2022. 11. 30. szerda
András, Andor
: 408 Ft   : 394 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Házon belül kétkapuztak focistáink

Házon belül kétkapuztak focistáink
Tamás Ferenc  |  2020. 01. 29., 09:56

Január 17-én, pénteken kezdte el a felkészülést a tavaszi meccsdömpingre a Kohány Balázs edzette Kalocsai Futball Club megyei első osztályban szereplő gárdája, rá bő egy hétre vasárnap, pedig a keret már házon belül kétkapus mérkőzést is játszott egymással.

A program szerint a negyedik tréningjükön Kohány edző a fiatalokkal kiegészített keretét két hasonló játékerőt képviselő csapatra osztotta, ahol előbb a csapatkapitány Vuits Viktor vezetett a játékostársaknak szakszerűen felépített bemelegítést. Aztán kezdetét vette az egymás közti játék, azaz a január 26-i, vasárnap délelőtti foglalkozás penzuma.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Forrás: KALOhírek


A fiúk láthatóan nagy igyekezettel és labdaéhséggel vetették magukat a küzdelembe, nem kímélték sem magukat, sem egymást a párharcok megvívása során. Ami talán kissé zavaró lehetett, hogy az alapcsapatból sérülés és munkahelyi elfoglaltság miatt többen is hiányoztak. A korábbi maródiak közül Salacz Attilára és Melcher Martinra továbbra sem számíthat a szakvezető, de hozzájuk csatlakozott még a szintén műtét előtt álló balhátvédünk, Rábóczki Ricsi és a teremfociban megsérült Matos Martin is. Nem vett részt a vasárnap délelőtti erőgyűjtésen a paksi kapusunk Pámer Krisztián, valamint a jelenleg külföldön tartózkodó Pandúr Tamás és a munkahelyi elfoglaltságai miatt lassan lemorzsolódni látszó Kollár Máté sem.

A jelenleg hadra fogható játékosaink, akik meg is jelentek az első ráhangoló kétkapuzáson a következők: Vatai Adrián (kapus), Szabó Valentin, Nasz Balázs, Vuits Attila, Zorván Marcell, Tóth Levente, Lakatos-Lengyel Márton, Mátyás Dániel, Dostyicza Dániel, Farkas Zalán, Follárdt Zoltán, Vuits Viktor (mezőnyjátékosok).
Meghívottként hozzájuk csatlakoztak még a Matos fivérek, Perity Ádám, Antóni Dávid, Vass Levente és az edzőmeccsre beszálló Kohány Balázs, a KFC trénere is.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Forrás: KALOhírek


A jövő héttől már heti három edzéssel folytatódik a felkészülés és a hétvégén, február 1-jén szombaton már a Kecellel játszik előkészületi találkozót az ősszel szárnyaló és a harmadik helyen telelő Kalocsa alakulata.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 11. 25., 08:00
November 12-én tartották a Kamarateremben és a Művelődési Ház első emeletén a Bács-Kiskun megyei Zongoristák XIX. Találkozóját. A két kalocsai kötődésű zenész, a két Szendrei – apja, fia – emlékének tisztelgő eseményre 32 felkészítő tanár nyolcvanhárom növendéke regisztrált, hogy rangos zsűri előtt számot adjon az elmúlt évi fejlődésükről.
2022-11-28 13:21:11
A rendezvény legfőbb célja az, hogy egy kulturális produkciókkal gazdagított, közösségi élmények megélésére alkalmas karácsonyi vásáron és bolhapiacon vehessenek részt a város és a térség lakói.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 11. 29., 09:13
A Merriam-Webster az év szavát az online felületén végzett keresések alapján választja ki, miután kizárta a versenyből a minden évben gyakran keresett, örökzöld szavakat. Még >>>
2022. 11. 29., 08:59
A légköri változások nem befolyásolják számottevő mértékben szervezetünk működését. Még >>>
2022. 11. 28., 14:46
2022. december 6., kedd, 16:30-kor ünnepélyes szalagavatással megnyitja kapuit és vár minden érdeklődőt az Alapszolgáltatási Központ udvarán (Solt, Posta Utca 10) a városi Mikulás Udvar. Még >>>
2022. 11. 28., 09:32
A verseny december végén indul, de a felszerelés ellenőrzésére már előtte sor kerül Franciaországban. Onnan már nem tér haza a felszerelés, hanem egyenesen a rajt helyszínére utazik, majd a csapat ott csatlakozik hozzá karácsony után. Még >>>
2022. 11. 28., 09:19
Kíváncsi a Társadalmi Ellenőrző, Információs és Településfejlesztési Társulás elmúlt egy évi tevékenységére? Javaslata, kérdése van? Még >>>
2022. 11. 28., 08:51
A szaunázás nem csak arról szól, hogy az ember beül a melegbe, vannak szabályai, amikre érdemes odafigyelni. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK