2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Bemutatkozott Herczeg Gábor alezredes, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság új vezetője

Bemutatkozott Herczeg Gábor alezredes, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság új vezetője
Zsiga Ferenc  |  2023. 02. 23., 12:18

A kiskőrösi helyőrségi nyugállományúak klubja közgyűlésén elköszönt a tagságtól Csizovszki László rendőr alezredes, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság volt vezetője, akit kérelmére, nyugdíj előtti rendelkezési állományba helyezett a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője. Csizovszki László megköszönte az együttműködéssel töltött éveket. A főkapitány január elsejétől Herczeg Gábor rendőr alezredest bízta meg a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vezetésével, aki szintén jelen volt a nyugállományúak tisztújító közgyűlésén.

Herczeg Gábor elmondta, hogy több mint 25 évvel ezelőtt került a rendőrség állományába, a Siófoki Rendőrkapitányság kötelékében, mint próbaidős őrmester, gyalogos járőrként kezdte meg munkáját. Pár esztendei szolgálat után került át a Tolna vármegyei Tamási Rendőrkapitánysághoz, ahol, mint autós járőr teljesített szolgálatot, majd baleseti helyszínelőként folytatta pályafutását. Rövid idő után a bűnügyi szolgálat nyomozó alosztályára került, törzsőrmesterként, nyomozó tiszthelyettesi feladatokat látott el.

Ezt követően Szekszárdon dolgozott, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságon, mint kiemelt főnyomozó. Mindeközben elvégezte a rendőrtiszti főiskolát. Rendőrhadnagyként dolgozott a főkapitányságon még öt esztendőt, elsősorban kiemelt és életellenes bűncselekmények felderítésében. 2009-ben családi kötődése révén került át a Kalocsai Rendőrkapitányságra. Ott pár hónapig kiemelt főnyomozóként dolgozott, majd a felderítő alosztály vezetője lett. Három év szolgálat után megbízták a bűnügyi osztály vezetésével, amit tíz esztendőn keresztül végzett. Időközben gazdaságirend szakközgazdászént másoddiplomát szerzett.

2023. január 1-jétől a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vezetőjeként szolgálja a kiskőrösi és a térségben élő lakosok közbiztonsága és közlekedésbiztonsága érzetének erősítését. Elmondta még, hogy elődjéhez hasonlóan ő is szeretne jó kapcsolatot kialakítani a klubbal.


Csizovszki László rendőr alezredesnek a klub elnöke, Fadgyas István megköszönte tevékenységét és ő is kifejezte reményét Herczeg Gábor rendőr alezredesnek a jövőbeni kiváló együttműködést illetően.


Forrás: Kiskőrösi Hírek 2023. február
Szöveg, fotó: Boda Zsuzsa

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023-06-01 10:54:39
Kalocsa Város Önkormányzata idén is megemlékezést tart az Asztrik téren, az Országzászlónál a Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából. Az eseményen ünnepi beszédet mond Buzogány Szabolcs István, a Kalocsai Eperföldi Sportiskolai Általános Iskola tanára.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 05., 13:30
Az alaptantervi jogszabályi keretek közötti szabad óraszámok terhére, egyedi megoldással, a helyi tanrend részeként oktatnák. Még >>>
2023. 06. 05., 09:27
Eszméleténél volt, és nem volt alkohol befolyása alatt. Még >>>
2023. 06. 05., 09:17
A hazai forrás a magyar vidék gazdaságának gerincét adó mezőgazdaság és élelmiszertermelés teljes modernizációjára nyújt lehetőséget. Még >>>
2023. 06. 05., 07:40
Csapadékosabbá válik az időjárás a hét elején: többfelé kell esőre, záporra, zivatarra számítani, emellett élénk, olykor erős szél valószínű. Még >>>
2023. 06. 04., 09:39
Június 8-18. között ivóvíz hálózat fertőtlenítési és hálózat tisztítási munkát végeznek a kalocsai járásban. Még >>>
2023. 06. 02., 11:07
Azonban aggodalomra semmi ok, Lakatos György, a fesztivál atyja máris gondoskodott a megoldásról. Még >>>