2022. 05. 23. hétfő
Dezső
: 385 Ft   : 364 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Hazai vereség, idény eleji formában

Tamás Ferenc  |  2022. 03. 14., 14:11

Március 13-án, vasárnap az idei tavasz második játéknapján az ősszel már a Kecelt otthonában is 3-1-re legyőző Kalocsai FC fogadta a „legyeseket” egy újabb győzelem reményében, amit sajnos 1-0-s vereséggel abszolvált a kalocsai együttes.

A mérkőzés gyászszünettel indult, a télen elhunyt pályagondnokunk, Fekete Károly emlékének adóztak.

Képgaléria megtekintése (25 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Mint a 90 perc végére kiderült, a mieink ezúttal nem is egy, hanem két félidőt is elajándékoztak a kecelieknek, miközben a pályán lévők közül talán csak kapusunk, Varga Sanyi és a védelmünk stoppere, Knap Tamás hozta a tőle elvárhatót. Ahogy telt az idő, egyre inkább klasszikus idény eleji formát mutatott csapatunk, ahol nemcsak a játék, de a srácok hozzáállása is erősen megkérdőjelezhető volt.
Az „idény eleji forma” kifejezést legtöbbször kifogásként szokás használni – így van ez most is a Kecel elleni hazai vereségünk után. Kikaptunk a tabella utolsó előtti helyén szerénykedő keceliektől, amely eddig csupán két győzelemmel állt a lejátszott tizenhárom fordulója után. Pedig az ősszel könnyedén vertük őket 3-1-re hazai környezetben, úgy, hogy az 59. percre már 3-0-ra is vezettünk.
Sajnos ezen a verőfényes tavaszi napon a KFC igen nyögvenyelősen játszott a kilencven perc során. Kérdés ezek után, hogy ez a tavaszi idény eleji döcögős játék csupán, vagy a zsinórban begyűjtött három vereség – Lajosmizse, Félegyháza és most hazai környezetben a Keceltől elszenvedett fiaskónk egyenes következménye? Igaz, hogy ősszel Dostyicza Dani két gólt szerzett, míg Boldizsár Csaba egyet, ám ők nem segíthették a Kalocsát a Kecel elleni visszavágón. De nem volt ott sorainkban Nagy Márk, Kerekes Krisztián, Kiss Dominik és Matos Martin sem, akik ősszel üzemeltették a csapatgépezetünket. Így, talán ez is magyarázat lehet a Kecel elleni hazai vereségünkre.
Mindenesetre igen szétesően, tempótlanul, mondhatni enerváltan járatták a mieink a labdát, a korábban említett Varga és Knap kivételével a többiek beleszürkültek a kezdeményezés nélküli játékunkba, talán csak Tóth Levi labdakihozatalai voltak dicsérhetők, ám a megjátszásunknál ő is sokat hibázott.

Képgaléria megtekintése (25 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Kalocsai FC – Kecel FC                  0-1 (0-1)
150 néző, vezette: Tóth Csaba
Kalocsa: Varga S. – Rideg L., Knap T., Rábóczki R. (Szabó V.), Szalánczi G. – Tóth L., Romsics P. (Kohány B.) – Farkas Z., Rakiás M. (Tamás B.), Bányai E. (Mátyás D.) – Szávuj M.
Játékos edző: Kohány Balázs
Gólszerző: Sibalin Dániel (0-1) a 43. percben.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 18., 07:59
Hatalmas tömeget vonzott május 14-én, szombaton az Érsekkertben megtartott veterán járművek találkozója, a „bőregértől” az amerikai országúti cirkálóig mindenféle gépcsodát láthatott az érdeklődő közönség.
2022. 05. 16., 08:03
Két év kényszerszünet után ebben a tanévben végre újra a hagyományos keretek között rendezhette ballagási ünnepségét a Kalocsai Szent István Gimnázium is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>
2022. 05. 20., 17:11
GyIÖK: Sajnos Alee lebetegedett, ezért este az USNK duó fog koncertet tartani a Csilás Parkban. Még >>>
2022. 05. 20., 13:16
Két megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze az 5301-es úton, Kiskőrösnél. Még >>>
2022. 05. 20., 09:43
A sértettek nem sejtették, hogy a férfi az összes kölcsönkért pénzt azonnal szerencsejátékokra költi, kevés sikerrel: elbukott mindent. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés