2022. 11. 30. szerda
András, Andor
: 408 Ft   : 394 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Három győzelem zsinórban

Tamás Ferenc  |  2019. 09. 23., 11:15

Szeptember 22-én, vasárnap immár a harmadik győzelmét aratta zsinórban a Kohány Balázs edzette Kalocsai FC gárdája a „megyeegy” mezőnyében, ahol ezúttal a régi rivális Kiskőrös együttesét is letérdepeltették a mieink a bajnokság hetedik fordulójában.

Az első húsz perc tapogatózó játéka ökölvívó nyelven szólva még az ütéstáv felmérésének a jegyében zajlott, igaz a vendégek kétszer is veszélyeztettek, míg a mieink erre Dostyicza sistergős mellé durrantásával válaszoltak. A közönség is nemtetszésének hangot adva vonult a félidőben a büfébe, mintegy jelezve, hogy a látottak nem méltóak egy Kalocsa-Kiskőrös derbihez.

Képgaléria megtekintése (23 db kép)

A második játékrészben aztán egy sokkal harapósabb Kalocsát láthattak a szurkolók,

minek eredményeként Vuits Viktor tudatos beadása után az előre lopakodó Nasz Balázs fejesgóljával megszerezte a Kalocsa a hőn áhított vezetést (1–0). A vendégek több szabálytalansággal is tördelték a folyamatos játékot, ám a KFC nem vette fel a kesztyűt és minden gond nélkül nyerte zsinórban harmadik bajnoki találkozóját.

Képgaléria megtekintése (23 db kép)

MESTERMÉRLEG:
Kohány Balázs edző: – Nagyon örülök neki, hogy sikerült zsinórban begyűjteni a harmadik győzelmünket, rögtön hozzátenném, erre is készültünk. Külön öröm, hogy az elmúlt három mérkőzésen gólt sem kaptunk, viszont azért nem vagyok maradéktalanul elégedett, mert az első félidő azért nagyon nem tetszett.

Hozzáállásban, akaratban sem, sőt, amióta edző vagyok, az első félidőben még nem is cseréltem. De azt gondolom, hogy a félidői fejmosás jót tett a csapatnak és a második játékrészben már egy harapós, küzdős, akarós Kalocsát láthatott a közönség, amely helyzeteket dolgozott ki, és úgy gondolom, hogy mindezek alapján megérdemelten nyertük a találkozót. Az továbbra is negatívum, hogy nem tudjuk értékesíteni a kínálkozó helyzeteinket.

Képgaléria megtekintése (23 db kép)

Kalocsai FC – Kiskőrösi LC 1–0 (0–0)
200 néző, vezette: Vörös G.
Kalocsa: Pámer – Matos (Tóth L.), Szabó, Nasz, Rábóczki (Zorván) – Vuits A., Lakatos-Lengyel – Vuits V., Dostyicza (Farkas Z.), Salacz (Mátyás) – Follárdt (Kollár). Edző: Kohány Balázs.
Ifjúsági eredmény: 1-0 a vendég Kiskőrös javára.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 11. 25., 08:00
November 12-én tartották a Kamarateremben és a Művelődési Ház első emeletén a Bács-Kiskun megyei Zongoristák XIX. Találkozóját. A két kalocsai kötődésű zenész, a két Szendrei – apja, fia – emlékének tisztelgő eseményre 32 felkészítő tanár nyolcvanhárom növendéke regisztrált, hogy rangos zsűri előtt számot adjon az elmúlt évi fejlődésükről.
2022-11-28 13:21:11
A rendezvény legfőbb célja az, hogy egy kulturális produkciókkal gazdagított, közösségi élmények megélésére alkalmas karácsonyi vásáron és bolhapiacon vehessenek részt a város és a térség lakói.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 11. 29., 09:13
A Merriam-Webster az év szavát az online felületén végzett keresések alapján választja ki, miután kizárta a versenyből a minden évben gyakran keresett, örökzöld szavakat. Még >>>
2022. 11. 29., 08:59
A légköri változások nem befolyásolják számottevő mértékben szervezetünk működését. Még >>>
2022. 11. 28., 14:46
2022. december 6., kedd, 16:30-kor ünnepélyes szalagavatással megnyitja kapuit és vár minden érdeklődőt az Alapszolgáltatási Központ udvarán (Solt, Posta Utca 10) a városi Mikulás Udvar. Még >>>
2022. 11. 28., 09:32
A verseny december végén indul, de a felszerelés ellenőrzésére már előtte sor kerül Franciaországban. Onnan már nem tér haza a felszerelés, hanem egyenesen a rajt helyszínére utazik, majd a csapat ott csatlakozik hozzá karácsony után. Még >>>
2022. 11. 28., 09:19
Kíváncsi a Társadalmi Ellenőrző, Információs és Településfejlesztési Társulás elmúlt egy évi tevékenységére? Javaslata, kérdése van? Még >>>
2022. 11. 28., 08:51
A szaunázás nem csak arról szól, hogy az ember beül a melegbe, vannak szabályai, amikre érdemes odafigyelni. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK