2022. 05. 23. hétfő
Dezső
: 383 Ft   : 359 Ft Benzin: 479.3 Ft/l   Dízel: 479.5 Ft/l   Írjon nekünk

Font Sándor: A szexuális-propagandától meg kell védeni gyermekeinket

2021. 12. 09., 09:27

Az Országgyűlés november 30-án döntött a Kormány által kezdeményezett gyermekvédelmi népszavazás kérdéseiről, így Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el véleményüket országos népszavazáson, hogy mit gondolnak a gyermekvédelem ügyéről. A kormány kitart amellett, hogy meg kell fékezni a gyermekekre irányuló egyre agresszívabb szexuális propagandát és ebben az álláspontunkban a nemzeti konzultáció is megerősítette – mondta egyebek mellett Font Sándor országgyűlési képviselő a december 8-án, szerdán Kiskőrösön, a Petőfi szülőháza előtt tartott sajtótájékoztatón.

A képviselő kiemelte:

A népszavazás abban segít, hogy nemzeti hatáskörben a gyermekvédelmi szabályokat úgy alkossák meg, ahogy azt Magyarországon az emberek helyesnek tartják. A vita arról szól: ki dönt arról, hogyan neveljük a gyermekeket? Egy gyermek szexuális nevelése kizárólag a szülő dolga és joga, ezért a szexuális-propagandától meg kell védeni a gyermekeket.”


Font Sándor bejelentette:

Lesz népszavazás. Négy kérdés már biztosan átment, így Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak mindenről. Más országokban a balliberális politikai elit dönt erről, az emberek megkérdezése nélkül."– mondta a képviselő, hozzátéve:

A népszavazásra azért is szükség van, mert ugyan a Fidesz törvényt hozott a gyermekek védelmére, de a baloldal ezt támadja. Márki-Zay Péter a BBC-nek kifejtette rádióinterjújában, hogy azonnal eltörölné a gyermekvédelmi törvényt. Mindenhol ezt teszik a világon, ahol hatalmon vannak. A magyar baloldal ez ügyben is szolgaian teljesítené Brüsszel és a Soros-hálózat megrendeléseit. Brüsszelben már ezt teszik. Megszavazták a saját hazájuk elleni állásfoglalást is a gyermekvédelmi törvény miatt, és most is minden erejükkel fűtik a Magyarország elleni támadásokat.” Font Sándor hangsúlyozta:

Tisztában vagyunk vele, hogy ez a törvény vörös posztó az egyre agresszívabb brüsszeli politikai elitnek.Brüsszel és a balliberálisok egyre több eszközzel próbálják rábírni a kormányt, hogy hátráljon meg a gyermekvédelmi törvény ügyében. A politikai támadások, a médiatámadások, a kötelezettségszegési eljárás mellett Brüsszel pénzügyileg is zsarolja Magyarországot. Visszatartja a hazánknak járó pénzeket”A képviselő leszögezte:

A kormány azért is kitart amellett, hogy meg kell fékezni a gyermekekre irányuló egyre agresszívabb szexuális propagandát, mert ebben az álláspontunkban a nemzeti konzultáció is megerősített. A válaszadók 97 százaléka ugyanis ugyanígy vélekedett.”- zárta mondanivalóját Font Sándor országgyűlési képviselő.

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 05. 18., 07:59
Hatalmas tömeget vonzott május 14-én, szombaton az Érsekkertben megtartott veterán járművek találkozója, a „bőregértől” az amerikai országúti cirkálóig mindenféle gépcsodát láthatott az érdeklődő közönség.
2022. 05. 16., 08:03
Két év kényszerszünet után ebben a tanévben végre újra a hagyományos keretek között rendezhette ballagási ünnepségét a Kalocsai Szent István Gimnázium is.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 05. 23., 10:20
A 70 éves doktornő pénzért állított ki hivatalos igazolást a sóoldatot kapó betegeknek, így megkaphatták a védettségi igazolványt. Még >>>
2022. 05. 22., 19:07
Nyárias, de változékony idő lesz a jövő héten. Még >>>
2022. 05. 22., 10:15
Belgiumban három majomhimlő által fertőzött embert vettek nyilvántartásba. Emellett már Spanyolországban, az Egyesült Királyságban, Portugáliában, Olaszországban, Svédországban, Franciaországban, sőt a szomszédos Szlovákiában és Ausztriában is megjelent a vírus. Még >>>
2022. 05. 21., 11:34
A 49 éves férfi elkövető élettársa az eladás során működött közre, neki fizették a vételárat. Még >>>
2022. 05. 20., 17:11
GyIÖK: Sajnos Alee lebetegedett, ezért este az USNK duó fog koncertet tartani a Csilás Parkban. Még >>>
2022. 05. 20., 13:16
Két megkülönböztető jelzést használó rendőrautó ütközött össze az 5301-es úton, Kiskőrösnél. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

hirdetés