2024. 06. 24. hétfő
Iván
: 395 Ft   : 369 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Bemutatkozott Herczeg Gábor alezredes, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság új vezetője

Bemutatkozott Herczeg Gábor alezredes, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság új vezetője
Zsiga Ferenc  |  2023. 02. 23., 12:18

A kiskőrösi helyőrségi nyugállományúak klubja közgyűlésén elköszönt a tagságtól Csizovszki László rendőr alezredes, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság volt vezetője, akit kérelmére, nyugdíj előtti rendelkezési állományba helyezett a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője. Csizovszki László megköszönte az együttműködéssel töltött éveket. A főkapitány január elsejétől Herczeg Gábor rendőr alezredest bízta meg a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vezetésével, aki szintén jelen volt a nyugállományúak tisztújító közgyűlésén.

Herczeg Gábor elmondta, hogy több mint 25 évvel ezelőtt került a rendőrség állományába, a Siófoki Rendőrkapitányság kötelékében, mint próbaidős őrmester, gyalogos járőrként kezdte meg munkáját. Pár esztendei szolgálat után került át a Tolna vármegyei Tamási Rendőrkapitánysághoz, ahol, mint autós járőr teljesített szolgálatot, majd baleseti helyszínelőként folytatta pályafutását. Rövid idő után a bűnügyi szolgálat nyomozó alosztályára került, törzsőrmesterként, nyomozó tiszthelyettesi feladatokat látott el.

Ezt követően Szekszárdon dolgozott, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányságon, mint kiemelt főnyomozó. Mindeközben elvégezte a rendőrtiszti főiskolát. Rendőrhadnagyként dolgozott a főkapitányságon még öt esztendőt, elsősorban kiemelt és életellenes bűncselekmények felderítésében. 2009-ben családi kötődése révén került át a Kalocsai Rendőrkapitányságra. Ott pár hónapig kiemelt főnyomozóként dolgozott, majd a felderítő alosztály vezetője lett. Három év szolgálat után megbízták a bűnügyi osztály vezetésével, amit tíz esztendőn keresztül végzett. Időközben gazdaságirend szakközgazdászént másoddiplomát szerzett.

2023. január 1-jétől a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vezetőjeként szolgálja a kiskőrösi és a térségben élő lakosok közbiztonsága és közlekedésbiztonsága érzetének erősítését. Elmondta még, hogy elődjéhez hasonlóan ő is szeretne jó kapcsolatot kialakítani a klubbal.


Csizovszki László rendőr alezredesnek a klub elnöke, Fadgyas István megköszönte tevékenységét és ő is kifejezte reményét Herczeg Gábor rendőr alezredesnek a jövőbeni kiváló együttműködést illetően.


Forrás: Kiskőrösi Hírek 2023. február
Szöveg, fotó: Boda Zsuzsa

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 24., 12:09
Rossz idő esetén 28-án vagy 29-én végzik el a vérszívók egyedszámát csökkentő kezelést. Még >>>
2024. 06. 23., 09:30
Az idősebb vádlottnak még egy lopásért is felelnie kell, ugyanis pár héttel a rablás előtt betört egy házba. Még >>>
2024. 06. 21., 18:00
Az ügyészség a nőt többrendbeli közokirat-hamisítás bűntettével vádolja Még >>>
2024. 06. 21., 16:51
Bock József életműve példa arra, hogy szívós, kitartó munkával milyen eredményeket lehet elérni. Még >>>
2024. 06. 20., 09:01
Három év alatt 12 magyar és 4 cseh gazdasági társaságot vontak be az adóelkerülő tevékenységbe. Még >>>
2024. 06. 19., 14:34
Két bajai rendőr és mentős húzták vissza a hídra az öngyilkossággal fenyegetőző férfit. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK