányzat, valamint több közcélú civil és gazdálkodó szervezetek közös tulajdonában álló Kalocsa és Térsége Turisztikai Kft.? Kevesen látnak bele a nonprofit Kft. működésébe, ők most a társaság működéséről szóló beszámoló elfogadását célzó képviselő-testületi előterjesztés mellékletéből kaphatnak választ kérdéseikre.
2021. 10. 21., 15:31
Még az előző kiállítás – Magyar Zita kerámiái – is látható volt a Fazekas Alkotóházban vasárnap délután, ahol a Kalocsai Hagyományőrző Egyesület tagjai által a krumplis pogácsa készítésének tudományával, egyúttal, a házigazda Kovács László jóvoltából a kemencés sütés-főzés fortélyaival ismerkedhettek az érdeklődők.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 10. 26., 08:50
33 sofőr esetében helyszíni bírságot alkalmaztak, 39 személynek közigazgatási bírságot szabtak ki, és 173 fővel szemben közigazgatási eljárás indult. Még >>>
2021. 10. 25., 13:39
A pályázat kiírásáról a legutóbbi testületi ülésen döntöttek a képviselők. A határidő: december 7. Még >>>
2021. 10. 25., 08:30
A férfit három nappal később ellenőrizték, miközben ismét vezette járművét. A férfit ismét előállították a rendőrkapitányságra. Még >>>
2021. 10. 24., 11:13
Kettős nemzeti ünnepünket szentmisével és evezős bállal zárta Kalocsa Város polgármestere. Még >>>
2021. 10. 23., 15:23
Lakatos György, fagottművész és Gábor-Nagy Nóra, zongoraművész adott csodálatos koncertet péntek este a Kamarateremben Liszt Ferenc születésnapjának 210. évfordulójára! Még >>>
2021. 10. 23., 14:04
Kalocsa Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságát, hogy a Sörház köz forgalomkorlátozását 2021. október 29-ig meghosszabbították a csapadékcsatorna elvezető rendszer javítása miatt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!