2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Többet nyertünk három pontnál: Kalocsai FC – Akasztó 3–2

Tamás Ferenc  |  2016. 05. 09., 09:45

A bajnokság XXVI. fordulójának szombati nyitónapján a riválisok is besegítettek a bronzéremre hajtó Kalocsának, hiszen a Kecskemét otthon botlott a Tiszakécske ellen, míg a Baja Félegyházán kapitulált. Így, a Márton Zsolt vezette mieinknek kötelező volt a tizenkettedik helyen szerénykedő Akasztó legyőzése, hogy bebiztosítsák érmes helyüket a bajnoki dobogó harmadik fokán.

A május 8-án, vasárnap délután lejátszott találkozón aztán

Kohány Balázsék is tudták, hogy igazi „hatpontos” derbit játszanak,

hiszen győzelem esetén a negyedik Kecskeméttől ismét hét pontra távolodnak, amely már garancia lehet a hőn áhított bronzra négy fordulóval a bajnoki zárás előtt. Ennek megfelelően indult csatába a Márton-alakulat, hogy aztán a „stadlervárosi”-bandériumot is térdre kényszerítse, mint tette azt az őszi első találkozójuk során.

Képgaléria megtekintése (58 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Aki ott volt, az elmondhatja, hogy

a vártnál nyögvenyelősebben született meg az újabb siker,

amit csak alátámaszt, hogy mindhárom gólunkat pontrúgásból szereztük. Ebből kettőt még az első félidőben Kollár Máté jegyzett Bundesligába illő banánívű pazar szabadrúgásból, míg a harmadik, a mindenről döntő találatunkat Vuits Viktor büntetőből varrta be. Tipikusan olyan meccset játszott a csapat, aminek végén szokták volt mondani, hogy„a győzelmet sohasem kell magyarázni”, annak mindenkor örülni kell!

MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző:
– Egy klasszikusan izzadtságszagú győzelmet szerzett ma a csapat, sajnos mindenki láthatta a mérkőzéshiányt és edzéshiányt is a játékunkon, mivel a múlt vasárnapi szabadnapunk nekünk egyáltalán nem használt. Nehezen tudtunk felpörögni, de behúztuk a meccset, amihez gratulálok a srácoknak.

KFC – Akasztó 3–2 (2–1)
200 néző, vezette: Kiss Anikó
Kalocsa: VargaCsikós, Pintér, Nasz, SzabóKárpi (Farkas), Kohány B., Kollár, Vuits V. – FollárdtKohány G. Edző: Márton Zsolt.

Ifjúsági eredmény: 1–1, gólszerző: Borka Norman.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés