2022. 08. 16. kedd
Ábrahám
: 404 Ft   : 398 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Vereséggel nyitott a bronzérmes KFC: Kalocsai FC – Tiszakécske VSE 0–5

Tamás Ferenc  |  2016. 08. 15., 10:58

Az augusztus 14-i bajnoki nyitányon az előző szezonban bronzérmes Kalocsa a feljutásról éppen lecsúszó Tiszakécske ezüstérmes társulatát fogadta, ahol a nyáron tovább erősödött Tisza-parti gárda igazolta is jó hírét a kilencven perc során. A végére megrogyott csapatunk, amely immár zsinórban három legutóbbi összecsapását vesztette el a kécskei légió ellen.

A mieinknél sajnos kiállítása miatt hiányzott a csapat egyik húzóembere a gólérzékeny Vuits Viktor, így a Márton-legénység nem a legideálisabb összetételében vehette fel a küzdelmet az idei bajnokjelölttel. Az elején mindkét gárda tartott egymástól, amit az alapos labdajáratások igazoltak – több volt az oldalpassz, mint az előre játék –, ökölvívó nyelven szólva rendesen és aprólékosan próbálták felmérni az „ütőtávot”. A kapuk ennek megfelelően nem igazán kerültek veszélybe, talán kécskei oldalról egy Csurka villanás, míg a félóra végén a mieinknél egy Kohány Gábor keresztbe durrantás borzolta a nézők idegeit a lelátón.

Képgaléria megtekintése (52 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Aztán a 32. percben a kilépő bal oldali támadó zúgó kapufát lőtt, majd két percre rá ennek megkoronázásaként egy gyors háromszögelés után Oláh már a hosszú sarokba tűzte a labdát (0–1). A 40. percben akár egyenlíthettünk is volna, amikor Kollár szögletét, Dobler Bence elemi erővel fölé fejelte.

A második játékrész elején szerencsétlen gólt kaptunk. Vuits Attila röviden mentett fejjel kapusa felé egy labdát, amire a szemfüles támadó rácsapott, a kapujából kiinduló Varga pedig felborította. Tizenegyes! A büntetőt Kalmár higgadtan értékesítette (0–2).

A 63.percben gyors jobb oldali kécskei villanás után a középre lőtt labdát a menteni igyekvő kapusunk Doblerre rúgta, aki el sem tudott ugrani a játékszer elől, ami róla pattant a hálóba (0–3).

Képgaléria megtekintése (52 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A végére aztán végleg megrogyott a Kalocsa, amikor ismét egy középre belőtt labdából előbb Székely szerzett gólt (0–4), majd rá két percre István vitte be a kegyelemdöfésnek számító ötödik kécskei találatot (0–5).

MESTREMÉRLEG:
Márton Zsolt edző: – Gratulálok az ellenfélnek, megérdemelten nyerték a mérkőzést, remélem a hibáinkból okolunk és gyorsan túl tudunk majd lépni ezen a vereségen, ahol a végére sajnos megrogytunk. Csak bízom benne, hogy Hartán győzelemmel feledtetjük szurkolóinkkal ezt a fiaskót.

KFC – Tiszakécske 0–5 (0–1)
250 néző, vezette: Tóth Cs.
Kalocsa: Varga – Pintér, Dobler, Vuits A. SzabóKohány B. (Nádasdi) – Follárdt (Kiss), Kollár, Nasz, Dostyicza – Kohány G.
Edző: Márton Zsolt.

Ifjúsági eredmény: 2–0 a vendég Tiszakécske javára.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 08. 13., 15:25
A projekt elsődleges célcsoportja a megyében élő, 30 év feletti inaktívak és 50 év feletti regisztrált álláskeresők, másodlagos célcsoportját az önkormányzati és gazdasági szereplők alkotják, amelyek egymásra találva erősíthetik együttműködésüket, s így hozzájárulhatnak az elsődleges célcsoport munkaerőpiacra történő visszatalálásához.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 08. 16., 11:35
A szerb oldalon lévő technikai karbantartás miatt bezárt az átkelőhely. Még >>>
2022. 08. 16., 11:27
Az érsekkerti nagy hinta köteleit ezúttal megégették, megrongálták, amivel használhatatlanná és balesetveszélyessé vált ez a játszótéri elem. Még >>>
2022. 08. 15., 15:30
Az elsődleges veszélyforrást a villámlás jelenti, de megerősödhet a szél, és jégeső is előfordulhat. Még >>>
2022. 08. 15., 14:37
Amikor internetes adatokról esik szó, a lényeg mindig a fogyasztók tudatosságában áll: azaz, hogy milyen adatot és hol osztanak meg magukról. Még >>>
2022. 08. 15., 08:19
Két személyautó eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan összeütközött. Még >>>
2022. 08. 15., 08:12
Kalocsán augusztus 20-án, szombaton a piac zárva tart! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés