2022. 09. 27. kedd
Adalbert
: 407 Ft   : 423 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Ismét jó volt kalocsainak lenni, a KFC emlékezetesen nagy győzelmén Hartán

Tamás Ferenc  |  2019. 11. 04., 11:38

November 2-án, szombaton a megyei első osztályú mezőny két élcsapata feszült egymásnak Hartán, ahol a Kalocsa emlékezetes sikert aratott.

Véghajrába fordult a bajnokság a megyei első osztályú mezőny csoportjában, és

a dermesztően gyengécske őszi kezdést, az oktalanul elvesztegetett bajnoki pontokat fényes sorozattal feledtette a Kohány-bandérium.

Most már hosszú hetek óta egyenletesen jó teljesítményt nyújtanak a mieink, ráadásul legutóbb

azt a Hartát is saját pályáján térdre kényszerítették, amely tabella második a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság mezőnyében.

A srácok legutóbbi hartai produkciója mindenképpen gyógyírt jelenthet a haloványabb szezonkezdetre, a botladozásokból tűzdelt bajnoki rajtra. A szombati hartai diadalunk értékét csak növeli, hogy

a megyei mezőnyben egy igen eredményes és értékes gárdát sikerült két vállra fektetnünk,

Képgaléria megtekintése (16 db kép)
Kohány edző remekül meccselt a Duna-parti derbin
Forrás: Tamás Ferenc

mintegy bizonyságát adva ismételten annak is, hogy jobb csapatok ellen kénytelenek vagyunk mi is jól játszani, és így már könnyebb élesben is reprodukálni az edzéseken sulykoltakat, azokat a támadási formációkat, amelyek eddig nem voltak eredményesek. Follárdt ezúttal higgadtan szerzett előnyt, Tóth Levi átlövésből is betalált, Mátyás Dani pedig két olyan emlékezetes gólt rúgott csereként, amely az egyesület arany oldalaira kerül majd remélhetőleg a KFC krónikásai szerint.

A lüktető mezőnyjáték, a bizonytalan végkimenetel, 2–1-nél, az óriási helyzetek és a kapufák, no meg egy rangadó összes velejárója tette emlékezetessé ezt a színvonalas meccset, ahol

végig a Kalocsa vitte a prímet a kilencven perc során,

lefocizva hazai pályán az ősz egyik sztárcsapatát.

Képgaléria megtekintése (16 db kép)
Mátyás Dani beszállásával lett „hegye” támadójátékunknak
Forrás: Tamás Ferenc

MESTERMÉRLEG:
Kohány Balázs edző:
– Úgy gondolom, hogy ismét egy nagyon értékes győzelmet arattunk, és rögtön tegyük hozzá, egy nagyon jól szereplő Harta ellen. Ez valóban egy igazi bravúr, valóban férfimunka volt. Igaz, nagyon felkészültünk belőlük, de nem is a megszokott szerkezetben játszottunk, váltottunk és 3–5–2-re álltunk át, ezáltal is a gyenge pontjaikra kihegyezve meccseltünk. A fiúk mindezt maradéktalanul betartották és parádés játékkal sikerült nyernünk.

Képgaléria megtekintése (16 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc

Harta SE – Kalocsai FC 1–4 (1–2)
150 néző, vezette: Vörös G.
Kalocsa:
Pámer – Vuits A., Szabó, Nasz, Rábóczki (Zorván) – Tóth, Lakatos-Lengyel – Matos (Mátyás), Dostyicza (Pandúr), Follárdt (Kollár) – Vuits V. (Farkas Z.). Edző: Kohány Balázs.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 09. 25., 15:17
Az elvi döntés már korábban megszületett Kalocsa víziközmű-vagyonának és az ivóvíz és szennyvíz ellátás – benne a rendszer fejlesztése és karbantartása – feladatainak az állam részére történő átadásáról. Kedden a testület zárt ülésen véglegesítette a döntést. A testületi ülés után Király Róbert képviselő tartott sajtótájékoztatót.
2022-09-23 09:23:00
Budapesti és pécsi állásbörzéken vesz részt a következő hetekben a Paks II. Zrt. – Karrierportálunkon minden fontos információt közzéteszünk, de az ilyen rendezvények a személyes találkozás lehetőségét teremtik meg, ami meghatározó lehet egy életpályára vonatkozó döntés során – fogalmazott Mittler István kommunikációs igazgató. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 09. 27., 16:15
Az 5106-os úton akadályozza a forgalmat a baleset. Még >>>
2022. 09. 27., 11:17
Ha jártatok már gyerekekkel játszótéren, a következő anya-típusokkal már biztos, hogy találkoztatok! Még >>>
2022. 09. 26., 11:26
Az eseményen gratuláltak Dr. Maráz Róbert PhD. Általános Sebészeti Osztály főorvosának „Az Európai Sebészeti Testület tagja Emlősebészet területén" címéhez. Még >>>
2022. 09. 25., 17:49
Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség hétfőtől szombatig a vasúti biztonság érdekében – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján. Még >>>
2022. 09. 25., 15:33
Pályázni lehet bármely (a) új, (b) saját feltalálói tevékenységen alapuló, (c) iparilag alkalmazható és (d) piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel. Még >>>
2022. 09. 25., 09:27
Egy 56 éves férfi vesztette életét a balesetben. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés