2021. 10. 26. kedd
Dömötör
: 365 Ft   : 315 Ft Benzin: 492.0 Ft/l   Dízel: 506.5 Ft/l   Írjon nekünk

A csapatvédekezésünk NB II-es szintű volt

A csapatvédekezésünk NB II-es szintű volt
Tamás Ferenc  |  2021. 09. 29., 11:53

Szeptember 25-én, szombaton már a második találkozóját játszotta hazai környezetben a Kalocsai KC női együttese a 2021/22-es bajnoki évadban, ahol a Kiskőrös hölgykoszorúja után az örök vetélytárs Kiskunmajsa lányait is letérdepeltették Dávidházi Sándor tanítványai a Bács megyei női kézilabda-bajnokság őszi soros fordulójában.

A mindössze hatcsapatos (!) Bács megyei női kézilabda-bajnokság őszi második játéknapján a Kalocsa a Majsa csapatát is legyőzte a Kiskőrös gárdája után, ráadásul úgy, hogy Dávidházi edző szerint is több mint rendben volt a KKC csapatvédekezése. A mezőny – Nemesnádudvar, Kalocsa, Kiskunhalas, Kiskunmajsa, Soltvadkert, Kiskőrös- ismeretében együttesünk a nemesveretű érmékért szállhat harcba az idei bajnokságban, amit az első két találkozóján nyújtott teljesítményével igazolt is a kalocsai armada, ráadásul úgy, hogy mindkétszer tartalékosan volt kénytelen kiállni az együttes.

MESTERMÉRLEG:
Dávidházi Sándor edző: - Nagyon örülök az eredménynek, aminek pedig különösen, hogy a fiatalok ennyit hozzá tudtak tenni a csapatteljesítményhez. Igaz, több meghatározó és góllövő játékosunk is hiányzott a mai napon, ezért csak növeli a siker értékét ez az újabb győzelem. Külön öröm számomra, hogy egy olyan extravédekezést nyújtottunk, amit szerintem még soha. A kapusteljesítményünk is káprázatos volt, így nem is születhetett más, mint szép siker, egy újabb nagyszerű győzelem.

Kalocsai KC – Kiskunmajsai KC 24-19 (10-10)
60 néző, vezette: Horváth V., Nagy L.
Kalocsa: Holló B. – Tóth G-1, Czuczu A. 5, Doszpod A. 9, Facskó P. 3, Szabadi I., Szabadi R. 2
Csere: Horváth F. 3, András G. 1, Ilyés V. (k.), Kovács K., Bors R.
Hétméteresek: 3/2, illetve 6/4
Kiállítások: 8, illetve 12 perc

Képgaléria megtekintése (20 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 10. 23., 11:49
A kezdeményezés küldetése egy olyan politikától független kitüntető cím adományozása, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény szemében. Évek óta több száz jelölés érkezik elbírálásra az előre meghirdetett 10 kategóriában, a jelölt lehet egyetlen személy vagy alkotói csoport, közösség illetve egyesület. A VOSZ kibővült elnökségi ülésén szakmai érveket figyelembe véve választják ki közülük a kategóriagyőzteseket.
2021. 10. 22., 15:51
Mit csinál a TDM? Mit csinál a Kalocsa mellett több települési önkormányzat, valamint több közcélú civil és gazdálkodó szervezetek közös tulajdonában álló Kalocsa és Térsége Turisztikai Kft.? Kevesen látnak bele a nonprofit Kft. működésébe, ők most a társaság működéséről szóló beszámoló elfogadását célzó képviselő-testületi előterjesztés mellékletéből kaphatnak választ kérdéseikre.
2021. 10. 21., 15:31
Még az előző kiállítás – Magyar Zita kerámiái – is látható volt a Fazekas Alkotóházban vasárnap délután, ahol a Kalocsai Hagyományőrző Egyesület tagjai által a krumplis pogácsa készítésének tudományával, egyúttal, a házigazda Kovács László jóvoltából a kemencés sütés-főzés fortélyaival ismerkedhettek az érdeklődők.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 10. 26., 08:50
33 sofőr esetében helyszíni bírságot alkalmaztak, 39 személynek közigazgatási bírságot szabtak ki, és 173 fővel szemben közigazgatási eljárás indult. Még >>>
2021. 10. 25., 13:39
A pályázat kiírásáról a legutóbbi testületi ülésen döntöttek a képviselők. A határidő: december 7. Még >>>
2021. 10. 25., 08:30
A férfit három nappal később ellenőrizték, miközben ismét vezette járművét. A férfit ismét előállították a rendőrkapitányságra. Még >>>
2021. 10. 24., 11:13
Kettős nemzeti ünnepünket szentmisével és evezős bállal zárta Kalocsa Város polgármestere. Még >>>
2021. 10. 23., 15:23
Lakatos György, fagottművész és Gábor-Nagy Nóra, zongoraművész adott csodálatos koncertet péntek este a Kamarateremben Liszt Ferenc születésnapjának 210. évfordulójára! Még >>>
2021. 10. 23., 14:04
Kalocsa Város Önkormányzata tájékoztatja a lakosságát, hogy a Sörház köz forgalomkorlátozását 2021. október 29-ig meghosszabbították a csapadékcsatorna elvezető rendszer javítása miatt. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

Az Európai Védelmi Ügynökség égisze alatt futó Helikopter Harcászati Oktatói Kiképzés (Helicopter Tactics Instructor Course, HTIC) vette kezdetét az MH Pápa Bázisrepülőtéren október elején.
Második alkalommal rendezték meg Balatonakarattyán a helikopter pilóták és fedélzeti technikusok találkozóját, ahol - a műszaki állomány mellett - a polgári szakszolgálatnál tevékenykedő pilóták is tiszteletüket tették október 9-én, szombaton.
Az Air France Nizza és Párizs – Orly között teljesített járatot az eddigieknél jóval nagyobb arányban, 30 százalékban fenntartható kerozint használó repülőgéppel.
Friss hírek a KC-390-es gyártósoráról, ezúttal azonban még nem a magyar szállítógépekről, hanem az első portugál példányról. Mutatjuk az Embraer videóját!