2021. 12. 05.
Vilma
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Hibátlan kalocsai titánok – Kalocsai FC – Méhecskék SE U19

Tamás Ferenc  |  2018. 11. 15., 16:39

Régen volt már példa arra Kalocsa futballjának történetében, hogy a város vezető klubjának mindenkori ifjúsági csapata hibátlanul, azaz pontveszteség nélkül zárjon egy szezont, amelyet most produkált a Gyuricza János edzette Kalocsai Futball Club korosztályos gárdája. Nos, ezt a „csodát” idézték meg ezúttal a mieink, akik tizenkét mérkőzésükből tizenkét győzelmet aratva hét pont előnnyel vezetik a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság U19-es csoportját.

Kalocsai FC – Méhecskék SE       12       12       –          –          70–6   36

A hat kapott gólunk szinte önmagáért beszél, igaz kellett ehhez egy megyei ifiválogatott szintű kapus Vatai Adrián, valamint egy stabil, nagyvonalúan játszó remek védelem is. Szőgyi Kevin, Matos Tamás, Vörös Andor, Vinkó Benjámin, Matos Balázs, Borka Norman, Kovács Máté és Vass Zoltán egész ősszel jó teljesítményt nyújtottak.

Középpályán voltak a csapat „úri szabói” – Lakatos-Lengyel Márton, Böjtös Áron, Tóth Levente –, de Csesznók Ármin, Matos Balázs is igen magabiztos volt. Gólvadászaink közül Katus Ricsi a listavezető 18 remekbe szabott találatával, a 14 gólos Farkas Zalán, és a 11 gólos Markó Renátó előtt. Varga Alex 6 találatot jegyzett, a két gólig jutó Rigó Patrik mellett.

A siker az egységes és igen ütőképes csapatmunkában keresendő,

és abban, hogy mint egy igazi nagy család, a srácok segítették egymást mint a jó testvérek a találkozók során.

Azért, Gyuricza edző dicséretei után azt is megtudtuk, hogy a mester szólt néhány negatívumról is. Voltak azért fegyelmezési ügyek a késések és az edzéseken tapasztalt sumákolások miatt, és a hirtelen betegségek, főleg a vidékre utazások előtt.

Tavaszra a fentiekre meg kell találnunk a megfelelő megoldást – mondta az edző, már csak az őszi remek teljesítményünk tükrében is, hiszen ez a pazar eredménysor egyben kötelez is valamennyiünket.

Gratulálok valamennyi játékosomnak a szép eredményekhez, és jó pihenést kívánok nekik az átmeneti időszakra – fejezte be csapatával kapcsolatos gondolatait Gyuricza János edző.

Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints

A négyoldalas szórólapért kattints a képre!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 04., 15:17
Az igazoltatás előtt egy őzet ütött el a férfi, és a tetemet az autójába rakta, hogy azt ellopja. Még >>>
2021. 12. 04., 08:57
A negyedik játéknaphoz értünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2021. 12. 04., 08:52
A TEIT támogatásával tette egy-egy mikuláscsomaggal örömtelibbé a kalocsai óvodás gyerekeknek a Mikulás-napot a koronavírus-járvány árnyékában a kalocsai önkormányzat. Még >>>
2021. 12. 03., 17:15
Sajnálattal tudatjuk, hogy elhunyt a kedd délután történt Vasút utcai baleset sérültje. Még >>>
2021. 12. 03., 14:15
A dekoratív mikulásos ajtódíszeket akár kisgyerekkel együtt is el lehet készíteni. Még >>>
2021. 12. 03., 13:12
December 5-én, Advent második vasárnapján délután 17.00 órakor érseki szentmise keretében megáldják a Szent István király (egykori Jezsuita) templomban az idei év új főzésű pálinkáit Szent Miklós püspök, a pálinkafőzők védőszentje közbenjárását kérve. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés