2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Győzelmet szalasztottunk el Tiszakécskén

Tamás Ferenc  |  2021. 02. 28., 15:25

Február 27-én, szombaton az elhalasztott meccsek és a tavasz egyik sikercsapatának otthonába látogatott a Kalocsai FC gárdája a Tisza-partján, ahol az utóbbi hetekben sikert sikerre halmozó Tiszakécskei LC második számú csapata várt az éremről álmodó Kalocsára.

Eddig hat alkalommal csapott össze egymással a két együttes, egy tavalyról elhalasztott találkozójuk mellett, ahol a mérleg: 4 kalocsai és 1 kécskei siker, valamint ez a most játszott 0–0-s döntetlen.

A hazaiakat bizonyára fűtötte a visszavágás vágya, hiszen az őszi második játéknapon 7–0-ra intéztük el őket, többek között Follárdt „Zolkó” mesterhármasával. Igaz, egy NB/s együttes tartalékcsapatának esetében mindig kérdés, hogy milyen összeállításban találkozol vele, ami jelen esetben egy több poszton is megerősített Tiszakécske „fakó” volt.

Folytatás március 7-én, vasárnap 14:30 órai kezdéssel hazai környezetben
, amikor majd a jelenlegi tizenegyedik helyezett Kerekegyháza legénységét fogadjuk.

MESTERMÉRLEG:
Kohány Balázs edző
: – Ezúttal egy több poszton is megerősített, Tiszakécske II. fogadott bennünket az NB/s csapatukból több visszajátszóval, közöttük a remek napot kifogó kapusukkal, Baráth Bencével, aki parádésan védett a mérkőzés során. Igazán színvonalas és jó mérkőzést sikerült játszanunk, ahol csapatunkból mindenki, mindent megtett a sikerért. Az első félidőben volt jobb a gárda teljesítménye, ekkor erőteljesebben domináltunk, de elmondhatom, hogy helyzeteink ellenére csak a pontszerzésre futotta, ami az egyre jobb eredményeket produkáló Kécske otthonában több mint megbecsülendő.

Kohány Balázs, a KFC játékos-edzője


Tiszakécskei LC II. – Kalocsai FC 0–0
Zárt kapuk mögött, vezette: Kiss László.
Kalocsai FC:
Vatai – Rideg, Knap, Nasz, Rábóczki – Villám, Tóth L., Kohány B. (Mátyás) – Farkas Z., Follárdt (Sümegi), Nébl (Török M.). Játékos-edző: Kohány Balázs.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>
2021. 12. 05., 16:22
A szervezők négy éven át események százaira látogattak el az egész világon, mintegy 3500 jelölt közül válogatták ki azokat, akik a címért megmérkőzhettek Bolognában. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés