2022. 11. 27.
Virgil
: 413 Ft   : 397 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Nőnapon virágesővel köszöntötték a hölgyeket a Kalocsa Jövőjéért Egyesület tagjai – „Lányok, asszonyok, feleségek, édesanyák, nagymamák, mind a büszkeségeink!”

Zsiga Ferenc  |  2019. 03. 08., 21:19

Március 8-án délután városszerte virággal, mosollyal, néhány kedves szóval köszöntötték a hölgyeket a Kalocsa Jövőjéért Egyesület férfitagjai. A legidősebb, otthonban elhelyezett szépkorú hölgyek éppúgy ott voltak az ünnepeltek között, mint az asszonyok, lányok,a babakocsit tologató, vagy a játszótereken a picikre felügyelő édesanyák, a főutcán sétáló, az üzletekben dolgozó hölgyek. Az egyesület tagjai a lakóhelyükhöz közeli közösségi tereket, boltokat is bejárták, hogy egy kis mosolyt csaljanak az ott megforduló hölgyek arcára.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Forrás: Kalocsa Jövőjéért Egyesület

Dr. Grabarics István, a Kalocsa Jövőjéért Egyesület elnöke portálunknak arról számolt be: az egyesület férfitagjai már hetek óta készültek arra, hogy akiket a városban akár spontán elérnek, azoknak a hölgynek emlékezetessé tegyék a Nőnapot. A fiúk már jó előre szabaddá tették a délutánjukat és megfelelő számú virágról is gondoskodtak.

Dr. Filvig Géza polgármester-jelölttel a posta előtt, a sétálóutcában akkor találkoztunk, amikor Nőnap alkalmából éppen egy szál virágot nyújtott át az egyik megilletődött hölgynek. Dr. Filvig Géza elmondta: az egyesület tagjai korábban az idősek otthonában élő hölgyeket látogatták meg, és szereztek egy kis örömöt, meglepetést számukra.

Képgaléria megtekintése (6 db kép)

Forrás: Kalocsa Jövőjéért Egyesület

A képviselő a nap eseményei között említette, hogy elsőként a feleségét és kislányát köszöntötte fel a kora reggeli órákban, majd a közelben lakó édesanyjánál kopogtatott, kezében a nőnapi virágcsokorral.

„Lányok, asszonyok, feleségek, édesanyák, nagymamák, mind a büszkeségeink! Ilyenkor, Nőnapon van különleges alkalom arra, hogy ahogy szerte a világban, városunkban is szertettel, egy kis figyelmességgel, kedveskedéssel emlékezzünk meg rólunk!” – fogalmazott a polgármester-jelölt, dr. Filvig Géza.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 11. 25., 08:00
November 12-én tartották a Kamarateremben és a Művelődési Ház első emeletén a Bács-Kiskun megyei Zongoristák XIX. Találkozóját. A két kalocsai kötődésű zenész, a két Szendrei – apja, fia – emlékének tisztelgő eseményre 32 felkészítő tanár nyolcvanhárom növendéke regisztrált, hogy rangos zsűri előtt számot adjon az elmúlt évi fejlődésükről.
2022. 11. 23., 13:47
A nemzetközi szakmai párbeszéd és együttműködés aktív résztvevője a Paks II. Zrt. Munkatársai fontos tevékenységet végeznek a nukleáris ágazat kulcsfontosságú szakmai szervezeteiben, elősegítve a döntés-előkészítést és a hatékony érdekképviseletet. (x)
2022. 11. 23., 07:49
Különös, kiszámíthatatlan korban készülnek életük első nagy megmérettetésére, és választanak irányt életüknek a mai végzősök. Ezért is tartották meg most a szalagavatót a szokásos, év eleji időpont helyett. Most azonban az ünneplésnek volt itt az ideje – a végzős diákok keringőjét videóra is vettük!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 11. 26., 10:04
A régimódi krumplis palacsinta egyszerűen elkészíthető, olcsó és finom vacsora. Még >>>
2022. 11. 25., 15:28
A kalocsai nyomozók pár óra alatt megtalálták azt a férfi, aki a gyanú szerint betört egy asszonyhoz. A sértett megzavarta, ezért elszaladt az elkövető. Még >>>
2022. 11. 25., 09:14
Fontos tudni, hogy a rendőrség csak akkor tud hatékonyan fellépni, ha a jogellenes cselekmény a tudomására jut. Még >>>
2022. 11. 24., 13:15
Valótlan tartalmú levelek terjednek az interneten úgy, hogy feladóként rendőri vezetőket jelölnek meg. Még >>>
2022. 11. 24., 12:01
Összesen kilenc olyan munkaszüneti nappal számolhatnak a magyarok, amelyek hétköznapra esnek. Még >>>
2022. 11. 24., 09:10
A programsorozat idén a textilre összpontosít, így sok kezdeményezés a ruhaipar ökológiai lábnyomának csökkentésére, a ruhák újrahasznosítására, élettartamuk meghosszabbítására irányul. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK