2023. 03. 29. szerda
Auguszta
: 385 Ft   : 356 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Lábadoznak a KFC sérültjei

Tamás Ferenc  |  2020. 04. 26., 15:09

Az előző bajnokságban negyedik helyen végző Kalocsai FC megyei első osztályú csapata jelen pillanatban úgy áll a bajnokság ezüstérmes helyén, hogy az augusztusi rajt óta sérülések miatt több meghatározó játékosa sem állt Kohány Balázs rendelkezésére. Minden csapatrészből alapemberek dőltek ki, így a dobogó második foka több mint dicséretes teljesítmény a megyei mezőnyben.

A nyári felkészülés során csapatunk „szürke eminenciása”, Melcher Martin térdszalag szakadással dőlt ki egy előkészületi találkozó során és a hírek szerint munkahelyi beosztása miatt nem vállalta a műtétet és az azzal járó rehabilitációt.

Melcher Martin


Pedig Melcher volt az, aki a védelemben és a középpályán is az egyik legmegbízhatóbb pontja volt az együttesnek sallangmentes, fegyelmezett játékával, miközben szinte olvasta az ellenfelek elképzeléseit.

Aztán az ősz ötödik játéknapján a labdabiztos, pengés játékosnak számító Salacz Attila, a Tiszakécske elleni találkozón dőlt ki a sorból.

Salacz Attila


Őt térdre kellett műteni, amely sikerrel zárult, sőt a rehabilitációs időszakot is minden gond nélkül végigcsinálta. Mivel még nem volt bevethető, ezért jelentkezett egy „csontkovács” tanfolyamra, ahol bármennyire hihetetlen is, de egy párban végzett végtag „helyrerakás” során a műtött és már gyógyult térdízületét túlfeszítették és így most porcleválást szenvedett.

 Balhátvédünk Rábóczki Ricsi Hartán szenvedett a térdében porcsérülést, akit Bonyhádon szintén sikeresen megműtöttek.

Rábóczki Ricsi


Ő jelenleg már megkezdhette a futóedzéseket, de az erősítés mellett a speciális mozdulatok még váratnak magukra.

Csapatkapitányunk, és első számú gólfelelősünk, Vuits Viktor a tavaszi rajtra dőlt ki.

Vuits Viktor


A „cséká” külső bokaszalag szakadást szenvedett, jelenleg is szúró fájdalmat érez a bokájában, de azért már hétről hétre javul.

És akkor még a szabadrúgás specialista Kollár Máté hiányát nem is említettük, aki szintén munkahelyi elfoglaltság miatt volt kénytelen a tavasszal lemondani imádott játékáról a futballról.


Nos, mindezek tükrében a Kohány-regiment jelenlegi második helyezése igazán elismerésre méltó, amit az alábbi eredménysor is alátámaszt.

2. Kalocsai FC          18       10       3          5          23–19 33p.

Ha a május hónap is kimarad a járvány miatt, akkor sérültjeink közül talán már Rábóczki és a kapitány Vuits Viktor is hadra fogható lesz, ám Melcherről és Salaczról bizonyára le kell majd mondanunk. Történjen bárhogy is,

csapatunk eddigi teljesítménye előtt (61 %), kalapot emelhetünk

már csak a fenti kulcsjátékosaink kiesése miatt is, bízzunk abban, hogy a bajnokság finisét már nem zárt kapuk mellett, hanem ismét közönség előtt játssza majd a társaság.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-03-24 13:15:00
Kertészeti eszközök, öntözőberendezések, tápanyag-utánpotló szerek, gasztronómiai különlegességek, termelői vásár és vidékfejlesztési támogatási információs pont is várja majd az expora kilátogatókat.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 03. 28., 16:57
Már nagyban zajlanak a Paprikfaesztivál előkészítő munkálatai! Még >>>
2023. 03. 28., 16:19
A legalább 20 főt foglalkoztató cégek közel háromnegyede véli úgy, hogy árat fog emelni a közeljövőben egy kutatás szerint. Még >>>
2023. 03. 28., 13:33
Nem kell hozzá PhD kelt tésztából, sőt komolyabb felszerelés sem, csak egy kis idő. Kicsit több, mint amennyi idő alatt a boltban levennénk a polcról, de az eredmény kárpótol. Még >>>
2023. 03. 28., 09:52
Hét gyanúsítottból álló bűnbanda ügyében fejezték be a nyomozást a kalocsai rendőrök. Még >>>
2023. 03. 28., 09:45
A kisfiú keresésében jelenleg is több százan vesznek részt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK