2023. 10. 02. hétfő
Petra
: 387 Ft   : 367 Ft Benzin: 641.8 Ft/l   Dízel: 646.0 Ft/l   Írjon nekünk

Lassan elindul az erőltetett menet

Lassan elindul az erőltetett menet
Tamás Ferenc  |  2023. 08. 01., 09:15

Augusztus 13-án, a Kiskőrös otthonában kezdi meg őszi hadjáratát a Kohány Balázs edzette Anda Kalocsa FC vármegyei első osztályú gárdája, amely addig sorra játsza előkészületi találkozóit. Előbb július 22-én, szombaton a Tolna megyei Bölcske pályáján vizitáltak a mieink, amelyet 29-én, szombaton a dusnoki fellépésünk követett, a bajnoki főpróbát pedig augusztus 6-án, vasárnap vívja a csapat, amikor a régi rivális Nemesnádudvar otthonában szparingolnak majd fiaink.

Már több mint három hete tart az Anda Kalocsa FC csapatának a felkészülése az igen sok megpróbáltatást tartogató őszi szezonra. Az első edzéseken, és tegyük hozzá azóta is, szinte mindenki megjelent “aki él”, egyedül a térdműtétje miatt az elején még hiányzó kapusunk, Varga Sanyi nemt arthatott a többiekkel. Bombaként robbant a hír, hogy további új igazolás is érkezett. Az egykori “Méhecskés” Tóth Zalán öccse, Tóth Kristóf, aki a Paks II., NB III-as csapatától érkezett hozzánk. Kristófról tudni kell, hogy még csupán 16 éves, ám letisztult középpályás játékára szüksége van a gárdánknak. Mindenesetre izgalmas edzői feladatot jelenthet majd az ő integrálása a kalocsai középpályára, habár a Bölcske ellen már végigjátszotta a védelem előtti területeket, Tóth Levivel, amolyan “szűrő” pozícióban.
Sok szerencsét, eredményes játékot kívánunk Kristófnak abban a reményben, hogy hozzájárul majd célkitűzéseink eléréséhez, a minél eredményesebb szereplés megvalósításához.

Az Anda KFC csapata most már a jól megszokott Kohány tempóban gyakorlatozik az ősz kihívásaira, az edző pedig köztudottan nem fukarkodik az intenzitást és a tempót illetően.

Természetesen arra is jut idő, hogy a tréner játék keretében mérje fel, milyen állapotban vannak fiaiai a nyári leállás után.

A “Méhecskés” fiatalok közül is rendre láthatunk új arcokat a pályán - tehát tovább folytatódik a klub azon törekvése, hogy a saját nevelésű fiatalokat építsük be elsősorban a csapatba.
A bölcskei 90 perc után jókedvűen, nagy elánnal végzik a srácok a gyakorlatokat, ebbe talán belejátszik az is, hogy az időjárás kegyes is hozzájuk - nincs viharos erejű szél, jég és zápor, a felkészülés nyomott, fülledt melegben is jó ütemben zajlik.

Gyakorlatilag megállapodtak már minden edzőpartnerrel, a csapatra még egy szparingtalálkozó vár - augusztus 6-án.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 10. 02., 17:26
Környezetvédelem és újrahasznosítás céljából rendezik a gyűjtést. Még >>>
2023. 10. 02., 14:24
Az Amerikában élő magyar kutató az mRNS-vakcina alapjait is adó felfedezéséért kapta meg az élettani-orvosi Nobelt. Még >>>
2023. 10. 02., 11:04
Kifogták a Nemzeti Balatoni Bojlis Horgászverseny (NBBH) történetének legnagyobb pontyát, amely nem sokkal maradt el az abszolút balatoni pontyrekordtól. Még >>>
2023. 10. 01., 14:54
Magyarország belügyminisztere szeptember 30. hatállyal – indoklás nélkül – visszavonta Halmosi Zsolt rendőr altábornagy, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatójának vezetői kinevezését és rendelkezési állományba helyezte. Még >>>
2023. 10. 01., 08:44
Mindketten italozó életmódot folytattak, ennek ellenére egyetértésben teltek a napjaik, konfliktusaik nem voltak. Még >>>
2023. 09. 29., 09:48
A két járás tűzoltóinak munkáját egy kalocsai vízszállító segítette. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK