2022. 05. 24. kedd
Eliza, Eszter
: 383 Ft   : 358 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Az El Nino a Profi Liga bajnoka

Tamás Ferenc  |  2017. 02. 20., 10:19

Február 18-án, szombaton lezárult a Téli Kupa teremlabdarúgó-bajnokság legrangosabb csoportja, a Profi Liga küzdelemsorozata, ahol a nap végére már eredményt is hirdettek.

A rendező Kalocsai Futball Club ezúttal is gondos házigazdának bizonyult a téli hétvégék során, ahol az igazolt játékosokból verbuválódott alakulatok rendre gólokban gazdag, közönségszórakoztató találkozókat játszottak.

A február 11-12-i elődöntők is már érdekfeszítően izgalmas, magas színvonalú teremfocit hoztak – elég csak a Dusnok–KALOhírek derbi 4–4-es végeredményét megemlítenünk –, ahol csupán büntetők döntöttek a Dusnok javára a döntőbe jutásról.

A február 18-i, szombat délutánon aztán a végső harmadik helyért az elődöntő két vesztese mérkőzött, amely igazi presztízscsata volt.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

KALOhírek.hu – Homokmégy KSE 2–5 (0–2)
Gólszerzők: Szvétek B., Nádasdi G., illetve Kovács L. 2, Rakiás M. 2, Rideg L.

A döntőben a „megyekettes” Dusnok legénysége a zömében tizenéves fiatalokból verbuválódott, de NB-s utánpótlásban nevelkedett El Nino ifjú titánjaival találkozott.

Dusnok KSE – El Nino 0–3 (0–1)
Gólszerzők: Márkus K., Rőthy M., Dobler B.

A játék színvonala, ritmusa méltó volt a fináléhoz, amit a mérkőző felek sok jó egyéni megoldással is fűszereztek.

Képgaléria megtekintése (10 db kép)
A Profi Liga bajnoka
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

A győztes csapat tagjai voltak: Marosvári Ákos, Pergel Miklós, Hodován Attila, Busa Dávid, Dobler Bence, Kovács Ádám, Szabó Valentin, Kiss Dominik, Márkus Kristóf, Rőthy Richárd, Rőthy Martin, Salacz Attila, Bagó Patrik, Lakatos Gergő, Bessenyei Dávid.
Csapatvezetők: Dobler Róbert, Kovács László, Szarvas Zsolt.

A rendezők az ünnepélyes eredményhirdetéskor a dobogósokat kupákkal jutalmazták, valamint emléktárgyat vehetett át a Profi Liga gólkirályi címéért Borsós Tamás (Uszód KSE), aki 16 remekbe szabott találatot jegyzett a tél találkozói során.

A díjak átadásában dr. Bálint József Miklós, Kalocsa város polgármestere és Huszárik László, az MTK öregfiúk csapatkapitánya segédkezett Király Róbertnek, a KFC elnökének.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 21., 08:52
Katonai tiszteletadás mellett, katonazenekar közreműködésével és a Dózsa György technikum rendészeti szakos tanulóinak részvételével tartották meg a magyar hősökről, a magyar honvédelem daliás időszakairól és fájdalmas veszteségeiről és Kalocsa katonavárosi múltáról való megemlékezést a honvédelmi nap keretében.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 24., 08:24
Vasárnap délután kérték a mentők gyors segítségét, ahhoz a 45 év körüli férfihez, aki biciklizés közben lett rosszul Kecskeméten. Még >>>
2022. 05. 23., 18:45
A nagy többséggel megválasztott öt Fidesz-KDNP-s képviselő a főpásztornál tett látgatást. Még >>>
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés