2022. 09. 27. kedd
Adalbert
: 407 Ft   : 420 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Kalocsai FC – Jánoshalmi FC 2–6

Tamás Ferenc  |  2017. 08. 29., 12:00

Már a meccs előtt szóbeszéd tárgya volt, hogy „ez” a Jánoshalma nem „az” a Jánoshalma, amellyel a KFC találkozott az előző években, hiszen köztudott, hogy a nyáron a fél bácsalmási csapat edzőstől Jankovácra igazolt, azaz Florin Nenad a harcosaival Jánoshalmára tette át a székhelyét. Bizonyára „Halmán” megunták már a futottak még kategóriába tartozás szerepkörét, bizonnyal akadhatott bőkezű mecénás is, hogy így beerősítettek a nyáron, hiszen a hírek szerint közel egy tucat játékost igazoltak.

Velük szemben a játéktér másik oldalán viszont az a Kalocsa sorakozott fel a bajnoki csatára, amelyről köztudott, hogy gyengült távozói miatt a nyáron, sőt „megyeegyes” felnőtt játékost nem is tudtak igazolni, csupán az évekkel korábban visszavonult két focistájuk tért vissza hozzájuk.

Képgaléria megtekintése (36 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc

Mindkét gárda két-két győzelemmel kezdte az idei pontvadászatot, a Jánoshalma Félegyházán a KHTK-t verte, majd otthon a Kecelt is legyőzték. A mieink ugyancsak hatpontosként várták a velük való megütközést, Vuitsék a Kunszállás és a Lajosmizse ellen nyertek.


Az augusztus 27-i, harmadik fordulóban aztán a két „hibátlan” alakulat a várakozásnak megfelelő kilencven percet produkált a pályán, ahol a totálisan megerősített vendégek minőségi fölénye a gólok számában is megmutatkozott. Félidőre már mindenről döntött a „szerb armada” (0–4), a második játékrészben pedig már visszavett a tempóból a Jankovác, de volt már 6–0 is a 78.percben. Aztán előbb a frissen beállt Mátyás Dani szerezte meg a becsületgólunkat (1–6), majd a lábak erdejében Dostyicza Dani is betalált (2–6).

Márton Zsolt:

Az első félidőben sajnos nagyon impotensen játszott a csapat és ez rányomta bélyegét a mérkőzés végkimenetelére is. Ugyanis 4–0-val fordultunk, amely már olyan hátrány volt, amely bénítólag hatott mindannyiunkra. A második játékrész ugyan jobban alakult, de a két csapat között nagyon nagy különbség van játékerőben. Tőlünk elment nyolc ember, míg ők igazoltak tízet…

Képgaléria megtekintése (36 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc

KFC – Jánoshalma 2–6 (0–4)

150 néző, vezette: Kiss A.

Kalocsa: Hegedűs – Matos B. (Csesznók), Nasz (Zorván), Vuits A., Rábóczki – Rácz (Balogh) – Kollár, Dostyicza, Vuits V. – Keszthelyi (Mátyás), Follárdt. KIT manager: Márton Zsolt.


Ifjúsági eredmény: 5–0 a KFC javára.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 09. 25., 15:17
Az elvi döntés már korábban megszületett Kalocsa víziközmű-vagyonának és az ivóvíz és szennyvíz ellátás – benne a rendszer fejlesztése és karbantartása – feladatainak az állam részére történő átadásáról. Kedden a testület zárt ülésen véglegesítette a döntést. A testületi ülés után Király Róbert képviselő tartott sajtótájékoztatót.
2022-09-23 09:23:00
Budapesti és pécsi állásbörzéken vesz részt a következő hetekben a Paks II. Zrt. – Karrierportálunkon minden fontos információt közzéteszünk, de az ilyen rendezvények a személyes találkozás lehetőségét teremtik meg, ami meghatározó lehet egy életpályára vonatkozó döntés során – fogalmazott Mittler István kommunikációs igazgató. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 09. 27., 16:15
Az 5106-os úton akadályozza a forgalmat a baleset. Még >>>
2022. 09. 27., 11:17
Ha jártatok már gyerekekkel játszótéren, a következő anya-típusokkal már biztos, hogy találkoztatok! Még >>>
2022. 09. 26., 11:26
Az eseményen gratuláltak Dr. Maráz Róbert PhD. Általános Sebészeti Osztály főorvosának „Az Európai Sebészeti Testület tagja Emlősebészet területén" címéhez. Még >>>
2022. 09. 25., 17:49
Fokozott ellenőrzést tart a rendőrség hétfőtől szombatig a vasúti biztonság érdekében – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap a rendőrség honlapján. Még >>>
2022. 09. 25., 15:33
Pályázni lehet bármely (a) új, (b) saját feltalálói tevékenységen alapuló, (c) iparilag alkalmazható és (d) piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel. Még >>>
2022. 09. 25., 09:27
Egy 56 éves férfi vesztette életét a balesetben. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés