2023. 06. 01. csütörtök
Tünde
: 371 Ft   : 347 Ft Benzin: 607.3 Ft/l   Dízel: 613.2 Ft/l   Írjon nekünk

Negyvenkét gól esett öt találkozón

Tamás Ferenc  |  2022. 09. 16., 12:18

Szeptember első játéknapjain beindult a gólgyártás a városi kispályás labdarúgó-bajnokság mindkét osztályában, ahol az öregfiúk a KiwiSun visszalépése miatt csupán egy, míg az Amatőr Liga nyolccsapatos mezőnye négy összecsapást tartott.

A Szenior Loga mezőnyében a „Kiwi” visszalépése miatt mindössze egy találkozót rendeztek, ahol már a kedd esti mérkőzésen is fesztiváli hangulat volt a városi sportcentrum műfüves arénájában, mintegy felvezetve a hétvégi érsekkerti programot. Igaz, itt nem a gasztronómiai örömöknek, hanem a sportsikerek semmihez nem fogható varázsának örülhettek a résztvevők.

Profi Cargo-Pedagógus I. 8-4
Gólszerző: Mezei István 2, Farkas Zoltán 2, Kovács János 2, Rumi Attila, Kovács Gyula, illetve Okvátovity István 2, Villányi Imre, Bernek Zoltán.

Beigazolódott a papírforma, hiszen a dobogó legfelső foka felé törő „Cargo” minden megeröltetés nélkül szállította a 8-4-es győzelmet a tabella végén szerénykedő Pedagógus I. gárdája ellen. Talán a „tanárok” négy rúgott gólja nagyobb meglepetés volt, mint a „Cargo” sikere, arról nem is beszélve, hogy még mindig bajnoki pont nélkül szerénykednek a tabella utolsó helyén.

Az Amatőr Liga őszi nyitánya négy találkozóján gól született, ami jól jelzi a mérkőző felek vehemenciáját. A Géder Family bajnokaspiráns gárdája kiütéses győzelmet aratott a lelkes Szami Söröző társulata ellen. A látottak alapján a 14-2-es győzelmük gólkülönbsége talán túlzottnak mondható, hiszen az első játékrészben sokáig 3-2 volt az állás, ám a „Family” aztán listavezetőhöz illő módon megszórta a „Szami” csapatát. A végeredmény azért jól tükrözi a mérkőző felek erőviszonyait.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Géder Family – Szami Söröző 14-2
Gólszerző: Bódi Roland 6, Húsvéth Ferenc 3, Ács Ariel 3, Leták Zsolt, Katona György, illetve Kisföldi Zoltán 1, Stadler Richárd 1.

Szig-Víz – Kispályások 1-4
Gólszerző: Unyi Norbert, illetve Vass Zoltán 2, Csóti Norbert 2.

Bátyai Öregfiúk – Jolly Rogers 3-0 (a „Jolly” nem állt ki a találkozóra).

Kunsághús Kft.-Last Moment 2-4
Gólszerző: Fábián Máté, Szőgyi Kevin, illetve Jelencsity Tamás 2, Kákonyi Róbert 2.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2023. 05. 30., 12:49
A Kalocsa TV Magazin műsorában ezúttal a török Akkuyu erőmű építésének újabb fontos állomásáról számolnak be: megérkezett az első üzemanyag szállítmány. Az ottani projektben szerzett tapasztalatokat a Paks II. Atomerőmű építése során is hasznosítják. A műsorban szó lesz még az új blokkok manőverezőképességéről, beszámolnak a Paks II. Tudásmenedzsment Akadémia legutóbbi előadásáról, végezetül a TámogAtom sorozat Pata Jenő Gábor géderlaki plébánossal készült epizódját láthatják. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2023. 06. 01., 17:00
Az előterjesztés napirendre vételét 285 képviselő támogatta a 450 fős parlamentben. Még >>>
2023. 06. 01., 12:00
Az esős májusi időjárás miatt néhol már kifejlett szúnyogok is nagyobb számban megjelentek, ezért ha az időjárás azt lehetővé teszi, június elején megkezdődik az ellenük való védekezés. Még >>>
2023. 05. 31., 16:53
Az első negyedév végén 50,9 ezer forint volt a személyautók éves átlagos kgfb-állománydíja, ami 7 százalékos növekedés az előző negyedéves értékhez képest. Még >>>
2023. 05. 31., 14:10
A XXXI. Kék Madár Fesztivál péntektől vasárnapig tartó programpalettáján különféle kulturális, gyermek és könnyűzenei programok szerepelnek. Még >>>
2023. 05. 31., 14:00
A fedélzeten tartózkodó katonaorvosokkal tartott Kajári Ferenc vezérőrnagy, a Honvéd Vezérkar főnökének helyettese is. Még >>>