2022. 08. 09. kedd
Emőd
: 393 Ft   : 385 Ft Benzin: 754.8 Ft/l   Dízel: 786.9 Ft/l   Írjon nekünk

Kecskeméten szparringoltak felnőtt kézilabdázóink

Kecskeméten szparringoltak felnőtt kézilabdázóink
Tamás Ferenc  |  2021. 09. 03., 09:53

Augusztus 25-én, szerdán este a megyeszékhelyen játszott előkészületi találkozót a Kolics János vezette Kalocsai KC NBII-es férfi együttese, ahol a Kecskemét NBI-es csapatának juniorjai voltak a mieink ellenfelei.

Ellenfelünk idén lett aranyérmes a Bács megyei férfi bajnokságban és jutott fel az NBII-be, így egy lendületes, képzett gárdával kellett megharcolnia csapatunknak idei harmadik edzőmeccse során.

A felkészülés második etapjában már a labda van előtérben az első ciklus kondicionális szenvedései után, valamint az előkészületi találkozókon már a védekezés és támadójáték figuráinak sulykolásán és begyakorlásán van a hangsúly a mindenkori vetélytársak ellen. Mint korábban már tudósítottunk róla, jó volt látni a KKC soraiban az újonnan igazolt Csuba Koppányt Pécsről, valamint a Holler irányítóját Vonya Kornélt, de tehetséges fiataljaink – Horváth, Baksa, Bondor és Vidók – is egyre biztatóbb formába lendülnek az előkészületek során.

Az előző szerdai, Kiskunmajsát legyőző csapatunkból ezúttal többen is hiányoztak. Így, nem volt velünk első számú kapusunk, Barabás Tamás, de a két új fiú sem utazott el velünk, sőt Schmidt Raul is betegsége miatt, a maródiak között volt.

MESTERMÉRLEG:
Szvétek Balázs edző: – Úgy gondolom, hogy egy nagyon hasznos mérkőzést sikerült játszanunk a kecskeméti fiatalok ellen. Igaz, arra is készültünk, hogy egy igen lendületes, hajtós meccs és ellenfél vár majd ránk, ahol sokat kell futni mind a két csapatnak, ami be is igazolódott. Találkoztunk egy olyan nyitott védekezési formával, amivel a felnőtt bajnokságban is ritkán szembesülünk. Így örültünk annak, hogy a támadás befejezéseinket kipróbálhattuk egy ilyen felállás ellen. Nyilván ezúttal sem az eredmény volt az elsődleges, éppen ezért annak is örülök, hogy egy minden szempontból hasznos mérkőzést játszhattunk, amiből csak profitálhatunk a jövőben. Végül is egy tisztességes, egygólos vereséget szenvedtünk (32–31), de a meccs krónikájához az is hozzátartozik, hogy mindezt Barabás, Csuba, Vonya, Schmidt Raul és jómagam nélkül értük el. A tartalékos felállásunk ellenére is nagyon hasznos és egyben színvonalas edzőmérkőzést sikerült játszanunk.

Akik ott voltak: Rumi Ádám, Bock Milán, Katona Bence, Virág Roland,, Balla Gábor, Vidók Patrik, Schaffer Ricsi, Baksa Richárd, Balázs Péter, Jagicza Marcell, Markó Tibor (-a szerk.).

A hétvégén, szeptember 4.én, szombaton egy hatcsapatos tornán Kiskunmajsán lépünk majd pályára, ahol a megye NBII-es gárdáival ütközünk meg a serlegért, de ami talán még fontosabb is, csapatjátékunk finomhangolásának fejlesztéséért.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 08. 08., 17:46
Nagy területen lángra kapott a száraz fű Kecskemét külterületén. Még >>>
2022. 08. 08., 16:35
A célok között szerepel az ittas vezetők kiszűrése. Még >>>
2022. 08. 08., 13:50
Dr. Temesvári Péter 2018 májusától a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzati Hivatal jegyzője volt. Még >>>
2022. 08. 08., 09:49
Egy héten át fokozott sebességellenőrzések jönnek az ország egész területén. Még >>>
2022. 08. 07., 18:27
Egy nigériai férfi és két magyar nő alkotta csaló banda hálózta be az eddig ismeretlen számú áldozatokat, összesen több tízmillió forintos értékű kárt okozva nekik. Még >>>
2022. 08. 07., 09:17
Személyautó és motoros ütközött össze Kecskemétnél. Egy 21 éves férfi életét vesztette. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés