2021. 11. 30. kedd
András, Andor
: 369 Ft   : 327 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Hatgólos meccsen búcsúzott a csapat az idei őszön hazai közönségétől

Hatgólos meccsen búcsúzott a csapat az idei őszön hazai közönségétől
Tamás Ferenc  |  2021. 11. 11., 16:01

A Bács megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság XII. fordulóját rendezték november első hétvégéjén, ahol a Kalocsai FC csapata tovább folytatta az utóbbi egy hónap során mutatott kiváló teljesítményét, hiszen négy győzelem mellett egy döntetlennel már a bajnoki dobogó harmadik fokára léphettek fel Kohány edző tanítványai.

Dinamikusan bátor játékával egyenrangú ellenfélként nyitott a vendég a találkozó első etapjában, amellyel talán meg is lepte a mieink szurkolótáborát.

A mérkőzésen a hazai gólgyártást Kerekes szemfüles fejesgólja nyitotta, amelyből a félóra végén előnyt szerzett a Kalocsának (1–0).

A fordulás után kapitális védelmi hibát vétettek a mieink, amikor tálcán kínáltak egy kipattanó labdát az ellenfélnek, amelyből Szabó Zsolt aztán gólt ért el a vetődő Vatai kapusunk segítségével (1–1). A következő húsz percben aztán további három találat született. Előbb a tizenhatoson belülre betörő jobbhátvédünket, Rideget borították fel, tizenegyes! A büntetőt Kerekes a vendégek kapujának bal alsó sarkába helyezte (2–1). Rá öt percre ismét elaludtak a hátsó embereink, amit Szabó Szabolcs váltott gólra (2–2). Majd jött csapatkapitányunk Tóth Levente idegnyugtató találata, amely szinte riadót fújt a KFC győzelméhez (3–2). A végeredményt aztán Kerekes újabb büntetőjével állította be, amikor a kapujából ámokot futó akasztói hálóőr az alapvonal közelében két lábbal tarolta le Tamás Benit, aki ismét büntetőt harcolt ki a mieinknek. „Kerék” ezt is higgadtan abszolválta, megszerezve ezzel a Kalocsa bebiztosított 4–2-es győzelmét.

MESTERMÉRLEG:
Kohány Balázs edző: – Nehéz ütközetre számítottunk, ami be is következett. Az elején az Akasztó egészségesen agresszív játékával jelezte, hogy nyíltsisakos ütközetet kíván vívni, ám mi is felvettük azt a bizonyos kesztyűt a küzdelmes mérkőzésen. Igaz, ezúttal talán valamivel kevesebbet nyújtottunk az előző találkozóinkon mutatott jó teljesítményeinkhez képest. Éppen ezért örömmel tölt el a megszerzett újabb három bajnoki pontunk, melyhez gratulálok a srácoknak. Azért megéreztük játékmesterünk, Dostyicza Dani hiányát is, főleg támadásépítésben. Ez volt a hatodik győzelmünk, és ezzel a megszerzett 20 bajnoki pontunkkal felléphettünk a megyei mezőny dobogójára. Nem ülhetünk a babérjaikon, kettőzött erővel készülünk a lajosmizsei szezonzárónkra, szeretnénk azt a meccset is sikeresen lehozni.

Kalocsai FC – Akasztó FC 4–2 (1-0)
200 néző, vezette: Bálint Dániel
Kalocsa: Vatai – Rideg, Knap, Kerekes, Szalánczi (Rábóczki) – Tóth L., Nagy M. (Szabó V.) – Farkas Z., Rakiás (Kiss D.), Matos (Pandúr) – Boldizsár Cs. (Tamás B.). Edző: Kohány Balázs.
Gólszerző: Kerekes K. (1–0) a 32., Szabó Zs. (1–1) az 53., Kerekes K. (2–1) tizenegyesből a 63., Szabó Sz. (2–2) a 68., Tóth L. (3–2) a 73., Kerekes K. (4–2) tizenegyesből a 90. percben.

Képgaléria megtekintése (15 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 11. 27., 14:25
A kalocsai Török „Töce” Tibor, A-MAFOSZ-fotóművész 16 éves pályafutása legeredményesebb évét zárta. A fotográfus 2021-ben 30 díjat nyert. A több mint 150 kiállításra javasolt képe négy földrészen és 20 különböző országban került bemutatásra. A pályázatokon díjazott képeinek 90 százaléka Kalocsán és annak vonzáskörzetében készült!
2021. 11. 26., 08:05
Két napja, a közmeghallgatáson még hiányolták, máris megnyílik a kalocsai Infopont. Az iroda napi nyolc órán át tart majd nyitva. Feladatai között szerepel a turizmus kiszolgálása, kulturális és más rendezvények népszerűsítése és belépőjegyek árusítása, tájékoztatás, valamint az önkormányzattal való kapcsolattartásban is segítséget nyújt.
2021. 11. 25., 08:40
Évekig valóban csatatérre emlékeztetett Kalocsa főtere. Mire egyre nagyobb felületen készül el az új díszburkolat, hétfőn megütközött a városházán a képviselő-testület és a kivitelező érsekség. Egy újabb határidő-hosszabbítási kérelem volt a casus belli. A testület nem engedett. Eben a cikkben a kérelmezők érvrendszerét ismertetjük, dr. Filvig Géza polgármester bevezetőjével.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 11. 29., 16:21
Öltöztesd ünneplőbe az ablakot is, varázslatos hangulatot kölcsönöz az egész szobának! Még >>>
2021. 11. 29., 15:23
Szerdán a nap első felében nem valószínű csapadék, később azonban kisebb mennyiségű melegfronti csapadék érkezik, északon, északkeleten elsősorban hó, míg délnyugat felé haladva már inkább havas eső, eső formájában. Még >>>
2021. 11. 29., 09:54
A baromfi ágazatot érő kár mérséklése érdekében minden könnyítő intézkedést elrendelnek a szakemberek, amint azt a járványhelyzet lehetővé teszi. Még >>>
2021. 11. 29., 09:48
A Kalocsai Innovációs és Közművelődési Központ szervezésében ezúttal a Kolompos együttes mulatságára! Még >>>
2021. 11. 28., 16:00
Az ANDA Present Kft. 10 000 db gyermekmaszkot adományozott a Kertvárosi Általános Iskoláért-Gyermekeinkért Alapítványnak. Még >>>
2021. 11. 28., 14:56
A vádlott szándékosan segítséget kívánt nyújtani 4 szír migráns személynek abban, hogy a szerb-magyar államhatár közeléből Nyugat-Európába, Ausztriába eljussanak. A sikeres szállítást követően Belgrádban 1000 eurót kapott volna fizetségül. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei