2022. 05. 20. péntek
Bernát, Felícia
: 385 Ft   : 364 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Kolics film a Kalocsai Színházban

Tamás Ferenc  |  2022. 05. 05., 15:36

Április 26-án, kedden este a városi színház nézőterén gyülekezett a KKC nagy családja, hogy ünnepelt edzőjétől Kolics Jánostól vegyen búcsút egy meglepetésfilm bemutatójával és emlék-ajándékok átadásával az előző bő egy évtized sikerekben gazdag együttműködéséért.

A ceremónia háziasszonya Márkus-Mike Szilvia, a klub sajtófőnöke volt, miközben az interjúban feltett kérdései után a mester a vezetők, a baráti kör ajándékait vehette át a szimpatizánsok népes tábora előtt. Aztán következett a legnagyobb meglepetés, a „Kolics János portréfilm” bemutatása.

Képgaléria megtekintése (20 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Az egyre közismertebb és már többszörösen is díjazott kalocsai dokumentumfilmes Kvalla Gábor, Kolics Jánosról, a kalocsai kézilabdázás pápájaként is közismert edzőfenomén munkásságáról nyilatkoztak kalocsai ismerői-játékosok, sportvezetők, edzők, média munkatársak és szurkolók-, de megszólalt az emlékezők között egykori válogatott kapusa, sőt a Bács megyei szövetség elnöke Járdi Ádám is. A több mint egy órás portréfilmben a megidézett epizódok és személyek hozzászólásaikkal lassan megrajzolták a „kolicsi” tulajdonságokat, személyiségjegyeket, és a kivételesen népszerű edző habitusát, értékrendjét és edzői hitvallását is. A vetítés végén a jelenlévők- a kézilabda club nagy családja- nyíltszíni tapsban törtek ki a Mester iránti elkötelezettségük jeléül és felállva éltették az ünnepeltet, búcsúzó edzőjüket.

Képgaléria megtekintése (20 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


A Kalocsai Színház nézőterén közel másfélszáz szimpatizáns kalocsai kézilabda rajongó dübögő tapsa köszöntötte „az edzőt”, a csapat sikerkovácsát.

A rendezvény végén emlékfotózással és svédasztalos partival egybekötött kóstolással köszönt el a klub nagy családja Kolicstól, aki megtanította őket győzni az előző évtizedek során.

Képgaléria megtekintése (20 db kép)
A galéria megtekintéséhez kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 18., 07:59
Hatalmas tömeget vonzott május 14-én, szombaton az Érsekkertben megtartott veterán járművek találkozója, a „bőregértől” az amerikai országúti cirkálóig mindenféle gépcsodát láthatott az érdeklődő közönség.
2022. 05. 16., 08:03
Két év kényszerszünet után ebben a tanévben végre újra a hagyományos keretek között rendezhette ballagási ünnepségét a Kalocsai Szent István Gimnázium is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 20., 17:11
GyIÖK: Sajnos Alee lebetegedett, ezért este az USNK duó fog koncertet tartani a Csilás Parkban. Még >>>
2022. 05. 20., 13:16
Két megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze az 5301-es úton, Kiskőrösnél. Még >>>
2022. 05. 20., 09:43
A sértettek nem sejtették, hogy a férfi az összes kölcsönkért pénzt azonnal szerencsejátékokra költi, kevés sikerrel: elbukott mindent. Még >>>
2022. 05. 19., 18:03
Nem maradunk idén fecskék nélkül: a kalocsai városházán már javában csinosítják, építgetik a fészkeiket. Fészkenként, évente 4-5 utód várható, de CSOK-ot - talán kellő jövedelem híján - nem igényelnek. Nézzék meg rövid videónkon, hogyan csinálják! Még >>>
2022. 05. 19., 17:47
A Kalocsai Közétkeztetési Intézmény hirdeti a pályázatot. Még >>>
2022. 05. 19., 11:02
Az agár sisakoskosbor a legkorábban nyíló és leggyakoribb orchideánk, megyénkben sokfelé találkozhatunk vele. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés