2022. 12. 01. csütörtök
Elza
: 410 Ft   : 393 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Három hete tart már a nyeretlenségi böjtünk

Három hete tart már a nyeretlenségi böjtünk
Tamás Ferenc  |  2020. 03. 18., 13:55

Március 13-án, jött a rossz hír a szurkolóknak, hogy minden magyarországi futballmérkőzést zárt kapuk mögött kell megrendezni a koronavírus-járvány terjedése miatt. Így, március 14-én, szombaton a Kalocsai FC „megyeegyes” társulata is megszokott törzsszurkolói távollétében futott ki az üresen kongó, annyi nagy ütközetet megért KSE pálya „nagy műhelyébe” a csipkevárosi armada ellen.

Aztán, mint a kilencven perc során kiderült, kalocsai oldalon kihagyott tizenegyes, két kapufa, egy lesgól és két ajtó-ablak ziccer kerülhetett a mérleg serpenyőjébe, addig a vendégek szinte helyet és kaput eltaláló lövés nélkül fejezték be a találkozót. Igazából azért egy párharcoktól mentes, minden izgalom nélkül csordogáló, békés keretek közt zajló mérkőzést játszott egymással a két együttes, amire labdarúgó berkekben szokták volt mondani, hogy „játékvezetői szempontból is langyosan könnyű meccs volt.”

A mutatott játékkal és a három hete tartó eredménytelenséggel bizonyára nem lehetnek elégedettek kalocsai oldalon, még akkor sem, ha továbbra is ott áll csapatunk a bajnoki tabella előkelő második fokán.

MESTERMÉRLEG:
Kohány Balázs edző: –A Halas, amit előzetesen eltervezhetett, azt meg is valósította, azaz sikerült nekik elvinniük Kalocsáról egy bajnoki pontot.  Védekeztek foggal-körömmel és azt jól csinálták, miközben sajnos mi a legnagyobb helyzeteinket is kihagytuk, sőt tizenegyest is rontottunk. Igazából már nem is tudom, hogy mi kellene ahhoz, hogy végre eredményesek legyünk.

Képgaléria megtekintése (19 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints!
Forrás: Tamás Ferenc/ KALOhírek


Kalocsai FC – Faddikorr-Kiskunhalasi FC 0–0
Zárt kapus mérkőzés, vezette: Geleta M.
Kalocsa: Vatai – Vuits A., Szabó,Nasz (Mátyás), Zorván – Farkas Sz., Tóth – Farkas Z., Dostyicza, Matos M. – Follárdt (Matos B.).
Edző: Kohány Balázs-
Ifjúsági eredmény: 1–1, a kalocsai gólt Varga Alex szerezte.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022-11-28 13:21:11
A rendezvény legfőbb célja az, hogy egy kulturális produkciókkal gazdagított, közösségi élmények megélésére alkalmas karácsonyi vásáron és bolhapiacon vehessenek részt a város és a térség lakói.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 12. 01., 10:17
Gyerekeink számára tenné izgalmasabbá az ünnepvárást idén is Fanni. Első lépésként a versben furfangosan elrejtett címet kell megtalálni, majd az ablakban, esetleg az udvarban elhelyezett számot. Gyűjtsd össze mindet! Mutatjuk a részleteket! Még >>>
2022. 11. 30., 14:07
A pótösszeírás lezárultával véget ért a 2022-es népszámlálás, a határidőig 4,6 millió lakás- és 9,2 millió személyi kérdőív érkezett be, a becsült népesség 96 százaléka nyilatkozott az adatgyűjtésnél. Még >>>
2022. 11. 30., 12:22
A nagy sikerű kihelyezett osztályfőnöki órán a fiatalok kipróbálhatták a terhességi szimulációs mellényt és az öregségi szimulációs szettet, mely az empátiás készségek fejlesztésére hat. Még >>>
2022. 11. 30., 10:43
A rendőrök a látogatóknak tartottak tájékoztatót a felvételi eljárásról és a várható szolgálati feladatokról. Még >>>
2022. 11. 30., 09:37
A gyanúsított a sértettől élelmiszert és aprópénzt vett el, majd a bozótvágó késsel több helyen megsebesítette. Még >>>
2022. 11. 30., 09:25
Nagy szeretettel várnak mindenkit vasárnaponként Solton, a Béke téri Adventi gyertyagyújtásra, az azt követő fáklyás felvonulásra és az ünnepre hangoló kísérő programokra. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK