2023. 03. 27. hétfő
Hajnalka
: 386 Ft   : 358 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Bizalomébresztő győzelem Sükösd ellen

Tamás Ferenc  |  2023. 02. 26., 10:07

Február 18-án, szombaton a csapatunk számára már hagyományosnak mondható felkészülési helyszínen, a Sükösdi SC impozáns műfüves pályáján szparingolt a Kohány Balázs vezette Kalocsai FC gárdája a házigazdák egy osztállyal alacsonyabban szereplő csapatával.

Sajnos ezúttal is sok maródi és igazolt hiányzónk nehezítette Kohány edző dolgát, hiszen legalább féltucat játékosunk nem tudott elutazni a dinnyetermesztők megyei fővárosába. Így, hiányzott az erőfelmérésről Romsics Péter, Matos Martin, Lakatos-Lengyel Márton, Kohány Gábor, Monori Martin és Pirisi Roland is.
Csapatunk így soha nem látott összetételben szerepelt az előkészületi találkozóján, amely már a két hét múlva kezdődő tavaszi szezonunk idegenbeli főpróbájának volt tekinthető, hiszen a következő hétvégén, ha igaz, hazai környezetben fogadjuk a Dusnok gárdáját.

A sükösdi erőfelmérőn aztán nyitogatták fiaink azt a bizonyos „pofonosládát”, hiszen nyolc gólig meg sem álltak Farkas Zalánék.
Az is régi igazság, hogy egy edzőmérkőzés annyit ér a felkészülésben, amennyit profitálnak a mindenkori csapatok belőle. A Kalocsa számára talán éppen az a legnagyobb hozadéka, hogy a becsületes munkának és a töretlen akaratnak, a jó csapatszellemnek és a taktikai fegyelemnek nem lehet majd más alternatívája a bajnoki meccseken sem.

A Sükösd otthonában is remek, jó iramú mérkőzést játszott csapatunk, látszódott már a formálódó csapatrészek összhangja, lassan látszik már az a tengelyünk is, amelyen foroghat majd a tavasz során a csapatgépezet. A nyolc adott gólunk is önmagáért beszél, igaz, a kapott négy találatunk is, amelyre talán magyarázat lehet a védelmünk soha nem látott összeállítása is.

Remélhetőleg a fiúk is átérzik a március 4-i, hartai bajnoki rajtunk fontosságát, hiszen lenne mit törlesztenünk vetélytársunknak az utóbbi évek eredményei után.

Sükösd FC – Kalocsai FC 4-8
Kalocsa: Varga S.-Tamás Z., Nádasdi G., Rábóczki R., Vass L.-Rideg L., Tóth L.-Busa D., Farkas Sz., Bányai E.-Farkas Z.
Edző: Kohány Balázs
Gólszerző: Farkas Zalán 3, Tóth Levente, Kohány Balázs, Farkas Szabolcs, Tapolcsányi Dávid, Tóth Zalán.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-24 13:15:00
Kertészeti eszközök, öntözőberendezések, tápanyag-utánpotló szerek, gasztronómiai különlegességek, termelői vásár és vidékfejlesztési támogatási információs pont is várja majd az expora kilátogatókat.
2023-03-21 13:01:32
A Kalocsai Városi Balesetmegelőzési Bizottság első alkalommal rendezi meg a Szelidi-tó kerülő túrát, melyre nevezni a Holdfény Campingben lehet reggel 9 órától. Az utolsó túrázók 12 órakor indulnak útnak.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 27., 09:23
Jelentősen visszaesik a hőmérséklet a hét elején: kedden a csúcshőmérséklet mindössze 5 és 10 Celsius-fok között valószínű, és visszatérnek a kemény éjszakai fagyok is, a szélvédett helyeken akár mínusz 10 fokig is csökkenhet a hőmérséklet. Még >>>
2023. 03. 27., 09:09
A balesetben ketten megsérültek, egy ember pedig a helyszínen életét vesztette. Még >>>
2023. 03. 26., 16:15
Már jelentkezhetnek az iskolák a nyári balatoni Erzsébet-táborokba - jelentette be a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára a közösségi oldalán. Még >>>
2023. 03. 26., 15:01
A konferencián hosszútávú stratégiai keretmegállapodású keretek között együttműködési megállapodást kötöttek. Még >>>
2023. 03. 25., 11:49
Magánszemély belföldön csak nemzeti dohányboltban szerezhet be dohánygyártmányt, azaz "snüsszt" is. Még >>>
2023. 03. 25., 08:37
Szombaton rendezik meg az idei Föld órája akciót: 20 óra 30 perctől a bolygó számos nevezetessége elsötétül egy órára. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK