2024. 02. 28. szerda
Ákos, Bátor
: 389 Ft   : 358 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Tizenharmadik sikerét aratta a Kolics-legénység

Tamás Ferenc  |  2017. 03. 16., 17:36

A bajnokság tizenötödik játéknapján a listavezető Kalocsa a Baja társulatát fogadta hazai környezetben, ráadásul azt a gárdát, amely szerb légiósainak köszönhetően sohasem kér, de nem is ad kegyelmet mindenkori ellenfelének. Igaz, a mieink 24 bajnoki pontjával szemben a vízivárosiak eddig csupán hetet szereztek, amivel a mezőny tizedik helyén szerénykedtek.

A március 11-én, szombaton este lejátszott megyei derbin aztán Szvétek Balázsék szó szerint besöpörték a győzelmet, amelyet a 14 gólos különbség is fényesen alátámasztott.

A fiúk ezúttal is

hiba nélkül hozták a Kolics mester által megkomponált taktikát,

miközben a játék valamennyi elemében felülmúlták vetélytársukat.

A KKC ezzel már a tizenharmadik sikerét könyvelhette el a tizenöt bajnokija során, amely önmagáért beszél a 87(!) százalékos csapatteljesítmény mellett.

Lakatos, Katona, Tamaskó, Szvétek és a többiek ezúttal is magas hőfokra hangolták a lelátó törzsközönségét, amelyet aztán a csata végén a szokásos koreográfiával köszönt meg az együttes.

Folytatás március 18-án, szombaton a Hőgyészi SC otthonában, amely gárda már bejelentkezett a dobogóra ácsingózok hat csapatos népes táborába. A hírek szerint erre a mérkőzésre is különbuszt indít szurkolóinak a KKC vezetése.

MESTERMÉRLEG:
Kolics János edző:
– Az ellenfél újabb két meghatározó átlövőt igazolt a tavaszra, akik a meccs elején bizonyították is a klasszisukat. A félidő végére aztán már látszott, hogy az iramot diktáló csapatunkkal szemben nem tudják felvenni a versenyt a folytatásban. Egyre jobban látszott a fáradság jele idősebb csapatukon, miközben mi még lelkesebben harcoltunk – labdaszerzés és indításból több gólt is szereztünk –, és ekkor már fantasztikusan jól játszottunk. Bíztató volt a fiúk hozzáállása, amely a végeredményben is tükröződött, de örömmel töltött el a végjátékban Schmidt Raul három klasszikus átlövőgólja is. Mindez együtt egy rég nem látott hangulatú jó meccset eredményezett, amely bizakodást adhat mindannyiunknak az eredményes folytatáshoz.

KKC – Bajai KSE 33–19 (15–10)
150 néző, vezette: Hovány I., Ubornyák Z.
Kalocsa: Lakatos – Romsics 2, Katona 11, Kanalas 2, Szvétek 4, Tóth B. 1, Tamaskó 9. Csere: Balla, Rumi 1, Schmidt 3, Baksa R., Schaffer, Óvári (k.), Balázs (k.), Varga. Edző: Kolics János.
Hétméteresek: 2/2, illetve 6/6.
Kiállítások: 4, illetve 4 perc.


Az oldalt támogatta a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

Nagyításért kattints a képre!
Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 07:56
A Paksi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság és az Atomix Kft. Tűzoltási és Kárelhárítási Szakágazatának tűzoltói számára negyedévente szerveznek területbejárást az új atomerőmű építési területén annak érdekében, hogy a dinamikusan változó munkaterületen megfelelő helyismeretre tegyenek szert. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 02. 27., 15:57
A Kalocsai Szent Kereszt Kórházba járóbeteg szakellátásra érkező betegeknek minden esetben regisztrációra van szükségük a főbejáratnál található betegfelvételi pultnál. Itt történik az előjegyzések kiadása is! Még >>>
2024. 02. 27., 10:28
Mindenkit maga mögé utasított a Renault. Még >>>
2024. 02. 26., 10:38
Az osztrák hatóságok körözték az autót, amelyet a tompai határátkelőnél foglaltak le. Még >>>
2024. 02. 26., 09:24
Ezek a húsmentes ételek tuti a legjobb barátaitok lesznek a következő hetekben. Legyetek nyitottak, próbáljatok ki új ízeket és főzzetek sokat! Még >>>
2024. 02. 26., 09:16
Akár 100 dollárt is lefaraghatnak az árcédulájából, cserébe viszont hiányozhat belőle valami. Még >>>
2024. 02. 26., 09:09
A kórusban az orvosokon, ápolókon, szakdolgozókon, irodai dolgozókon kívül egykori munkatársak és gyógyult betegek is vannak. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK