2021. 12. 03. péntek
Ferenc, Olívia
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Fontos tempó győzelemmel továbbra is a megyei elitben

Tamás Ferenc  |  2021. 03. 09., 17:26

Március 7-én, vasárnap kora délután fontos három bajnoki pontot gyűjtött be a Kalocsa a Kerekegyháza legyőzésével, amivel továbbra is tartja a lépést az első osztály élmezőnyével a Bács megyei labdarúgó-bajnokságban.

A Kohány Balázs edzette KFC fontos tempó győzelmével továbbra is dobogós helyről várhatja a folytatást, hiszen a mieink azonos pontszámmal állnak a listavezető Kiskőrössel és a második Jánoshalmával, igaz ők egy meccsel kevesebbet játszottak.

Képgaléria megtekintése (26 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


3. Kalocsai FC        17      11      3        3        36–19          36

A csapat a kerekiek térdre kényszerítésével már tizenegyedik győzelmét aratta a bajnoki rajt óta, a megszerzett 36 pontjával pedig 70 százalékos teljesítménynél tart, ami igazán megsüvegelendő.

A vendégek az előző bajnokijukon a Kiskőrös ellen beleszaladtak egy „nyolcasba”, talán ezért is ásták be magukat a tizenhatosuk elé, ám lélektanilag a legjobb pillanatban, az első félidő lefújásának percében szerezte Lakatos-Lengyel Marci a gólunkat, Farkas Zalán beadása után (1–0).

A második játékrészben már számtalan gólszerzési lehetőséget szalasztott el a Kalocsa, ám rögtön az elején, Villám Balázs lekészítése után Dostyicza lőtt pazar átlövésgólt az 52. percben (2–0). A folytatásban is presszió alatt tartotta csapatunk a vendégeket, majd Villám futtatta az oldalvonal mellett lábrakapó Rideget, akinek belőtt labdáját a berobbanó Follárdt „Zolkó” spárgázta be a léc alá (3–0).

Folytatás március 13-án, szombaton Soltvadkerten,

ahol az utolsó helyen szerénykedő borvárosiak lesznek majd a vendéglátóink.

MESTERMÉRLEG:
Kohány Balázs edző: – Látszott a vendégek játékán az a cél, hogy ezt a mérkőzést mindenáron kivédekezzék. Éppen ezért a tömörülő védelmüket kissé nehéz volt feltörnünk, annak pedig külön örülök, hogy az első gólunkat lélektanilag is a legfontosabb pillanatban szereztük. A második félidőben már jóval könnyebb dolgunk volt, ám a kihagyott helyzeteink száma miatt, így sem lehetek maradéktalanul elégedett. Mindezt egybevetve gratulálok a srácoknak, annak pedig külön örülök, hogy ismét kapott gól nélkül hoztuk le a meccset.

Kalocsai FC – Kerekegyházi SE 3–0 (1–0)
Zárt kapuk mögött, vezette: Baranyai Dávid.
Kalocsai FC: Varga – Rideg, Knap, Nasz (Pandúr), Rábóczki (Kohány B.) – Lakatos-Lengyel (Török), Villám – Farkas (Sümegi), Dostyicza, Nébl (Mátyás) – Follárdt. Játékos-edző: Kohány Balázs.
Gólszerző: Lakatos-Lengyel Márton (1–0) a 45., Dostyicza Dániel (2–0) az 52., Follárdt Zoltán (3–0) a 61. percben.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 03., 17:15
Sajnálattal tudatjuk, hogy elhunyt a kedd délután történt Vasút utcai baleset sérültje. Még >>>
2021. 12. 03., 14:15
A dekoratív mikulásos ajtódíszeket akár kisgyerekkel együtt is el lehet készíteni. Még >>>
2021. 12. 03., 13:12
December 5-én, Advent második vasárnapján délután 17.00 órakor érseki szentmise keretében megáldják a Szent István király (egykori Jezsuita) templomban az idei év új főzésű pálinkáit Szent Miklós püspök, a pálinkafőzők védőszentje közbenjárását kérve. Még >>>
2021. 12. 03., 11:10
Vasárnap este a színházban lesz az ismert színészek nevével fémjelzett előadás, amelyre a színész a KIK közösségi médiás oldalán invitálja a közönséget. Még >>>
2021. 12. 03., 10:45
Januártól a magánszemélyek kezdeményezhetik, hogy az állami nyilvántartásokban tárolt adataik változása esetén értesítést kapjanak azok a közművek és cégek, amelyekkel szerződésük van. Még >>>
2021. 12. 03., 10:22
Íme a harmadik feladvány, játékra fel! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés