2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Színvonalas ütközetben, nagy győzelem: KFC – Jánoshalmi FC 2–0

Tamás Ferenc  |  2018. 10. 08., 08:58

Igazán nem lehet panasza a szakavatott szurkolónak sem a Kalocsai FC „megyeegyes” gárdájának utóbbi egy hónapos teljesítményéről, hiszen mind a kupában, mind a bajnokságban egyre veretesebb teljesítményt nyújt az együttes.

Így történt ez az előző vasárnapon az örök vetélytárs Jánoshalma ellenében is, amelyet

zárt védekezésünk utáni megugrásaink végén kétszer is megadásra késztettek a mieink.

Hátul egymást segítve Pintér és Szabó „Vale” vezérletével mindent „takarítottak” védőink, és amikor kellett, a kapuban Hegedűs Máté is feladata magaslatán állt.

Képgaléria megtekintése (31 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A gól nélküli, de jó játékot hozó első félidő után, a második játékrészben

csatáraink kétszer is megadásra késztették a „jankováci” cerberust Urlaubert.

Előbb a 60.percben Follárdt a védők gyűrűjéből a tizenhatoson belülről talált be félfordulatból a lábak erdejében (1–0), majd negyedórára rá, a kapus által kitenyerelt labdát Vuits Viktor fejelte elemi erővel a hálóba (2–0).

MESTERMÉRLEG:
Kohány Balázs edző:
– Egy igazi győztes rangadón vagyunk túl, amihez csak gratulálni tudok a srácoknak. A Kecel, Jánoshalma „leosztásból” négy ponttal kijönni már önmagában is nagyszerű fegyverténynek mondható. Végre átléptük saját árnyékunkat és egy igazi „hatpontos” derbit nyertünk. Végig nagyon fegyelmezetten játszottunk, ahol nem a szépség dominált, hanem a „célfutball”! Ennek eredménye volt ez a nagyszerű győzelem.

KFC – Jánoshalma 2–0 (0–0)
250 néző, vezette: Tóth R.
Kalocsa: Hegedűs – Melcher (Busa), Szabó, Pintér, Zorván (Pandúr) – Kollár – Salacz (Bányai), Márkus, Mátyás (Rábóczki) – Follárdt, Vuits V.
Edző: Kohány Balázs.

Ifjúsági eredmény: 3–0 a Kalocsa javára.
Gólszerző:  Farkas Z., Matos B., Lakatos-Lengyel M.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés