2024. 06. 15. szombat
Jolán, Vid
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Font Sándor: A szexuális-propagandától meg kell védeni gyermekeinket

2021. 12. 09., 09:27

Az Országgyűlés november 30-án döntött a Kormány által kezdeményezett gyermekvédelmi népszavazás kérdéseiről, így Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el véleményüket országos népszavazáson, hogy mit gondolnak a gyermekvédelem ügyéről. A kormány kitart amellett, hogy meg kell fékezni a gyermekekre irányuló egyre agresszívabb szexuális propagandát és ebben az álláspontunkban a nemzeti konzultáció is megerősítette – mondta egyebek mellett Font Sándor országgyűlési képviselő a december 8-án, szerdán Kiskőrösön, a Petőfi szülőháza előtt tartott sajtótájékoztatón.

A képviselő kiemelte:

A népszavazás abban segít, hogy nemzeti hatáskörben a gyermekvédelmi szabályokat úgy alkossák meg, ahogy azt Magyarországon az emberek helyesnek tartják. A vita arról szól: ki dönt arról, hogyan neveljük a gyermekeket? Egy gyermek szexuális nevelése kizárólag a szülő dolga és joga, ezért a szexuális-propagandától meg kell védeni a gyermekeket.”


Font Sándor bejelentette:

Lesz népszavazás. Négy kérdés már biztosan átment, így Európában elsőként a magyar emberek mondhatják el országos népszavazáson, hogy mit gondolnak mindenről. Más országokban a balliberális politikai elit dönt erről, az emberek megkérdezése nélkül."– mondta a képviselő, hozzátéve:

A népszavazásra azért is szükség van, mert ugyan a Fidesz törvényt hozott a gyermekek védelmére, de a baloldal ezt támadja. Márki-Zay Péter a BBC-nek kifejtette rádióinterjújában, hogy azonnal eltörölné a gyermekvédelmi törvényt. Mindenhol ezt teszik a világon, ahol hatalmon vannak. A magyar baloldal ez ügyben is szolgaian teljesítené Brüsszel és a Soros-hálózat megrendeléseit. Brüsszelben már ezt teszik. Megszavazták a saját hazájuk elleni állásfoglalást is a gyermekvédelmi törvény miatt, és most is minden erejükkel fűtik a Magyarország elleni támadásokat.” Font Sándor hangsúlyozta:

Tisztában vagyunk vele, hogy ez a törvény vörös posztó az egyre agresszívabb brüsszeli politikai elitnek.Brüsszel és a balliberálisok egyre több eszközzel próbálják rábírni a kormányt, hogy hátráljon meg a gyermekvédelmi törvény ügyében. A politikai támadások, a médiatámadások, a kötelezettségszegési eljárás mellett Brüsszel pénzügyileg is zsarolja Magyarországot. Visszatartja a hazánknak járó pénzeket”A képviselő leszögezte:

A kormány azért is kitart amellett, hogy meg kell fékezni a gyermekekre irányuló egyre agresszívabb szexuális propagandát, mert ebben az álláspontunkban a nemzeti konzultáció is megerősített. A válaszadók 97 százaléka ugyanis ugyanígy vélekedett.”- zárta mondanivalóját Font Sándor országgyűlési képviselő.

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 06. 12., 15:53
Családias légkört, magas színvonalú szakmai munkakörnyezetet és mások mellett munkába járási támogatást is kínálnak leendő munkatársuknak. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 06. 14., 12:18
A Bács-Kiskun vármegyében lévő többi határátkelőhely az eddig megszokott rendben működik. Még >>>
2024. 06. 14., 08:36
A kulturális, művészeti tematikájú portál a ma kezdődő Kék Madár Fesztivál kapcsán készített interjút a fesztiváligazgatóval. Még >>>
2024. 06. 13., 15:53
Az ösztöndíjat a KIMBA Birkózó Akadémia, a Birkózószövetség és a Testnevelési Egyetem által alapított ösztöndíj évente egy személynek ítélhető oda. Még >>>
2024. 06. 10., 13:24
A nagy érdeklődésre tekintettel két eredetileg nem hirdetett, délutáni turnus is indul Kovács László kalocsai Fazekas Alkotóházban. Még >>>
2024. 06. 08., 08:08
Kalocsán, június 10-én 6 órától 16-án 18 óráig felújítás miatt lezárják a közúti forgalom elől az 51. számú főút és a vasút kereszteződésében lévő Pataji úti átjárót. Még >>>
2024. 06. 08., 07:53
Hosszú ideje nem volt példa ekkora harcsatelepítésre a Dunán, 6 ezer szürkeharcsa kerül a folyamba. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK