2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 603.6 Ft/l   Dízel: 651.3 Ft/l   Írjon nekünk

Továbbra is veretlenül: KFC – KHTK 2–2

Tamás Ferenc  |  2018. 08. 21., 10:18

A magabiztos győzelemmel záruló bajnoki nyitány és a hétközi kupasiker után, a mindig is mumusunknak számító Félegyháza ellen is megőrizte „szüzességét” a Kohány-társulat, ráadásul tette mindezt úgy, hogy talán a vendégek felé lejtett a hazai pálya Tóth sporttárs jóvoltából.

Az önmagát szinte minden évben bajnokjelöltként favorizáló KHTK együtteséről mindenképpen tudnunk kell, hogy ellenük

az utóbbi másfél évtizedben messze a legrosszabb a Kalocsa „megyeegyes” mérlege,

így ha már nem kapunk ki a Félegyházától, az már okvetlenül siker, amit az augusztus 19-i vasárnapon teljesített is csapatunk. Hiszen igyekezetben, akarásban, de a játék valamennyi elemében is partiban voltunk a vendégekkel, így a 2–2-es döntetlen szó szerint teljesen megérdemelt.

Igaz, egyik részről sem volt igazán közönségszórakoztató „pengés” játék, ám a labda mindkét félnél jó helyen volt, amikor megpróbáltak építkezni és helyzeteket kialakítani.

Szerencsére új igazolásainknak is köszönhetően Kohány edzőnek van választási lehetősége, amivel élt is a hétközi kupameccsen, de most a Félegyháza elleni derbin is.

Képgaléria megtekintése (23 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A gólok rövid története a következő:

13. perc:
jobb oldali védelmünk megingását kihasználva Koncz Miklós addig forgolódott, míg beadás helyett a hosszú alsóba helyezte a labdát (0–1).

15. perc:
egy lehetetlennek tűnő indításra Vuits végül is rácsapott. Jól tette, mert megzavarta ezzel védőjét, de az elbizonytalanodó kapust is, majd a tizenhatos körtéjéből az üresen maradó ketrecbe passzolta a pettyest (1–1).

36. perc: a megugró „félegyházi ék” Gajdocsimár csak Hegedűs kapussal állt szemben – előtte a bal oldali védelmünket hozta zavarba–, majd begyötörte a labdát a kapunkba (1–2).

47. perc: Vuits Viktor ismét állva hagyta a vendég védőket – kilőtt nyílvesszőként lépett ki közülük – és mielőtt a kiinduló kapussal találkozhatott volna, a kapu jobb oldalába bombázta a labdát (2–2).

Kohány Balázs edző: – Nagy taktikai csata folyt a pályán, jól látszott, hogy mindkét csapat felkészült a másikból, hiszen a váltásokat mindkét oldal azonnal lereagálta. Igazságos pontosztozkodás született, igaz olyan egyéni hibákból kapott gólokkal, amelyek elkerülhetőek lettek volna. Ennek ellenére minden elismerésem a srácoknak, hiszen nagyot küzdöttek ebben a rekkenő hőségben.

KFC – KHTK 2–2 (1–2)
150 néző, vezette: Tóth Cs.
Kalocsa: Hegedűs – Busa (Pandúr), Szabó, Pintér, ZorvánMelcher, Kollár, Márkus (Salacz) – Dostyicza (Bányai) – Follárdt (Mátyás), Vuits V. (Rábóczki).
Edző: Kohány Balázs.

Ifjúsági eredmény: 2–1 a KFC javára.
Gólszerző: Böjtös Áron, Vinkó Benjamin.
Ifistáink ezzel az újabb sikerrel vezetik a megyei tabellát.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023. 11. 29., 12:25
A paksi bővítés már nem a papírmunkáról, hanem a valódi építkezésről szól – mondta Szijjártó Péter miután Alekszej Lihacsovval, a Roszatom vezérigazgatójával tárgyal a következő időszak feladatairól. A külgazdasági és külügyminiszter ezt megelőzően az Országgyűlés fenntartható fejlődés bizottságának meghallgatásán arról beszélt, hogy a két új blokk építése a legszigorúbb biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak megfelelően zajlik. A Joint Venture Szövetség pécsi fórumán is kiemelt téma volt a Paks II. beruházás. (x)
2023-12-01 10:07:09
Nagy izgalommal készülnek a keceli Flora Virágfesztivál és a kapcsolódó, immár 18. alkalommal megrendezésre kerülő Országos Fazekas Kiállítás szervezői a hétvégén tartandó nagyrendezvényre, hiszen három év alatt talán a biciklizésből is ki lehet esni. Azt remélik, a közönség is hasonló várakozással tekint a visszatérő, ma nyíló fesztiválra.
2023-11-30 15:30:52
Ismét közeleg december 6-a, Szent Miklós napja, ami egyben a Magyar Pálinka Napja, ünnepe is. Ebből az alkalomból a Magyar Pálinka Lovagrend immáron tizenhetedik alkalommal szervez ünnepséget, amelynek idén Kalocsa város ad helyet. Az eseményen Font Sándor országgyűlési képviselő, a Pálinka Nemzeti Tanács elnöke is részt vesz.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 12. 04., 15:38
Az eset azért különösen kegyetlen, mert majdnem meghiúsította az első közös gyertyagyújtást. Még >>>
2023. 12. 04., 12:53

A Bagossy Brothers Company elhozta az idei tél egyik legszebb dalát!

A ‘Hull a Hó’ című szerzemény felidézi a régmúlt téli képét, amikor térdig érő hóban sétáltunk, a szánkók éjjel is siklottak a domboldalakon, a forralt bor és a fenyőillat sem hiányzott egyetlen családból sem. Még >>>
2023. 12. 04., 12:08
„Minél tovább hisz a gyermek a csodában, annál jobb” – Dr. Vekerdy Tamás szerint. Úgy gondolta, hogy a gyermek egyszer magától is rájön arra, hogy a Mikulás helyett a szülők, nagyszülők csempészik a cipőcskékbe az ajándékokat. Ennek ellenére a gyermekek szeretnek hinni a csodákban és erre szükségük is van. Még >>>
2023. 12. 04., 09:28
A negyedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2023. 12. 03., 14:15
Alig fél év alatt legalább 78 migráns szállítását hangolta össze. Még >>>
2023. 12. 03., 10:07
A harmadik nap feladványa a cikkben! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK