2021. 10. 23. szombat
Gyöngyi
: 363 Ft   : 312 Ft Benzin: 492.0 Ft/l   Dízel: 506.5 Ft/l   Írjon nekünk

Két meccs halasztása ellenére is az élbolyban maradt a Kalocsa

Tamás Ferenc  |  2021. 04. 08., 16:21

Két legutóbbi hazai bajnoki mérkőzését is halasztania kellett a Kohány Balázs edzette KFC megyei első osztályú együttesének a sporthatósági megállapodások értelmében, mivel a soros ellenfelek jelezték, hogy nem tudnak kiállni a csapatukat sújtó megbetegedések miatt.

A Kalocsai FC társulata így már két bajnoki meccsét is halasztani volt kénytelen, ám ennek ellenére, no meg a vetélytársak egymás elleni eredményeinek köszönhetően még tempóelőnybe is kerültünk a Kiskőrössel és a Félegyházával szemben. A vesztett pontokat tekintve ugyanis jobban állunk már ezen ellenfeleinknél. A Kohány legénység eddigi eredménysora a következő:

4. Kalocsai FC    19          12          3             4             43-22    39 p.

A jelenlegi helyzetünkben, ami egy kicsit nyugtalanító lehet, az az, hogy lassan egy hónapja már, hogy nem nyertünk bajnoki mérkőzést, a csapat tehát már hosszú ideje nem érezhette a győzelem semmihez sem fogható varázslatát. Ugyanis március 13-án, Soltvadkerten nyertünk utoljára, majd ezt követően elmaradt az Akasztó elleni kalocsai találkozó. A vendégek a Covid-fertőzöttségükre való hivatkozással mondták le a KFC elleni összecsapást. Ezt követte a már-már hagyománynak mondható félegyházi vereségünk a KHTK ellen, majd ismét egy „lyukas” hétvége következett április 4-én, hiszen ekkor a hartai „Wundermannschaft” mondta le megbetegedések miatt a szomszédvári örökrangadót. Így, most már valóban félő, hogy kiesik a bajnoki ritmusból a Kohány bandérium, amelyre valójában majd az április 10-i Kecelen megvívott meccsünk ad igazi választ.
A „legyesek” pedig igencsak feljövőben vannak – három győzelmet húztak be zsinórban –, amit a Szabadszállás, a Lajosmizse és a Kiskőrös csapatai bánhattak.

Bizonyára nehéz kilencven perc vár majd szombaton Villámékra, a bor és a pálinka egyik megyei fellegvárában, már csak azért is, mert a keceliek szeretnének visszavágni az őszi kalocsai fiaskóért, amelyet akkor egy utolsó percben kapott fájó találattal veszítettek el.


Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 10. 21., 15:31
Még az előző kiállítás – Magyar Zita kerámiái – is látható volt a Fazekas Alkotóházban vasárnap délután, ahol a Kalocsai Hagyományőrző Egyesület tagjai által a krumplis pogácsa készítésének tudományával, egyúttal, a házigazda Kovács László jóvoltából a kemencés sütés-főzés fortélyaival ismerkedhettek az érdeklődők.
2021. 10. 20., 13:18
Az ellátásbiztonságot garantáló Paks II. beruházáshoz jelentős infrastruktúra-fejlesztés társul. A beruházási terület elérését, a munkaerő- és áruszállítást elősegítő közút-, illetve vasútfejlesztés, amelynek már látható eredményei vannak, csak egy kis szelete a feladatoknak – tájékoztatott Dr. Becskeházi Attila államtitkár. (x)
2021. 10. 20., 08:21
Gépész-, vegyész-, villamosmérnök-hallgatók sora kereste fel a Paks II. standját a BME jubileumi állásbörzéjén. Más műszaki, illetve egyéb szakokon tanulók közül is sokan érdeklődtek a szakmai gyakorlati lehetőség, valamint a nyitott pozíciók iránt. (x)
2021. 10. 19., 14:50
A nyár folyamán a kalocsai Cigány Szív Egyesület és a Kultúrpart csapata szervezésében, pályázati forrás felhasználásával négy alkalommal utazhattak roma gyerekek és felnőtt kísérőik a fővárosba, hogy ott megtekintsék a főbb látványosságokat, izgalmas programokon vehessenek részt. A kirándulásokról egy vidám videofilm készült, amelyet most tettek közzé – tekintsék meg a KALOhíreken!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 10. 23., 09:38
Országszerte és a határokon túl is tartanak megemlékezéseket az 1956-os forradalom és szabadságharc kitörésének 65. évfordulóján. Még >>>
2021. 10. 23., 09:33
Az egészségügyi szakértők egyre inkább hangsúlyozzák, hogy lehet valaki fitt és kissé túlsúlyos egyszerre, a testtömegindex nem mérvadó és ez alapján nem lehet megfelelő képet kapni valakinek az egészségi állapotáról. Még >>>
2021. 10. 22., 15:40
A Fényi Gyula Általános Iskola Belvárosi Tagiskolájának 7. és 8. osztályos diákjai rendhagyó történelemóra keretei között mutatták ma be a 65 évvel ezelőtt történteket. Még >>>
2021. 10. 22., 11:23
A legfőbb változás a temető főbejárata felöl elhelyezkedő Béke utcát érinti, melynek forgalma a Petőfi Sándor utca felöl egyirányúsításra kerül, az Alkony utca felé. Még >>>
2021. 10. 22., 10:03
Az eseményen a megye legjobb borászai és pincészetei mutatkoznak be egy borkóstolóval egybekötött különleges borkiállításon. Még >>>
2021. 10. 21., 16:12
A legmagasabb nappali hőmérséklet 12 és 18 fok között alakul. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!
hirdetés