2023. 06. 02. péntek
Anita, Kármen
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Hét perc alatt szertefoszlottak álmaink

Tamás Ferenc  |  2023. 03. 21., 13:25

Az idei tavasz harmadik játéknapján, március 19-én, vasárnap a határ menti Bácsalmás délvidéki társulatának otthonába látogatott az Anda Kalocsa FC csapata és akárcsak az előző vasárnapon a Kecel ellen, ezúttal is vereséggel térhetett haza együttesünk a PVSE oroszlánbarlangjából.

A hazai Bácsalmás ezzel az újabb 3-2-es sikerével feljött a vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság rangot adó harmadik helyére – ráadásul háromból már harmadszorra nyertek – és otthon továbbra is veretlenek.

A Kalocsa ellen is vezetést szereztek Fodor Marko révén a negyedóra végére, ám a fiatal Farkas Szabolcs remek találatával egalizálta az állást (1-1). Majd a második játékrész közepén Tóth Levente büntetőből a vezetést is megszerezte a mieinknek (1-2). Aztán a meccs végjátékában sajnos bekövetkezett a mindössze hét perc alatti gyors halálunk, amikor a házigazdák egyenlítettek, majd a győztes találatot is bevitték. Ebből ugyanis Fodor Marko második góljával kiegyenlítettek (2-2) a mérkőzés 81. percében, majd Szabó Attila a kegyelemdöfést is bevitte csapatunknak a találkozó 88. percében (3-2).
Hazai pályán ezzel továbbra is veretlen még a Bácsalmás, a Kohány legénységet pedig az sem vigasztalhatta a lefújásra, hogy egyenrangú ellenfélként küzdöttek a hazaiakkal végig a találkozó során.
Igaz, a három eddigi tavaszi meccsükön – Harta, Kecel, Bácsalmás-, csak egy aprócska pontot gyűjtöttek a mieink a megszerezhető kilenc helyett, amely a jónak mondható őszünk után azért jelez némi megtorpanást. Ezzel sorozatban már a negyedik találkozójukon nem érezhették a fiúk a győzelem semmihez nem fogható varázslatát, így jelenleg már visszacsúsztunk a mezőny tizenegyedik helyére, amely csapatunk „beárazását” is jelentheti. A bácsalmási minimális arányú vereség, Váci Mihály után szabadon „még nem elég” az örömhöz, ám annak a bizakodásunknak is alapja lehet, hogy ez már a kilábalás ígérete.


Forrás: KALOhírek / Archív


Bácsalmási PVSE – Anda Kalocsa FC 3-2 (1-1)
150 néző, vezette: Sebestyén László
Kalocsa: Vatai A.-Busa D., Rideg L., Romsics P., Rábóczki R.-Kohány B. (Monori M.), Tóth L.-Matos M. (Tamás Z.), Farkas Sz. (Tapolcsányi D.), Bányai E.-Farkas Z.
Játékos edző: Kohány Balázs
Gólszerző: Fodor Marko (1-0) a 15., Farkas Szabolcs (1-1) a 39., Tóth Levente (1-2) tizenegyesből a 65., Fodor Marko (2-2) a 81., Szabó Attila (3-2) tizenegyesből a 88. percben.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-05-30 12:49:46
A Kalocsa TV Magazin műsorában ezúttal a török Akkuyu erőmű építésének újabb fontos állomásáról számolnak be: megérkezett az első üzemanyag szállítmány. Az ottani projektben szerzett tapasztalatokat a Paks II. Atomerőmű építése során is hasznosítják. A műsorban szó lesz még az új blokkok manőverezőképességéről, beszámolnak a Paks II. Tudásmenedzsment Akadémia legutóbbi előadásáról, végezetül a TámogAtom sorozat Pata Jenő Gábor géderlaki plébánossal készült epizódját láthatják. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 01., 17:00
Az előterjesztés napirendre vételét 285 képviselő támogatta a 450 fős parlamentben. Még >>>
2023. 06. 01., 12:00
Az esős májusi időjárás miatt néhol már kifejlett szúnyogok is nagyobb számban megjelentek, ezért ha az időjárás azt lehetővé teszi, június elején megkezdődik az ellenük való védekezés. Még >>>
2023. 05. 31., 16:53
Az első negyedév végén 50,9 ezer forint volt a személyautók éves átlagos kgfb-állománydíja, ami 7 százalékos növekedés az előző negyedéves értékhez képest. Még >>>
2023. 05. 31., 14:10
A XXXI. Kék Madár Fesztivál péntektől vasárnapig tartó programpalettáján különféle kulturális, gyermek és könnyűzenei programok szerepelnek. Még >>>
2023. 05. 31., 14:00
A fedélzeten tartózkodó katonaorvosokkal tartott Kajári Ferenc vezérőrnagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese is. Még >>>