2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Továbbra is veretlenül: KFC – KHTK 2–2

Tamás Ferenc  |  2018. 08. 21., 10:18

A magabiztos győzelemmel záruló bajnoki nyitány és a hétközi kupasiker után, a mindig is mumusunknak számító Félegyháza ellen is megőrizte „szüzességét” a Kohány-társulat, ráadásul tette mindezt úgy, hogy talán a vendégek felé lejtett a hazai pálya Tóth sporttárs jóvoltából.

Az önmagát szinte minden évben bajnokjelöltként favorizáló KHTK együtteséről mindenképpen tudnunk kell, hogy ellenük

az utóbbi másfél évtizedben messze a legrosszabb a Kalocsa „megyeegyes” mérlege,

így ha már nem kapunk ki a Félegyházától, az már okvetlenül siker, amit az augusztus 19-i vasárnapon teljesített is csapatunk. Hiszen igyekezetben, akarásban, de a játék valamennyi elemében is partiban voltunk a vendégekkel, így a 2–2-es döntetlen szó szerint teljesen megérdemelt.

Igaz, egyik részről sem volt igazán közönségszórakoztató „pengés” játék, ám a labda mindkét félnél jó helyen volt, amikor megpróbáltak építkezni és helyzeteket kialakítani.

Szerencsére új igazolásainknak is köszönhetően Kohány edzőnek van választási lehetősége, amivel élt is a hétközi kupameccsen, de most a Félegyháza elleni derbin is.

Képgaléria megtekintése (23 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A gólok rövid története a következő:

13. perc:
jobb oldali védelmünk megingását kihasználva Koncz Miklós addig forgolódott, míg beadás helyett a hosszú alsóba helyezte a labdát (0–1).

15. perc:
egy lehetetlennek tűnő indításra Vuits végül is rácsapott. Jól tette, mert megzavarta ezzel védőjét, de az elbizonytalanodó kapust is, majd a tizenhatos körtéjéből az üresen maradó ketrecbe passzolta a pettyest (1–1).

36. perc: a megugró „félegyházi ék” Gajdocsimár csak Hegedűs kapussal állt szemben – előtte a bal oldali védelmünket hozta zavarba–, majd begyötörte a labdát a kapunkba (1–2).

47. perc: Vuits Viktor ismét állva hagyta a vendég védőket – kilőtt nyílvesszőként lépett ki közülük – és mielőtt a kiinduló kapussal találkozhatott volna, a kapu jobb oldalába bombázta a labdát (2–2).

Kohány Balázs edző: – Nagy taktikai csata folyt a pályán, jól látszott, hogy mindkét csapat felkészült a másikból, hiszen a váltásokat mindkét oldal azonnal lereagálta. Igazságos pontosztozkodás született, igaz olyan egyéni hibákból kapott gólokkal, amelyek elkerülhetőek lettek volna. Ennek ellenére minden elismerésem a srácoknak, hiszen nagyot küzdöttek ebben a rekkenő hőségben.

KFC – KHTK 2–2 (1–2)
150 néző, vezette: Tóth Cs.
Kalocsa: Hegedűs – Busa (Pandúr), Szabó, Pintér, ZorvánMelcher, Kollár, Márkus (Salacz) – Dostyicza (Bányai) – Follárdt (Mátyás), Vuits V. (Rábóczki).
Edző: Kohány Balázs.

Ifjúsági eredmény: 2–1 a KFC javára.
Gólszerző: Böjtös Áron, Vinkó Benjamin.
Ifistáink ezzel az újabb sikerrel vezetik a megyei tabellát.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés