2022. 10. 05. szerda
Aurél
: 418 Ft   : 423 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Továbbra is veretlenül: KFC – KHTK 2–2

Tamás Ferenc  |  2018. 08. 21., 10:18

A magabiztos győzelemmel záruló bajnoki nyitány és a hétközi kupasiker után, a mindig is mumusunknak számító Félegyháza ellen is megőrizte „szüzességét” a Kohány-társulat, ráadásul tette mindezt úgy, hogy talán a vendégek felé lejtett a hazai pálya Tóth sporttárs jóvoltából.

Az önmagát szinte minden évben bajnokjelöltként favorizáló KHTK együtteséről mindenképpen tudnunk kell, hogy ellenük

az utóbbi másfél évtizedben messze a legrosszabb a Kalocsa „megyeegyes” mérlege,

így ha már nem kapunk ki a Félegyházától, az már okvetlenül siker, amit az augusztus 19-i vasárnapon teljesített is csapatunk. Hiszen igyekezetben, akarásban, de a játék valamennyi elemében is partiban voltunk a vendégekkel, így a 2–2-es döntetlen szó szerint teljesen megérdemelt.

Igaz, egyik részről sem volt igazán közönségszórakoztató „pengés” játék, ám a labda mindkét félnél jó helyen volt, amikor megpróbáltak építkezni és helyzeteket kialakítani.

Szerencsére új igazolásainknak is köszönhetően Kohány edzőnek van választási lehetősége, amivel élt is a hétközi kupameccsen, de most a Félegyháza elleni derbin is.

Képgaléria megtekintése (23 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A gólok rövid története a következő:

13. perc:
jobb oldali védelmünk megingását kihasználva Koncz Miklós addig forgolódott, míg beadás helyett a hosszú alsóba helyezte a labdát (0–1).

15. perc:
egy lehetetlennek tűnő indításra Vuits végül is rácsapott. Jól tette, mert megzavarta ezzel védőjét, de az elbizonytalanodó kapust is, majd a tizenhatos körtéjéből az üresen maradó ketrecbe passzolta a pettyest (1–1).

36. perc: a megugró „félegyházi ék” Gajdocsimár csak Hegedűs kapussal állt szemben – előtte a bal oldali védelmünket hozta zavarba–, majd begyötörte a labdát a kapunkba (1–2).

47. perc: Vuits Viktor ismét állva hagyta a vendég védőket – kilőtt nyílvesszőként lépett ki közülük – és mielőtt a kiinduló kapussal találkozhatott volna, a kapu jobb oldalába bombázta a labdát (2–2).

Kohány Balázs edző: – Nagy taktikai csata folyt a pályán, jól látszott, hogy mindkét csapat felkészült a másikból, hiszen a váltásokat mindkét oldal azonnal lereagálta. Igazságos pontosztozkodás született, igaz olyan egyéni hibákból kapott gólokkal, amelyek elkerülhetőek lettek volna. Ennek ellenére minden elismerésem a srácoknak, hiszen nagyot küzdöttek ebben a rekkenő hőségben.

KFC – KHTK 2–2 (1–2)
150 néző, vezette: Tóth Cs.
Kalocsa: Hegedűs – Busa (Pandúr), Szabó, Pintér, ZorvánMelcher, Kollár, Márkus (Salacz) – Dostyicza (Bányai) – Follárdt (Mátyás), Vuits V. (Rábóczki).
Edző: Kohány Balázs.

Ifjúsági eredmény: 2–1 a KFC javára.
Gólszerző: Böjtös Áron, Vinkó Benjamin.
Ifistáink ezzel az újabb sikerrel vezetik a megyei tabellát.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 10. 02., 15:40
A Paprikafesztivál idején, szeptember 9-én pénteken és 10-én szombaton tartották Kovács László fazekas alkotóházában a különböző mesterségekkel való ismerkedés lehetőségét is kínáló, kenyérsütéssel és cserép égetéssel egybekötött kétnapos nyárzáró rendezvényt.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 10. 05., 08:00
Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálata a rendőrség honlapján hívta fel a figyelmet arra, hogy a népszámláláskor miként lehet elkerülni az internetes csalókat. Még >>>
2022. 10. 04., 18:00
Ittassága miatt a vádlott nehezen tudott kommunikálni, ráadásul együttműködés helyett a mentőápolót és a gépkocsivezetőt trágár szavakkal szidalmazta. Még >>>
2022. 10. 04., 10:04
Jobbnál jobb programok várnak a héten minden érdeklődőt a Gyermekkönyvtárban és a Kamarateremben! Még >>>
2022. 10. 04., 09:21
Várnak mindenkit az Állatok Világnapja alkalmából szervezett fogadóórára, akinek kérdése vagy közlendője van, esetleg szeretné aktívabban kivenni részét a helyi állatvédelemből. Még >>>
2022. 10. 04., 08:50
A díjak mellé 10 millió svéd korona (mintegy 375 millió forint) is jár. Az elismeréseket az alapító Alfred Nobel halálának évfordulóján, december 10-én fogják átadni. Még >>>
2022. 10. 03., 10:23
Két kamion ütközött össze az 512-es számú úton. Az egyik sofőr a baleset következtében meghalt. Jelenleg teljes útlezárás van érvényben. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK