2021. 12. 05.
Vilma
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Dicséretes őszt futott a KFC

Tamás Ferenc  |  2018. 11. 20., 20:32

Legjobb lenne bekeretezve megörökíteni a Megyei I.osztály idei őszi szezonját, amely a Kalocsai FC számára valóságos felüdülést jelentett, hiszen emberemlékezet óta nem volt példa arra, hogy mindössze egy vereséggel zárjanak egy őszt a fiúk.

A lejátszott tizenhárom meccsük során a csapat küzdőszelleme mindenkoron dicsérhető volt, ami már önmagában is egy jelentős eredmény az előző időszakokhoz képest, a megszerzett hét győzelemről már nem is beszélve.

A 14 csapatos mezőny őszi negyedik helyén zárt a Kalocsa, a dobogón harmadik Akasztóval azonos pontszámmal.

4. KFC   13   7   5   1   32–14   26

A fenti eredménysor 67 százalékos csapatteljesítménynek felel meg, a mérkőzésenként rúgott 2,5-ös gólátlag is dicséretes, a kapott mindössze egy góllal szemben.


Forrás: KALOhírek


A házi góllövőlistánkat Vuits Viktor vezeti

12 remekbe szabott találatával a hat gólos Follárdt Zoltán előtt, míg őket Kollár Máté és Salacz Attila követi 4-4 góllal.

A csapat az ősz során 25 sárga lapot gyűjtött be, míg a sporik pirosat nem mutattak fel a Kalocsának, ami szintén dicsérhető.

Az egyetlen vereségünket az ősz során a listavezető Kiskőrös mérte ránk,

ráadásul hazai pályán kaptunk tőlük egy „négyest”.

A lendületben lévő két csapat csatáját megyeszerte élénk figyelem kísérte, ám a vendégek ezúttal esélyt sem adtak az önmagához képest sok hibával és támadójátékát tekintve „él nélkül” játszó Kalocsának.
bővebben ...

A hét győzelmünk – Lajosmizse 4–1; Bácsalmás 2–1; Soltvadkert 4–0; Tiszakécske 2–0; Jánoshalma 2–0; Harta 8–1; Kelebia 3–0 – önmagáért beszél.

Döntetlenjeink: Kiskunfélegyháza 2–2; Kiskunhalas 1–1; Kecel 1–1; Szabadszállás 2–2; Akasztó 1–1 – ugyancsak elfogadható.

Ami mindenképpen bíztató, hogy számtalan tehetséges fiatal terelgeti csapatunkban nagy műgonddal a labdát, kifejezetten jó a közösségi szellem – bíznak egymásban és a fiatal ambiciózus edzőjükben Kohány Balázsban –, miközben több fiatal tehetség is ott kopogtat már a szintén remeklő ifinkből a „nagycsapat” ajtaján. Vatai Adrián, Lakatos-Lengyel Márton, Tóth Levente, Böjtös Áron bármikor bevethető lesz a tavasz során.


Forrás: KALOhírek


A csapat a Magyar Kupában is jelesül szerepelt,

hiszen a megyéből kijutottak az országos körbe, sőt a 128-ból regisztrálhattak a legjobb 64 közé. Majd a folytatásban a 32 közé jutásért az NBII-es Siófok állított meg bennünket egy számukra 1–0-s „nyögvenyelős” minimális győzelemmel.

A gárda tehát az ambiciózus vezetéssel karöltve szárnyalt az ősz során, amit a mindössze egy veresége csak alátámaszt „számszakilag” is, és a Kohány-társulat mellett szól az is, hogy mindezt a mindenkori Kalocsa legfiatalabb átlagéletkorú csapatával érték el.

Az ősz során a következő játékosok léptek KFC színekben pályára:
Pandúr Tamás, Dostyicza Dániel, Pintér Roland, Melcher Martin, Follárdt Zoltán, Kollár Máté, Márkus Kristóf, Szabó Valentin, Busa Dávid, Hegedűs Máté, Zorván Marcell, Vuits Viktor, Bányai Edvin, Mátyás Dániel, Vatai Adrián, Rábóczki Richárd, Nasz Balázs, Salacz Attila, Vörös Andor, Tóth Levente, Böjtös Áron.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2021. 12. 04., 08:52
A TEIT támogatásával tette egy-egy mikuláscsomaggal örömtelibbé a kalocsai óvodás gyerekeknek a Mikulás-napot a koronavírus-járvány árnyékában a kalocsai önkormányzat. Még >>>
2021. 12. 03., 17:15
Sajnálattal tudatjuk, hogy elhunyt a kedd délután történt Vasút utcai baleset sérültje. Még >>>
2021. 12. 03., 14:15
A dekoratív mikulásos ajtódíszeket akár kisgyerekkel együtt is el lehet készíteni. Még >>>
2021. 12. 03., 13:12
December 5-én, Advent második vasárnapján délután 17.00 órakor érseki szentmise keretében megáldják a Szent István király (egykori Jezsuita) templomban az idei év új főzésű pálinkáit Szent Miklós püspök, a pálinkafőzők védőszentje közbenjárását kérve. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés