2021. 10. 26. kedd
Dömötör
: 365 Ft   : 315 Ft Benzin: 492.0 Ft/l   Dízel: 506.5 Ft/l   Írjon nekünk

Kicsipkéztük a Kiskunhalast

Kicsipkéztük a Kiskunhalast
Tamás Ferenc  |  2021. 10. 12., 09:52

Október 10-én, vasárnap a Bács megyei labdarúgó-bajnokság I. osztályának nyolcadik fordulóját teljesítették a résztvevők, ahol a Kalocsa lelépte a Kiskunhalas zömében fiatalokból verbuválódott gárdáját.

A Kalocsai FC viszonylag könnyű győzelmet aratott a sereghajtó Kiskunhalas gárdája ellen, ahol a legfontosabb célját, a három bajnoki pont megszerzését könnyedén teljesítette is az együttes. Nagyon kellett már ez a győzelem, hiszen ezzel a KFC két helyet is előre léphetett már a bajnoki tabellán, sőt a mieink akaraterejét is megedzette ez a siker, hiszen kapott gól nélkül nyerték a találkozót. A Kalocsa a soltvadkerti vizitálása előtt immár az ötödik helyről várhatja az október 17-i folytatást, ráadásul újabb győzelme esetén felzárkózhat majd a bajnokság élmezőnyének számító elit alakulatokhoz.

MESTERMÉRLEG:
Kohány Balázs edző: – A legfontosabb az volt, hogy ezen a napon szerezzük meg a három bajnoki pontot. Nagyon kellett már ez a győzelem, igaz számítottunk rá, hogy egy nagyon szervezett, mélyen védekező csapattal fogunk találkozni. Ami pozitívum, hogy nagyon sok helyzetet ki tudunk alakítani, ami így van minden mérkőzésünkön, de az is igaz, hogy ezeket nagyon rossz százalékban tudjuk kihasználni. Azt gondolom, hogy a 4–0 ellenére ma sem értük el az 50 százalékos helyzetkihasználást, de a látottak alapján mindenképpen gratulálok a csapatomnak.

Képgaléria megtekintése (12 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Kalocsai FC – Faddikorr Kiskunhalasi FC 4–0 (1–0)
100 néző, vezette: Kócsó Tibor
Kalocsa: Varga S. – Rideg L., Knap T. (Pandúr T.), Kerekes K., Szalánczi G. (Rábóczki R.) – Tóth L., Nagy M. – Matos M. (Tamás B.), Dostyicza D., Farkas Z. – Boldizsár Cs. (Rakiás M.).
Edző: Kohány Balázs.
Gólszerzők: Boldizsár Csaba (1–0) a 25., és (2–0) az 53., Nagy Márk (3–0) a 61., Rideg László (4–0) a 71. percben.

A KFC akár a dupláját is szerezhette volna elért góljainak ezen a vasárnapon, de újabb győzelmével felzárkózhat a bajnokság élmezőnyéhez, amivel erősíti szurkolói elvárásait is.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 10. 23., 11:49
A kezdeményezés küldetése egy olyan politikától független kitüntető cím adományozása, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény szemében. Évek óta több száz jelölés érkezik elbírálásra az előre meghirdetett 10 kategóriában, a jelölt lehet egyetlen személy vagy alkotói csoport, közösség illetve egyesület. A VOSZ kibővült elnökségi ülésén szakmai érveket figyelembe véve választják ki közülük a kategóriagyőzteseket.
2021. 10. 22., 15:51
Mit csinál a TDM? Mit csinál a Kalocsa mellett több települési önkormányzat, valamint több közcélú civil és gazdálkodó szervezetek közös tulajdonában álló Kalocsa és Térsége Turisztikai Kft.? Kevesen látnak bele a nonprofit Kft. működésébe, ők most a társaság működéséről szóló beszámoló elfogadását célzó képviselő-testületi előterjesztés mellékletéből kaphatnak választ kérdéseikre.
2021. 10. 21., 15:31
Még az előző kiállítás – Magyar Zita kerámiái – is látható volt a Fazekas Alkotóházban vasárnap délután, ahol a Kalocsai Hagyományőrző Egyesület tagjai által a krumplis pogácsa készítésének tudományával, egyúttal, a házigazda Kovács László jóvoltából a kemencés sütés-főzés fortélyaival ismerkedhettek az érdeklődők.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 10. 26., 08:50
33 sofőr esetében helyszíni bírságot alkalmaztak, 39 személynek közigazgatási bírságot szabtak ki, és 173 fővel szemben közigazgatási eljárás indult. Még >>>
2021. 10. 25., 13:39
A pályázat kiírásáról a legutóbbi testületi ülésen döntöttek a képviselők. A határidő: december 7. Még >>>
2021. 10. 25., 08:30
A férfit három nappal később ellenőrizték, miközben ismét vezette járművét. A férfit ismét előállították a rendőrkapitányságra. Még >>>
2021. 10. 24., 11:13
Kettős nemzeti ünnepünket szentmisével és evezős bállal zárta Kalocsa Város polgármestere. Még >>>
2021. 10. 23., 15:23
Lakatos György, fagottművész és Gábor-Nagy Nóra, zongoraművész adott csodálatos koncertet péntek este a Kamarateremben Liszt Ferenc születésnapjának 210. évfordulójára! Még >>>
2021. 10. 23., 14:04
Kalocsa Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságát, hogy a Sörház köz forgalomkorlátozását 2021. október 29-ig meghosszabbították a csapadékcsatorna elvezető rendszer javítása miatt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!