2021. 12. 08. szerda
Mária
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Látogass el Filvig Géza sátrába! – Vendégváró majálisi programok valamennyi korosztálynak

Helyszín: Érsekkert, Kalocsa
Dátum: 2019. május 01., szerda 10:00
Látogass el Filvig Géza sátrába! – Vendégváró majálisi programok valamennyi korosztálynak

Majális Mindenkinek! Látogass el Filvig Géza sátrába és ünnepeljük együtt a munka ünnepét! – ezzel az invitálással kezdődik dr. Filvig Géza, kalocsai polgármester-jelölt majálisi programhirdetője, amelynek ajánlata valamennyi korosztálynak kellemes kikapcsolódást kínál május 1-jén, a Platán Rendezvényközpont melletti sétányon felállított sátorban.

Dr. Filvig Géza portálunknak elmondta: azok állnak a rendezvény mögött, akik azt gondolják, hogy Kalocsa megérett arra, hogy ne elszigetelt városként működjön a körülötte nagy fejlődésen átesett települések között, hanem vezetésünkkel egy modern, élhető, prosperáló városként születhessen újjá Kalocsa.

Fontos számunkra, hogy a városban minden korosztály megbecsülést találjon és szeretett otthonnak tekintse városunkat.

A majális programját, amelyen Font Sándor országgyűlési képviselő is részt vesz, úgy állítottuk össze, hogy a fiataloktól kezdve a szépkorúakig mindenki megtalálja a neki kedves szórakozási lehetőséget. Jöjjenek, szórakozzunk, beszélgessünk együtt, mi étellel és itallal vendégül látjuk valamennyi érdeklődőt – fogalmazott a polgármester-jelölt.

Dr. Filvig Géza videó üzenetben is elmondta, a majális forgatagban miért lesz érdemes egy kis kitérőt tenni a Filvig Géza sátorban.

Az elköszönésnél dr. Filvig Géza az alábbi részletes program ismertetésére kért bennünket, íme!

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 20:04
A Mikulást és rénszarvasát a kecskeméti megyei kórházban énekszóval várták a gyermekek és szüleik az erkélyen. A Mikulás szokatlan érkezését a Covid-járvány miatt szervezték a magasba. Még >>>
2021. 12. 07., 18:35
Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy segítsék a Kalocsa Város Önkormányzat Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztályának munkáját a kérdőív kitöltésével. Még >>>
2021. 12. 07., 15:41
A Csajda-kertben épülhet játszótér, a temetőben a kerítés javítására és világításra is jut a forrásból. Még >>>
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés