2024. 07. 13. szombat
Jenő
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 616.2 Ft/l   Dízel: 625.0 Ft/l   Írjon nekünk

Tisztújítás a megyei LMP-ben – Kerpács Rezső elnökként leköszön, de a háttérből erősíti pártját

Illés György Cinó  |  2018. 07. 18., 10:05

A múlt hónap utolsó napján, június 30-án, szombaton tartották az LMP tisztújító közgyűlését, amelyen Kerpács Rezső utódjául az elnöki posztra a kiskunfélegyházi Kis-Szeniczey Kálmánt, az öttagú elnökség kalocsai tagjául pedig Nagy Szabinát választották meg. Az eddigi elnök portálunk kérdésére örömét fejezte ki, hogy végre több időt szentelhet Kalocsán működő sportklubja szervezésének, de arról is biztosított, hogy a továbbiakban is lehetősége szerint igyekszik majd előmozdítani a párt ügyét, segítve az új elnökség munkáját.

Az LMP eddigi elnöke másfél éven át Kerpács Rezső volt, aki Kalocsán él családjával, itt brazil jiu-jitsu klubot vezet, és pártja egyéni képviselő-jelöltje is volt körzetünkben. Kerpács mandátuma most járt le, mivel az elnöki posztot már másfél éve töltötte be, és az LMP szervezeti szabályzata szerint a megyei elnököket ilyen terminusra választják meg.

 

A tisztújítással kapcsolatban az LMP megyei szervezete közleményt juttatott el, amelyet alább – keretes írásunkban – változatlan formában adunk közre.

A hír kapcsán megkerestük Kerpács Rezsőt is, akit terveiről kérdeztünk, és arra kértük, hogy értékelje a tisztújítás eredményét.

Kerpács Rezső elégedetten konstatálta, hogy a következő időszakban sportklubja szervezésére több figyelmet fog tudni fordítani, mivel ezt a tevékenységét eddig nem tudta kellő erőbedobással végezni a kampánnyal és a pártelnöki munkával kapcsolatos, időigényes teendők miatt.

Ugyanakkor arról is szólt, hogy a pártban továbbra is aktív szerepet kíván vállalni, hiszen újabb sűrű időszak áll előttük. Kerpács elmondta, hogy a jövőre esedékes helyhatósági és az Európa-parlamenti választásokra való felkészülésben, lehetőségei szerint segíti majd pártját és annak új elnökségét.

A párt új megyei elnöke a kiskunfélegyházi Kis-Szeniczey Kálmán

LMP Közlemény

Új elnökség a megyei LMP-ben

A Lehet Más a Politika párt Bács-Kiskun megyei szervezete 2018. június 30-án tisztújítást tartott. A leköszönő kalocsai Kerpács Rezső elnöktől Kis-Szeniczey Kálmán vette át másfél évre a megyei csapat irányítását. Az új elnök kiskunfélegyházi agrármérnök, vidékfejlesztési szakértő, gazdálkodó, vállalkozó, a megyei önkormányzat képviselője. Megválasztásra került továbbá az öt fős megyei elnökség is. Nagy Szabina az elnökség kalocsai tagja, bő egy éve erősíti az adminisztratív és szervezési feladatok ellátását. Vincze Katalin Lajosmizsén él, szakképzett és tapasztalt pénzügyi vezető. Saját cégében adatvédelemmel, illetve számviteli, adóügyi területen tanácsadással foglalkozik. Fehér Attila szociológus, a Partiszkon Társadalomkutató Közhasznú Egyesület alapító-elnöke. Fő érdeklődési köre az állampolgárok, főként a fiatalok aktív közéleti szerepvállalásra való felkésztetése. Fejes Ferenc gépészmérnök, ipari kisvállalkozásban dolgozik Kecskeméten, munkáik jelentős része külföldi. Célja a szervezeti kultúra és fegyelem erősítése, ami elősegíti a sikeres és konfliktusmentes politikai munkát. Az új vezetés fő feladata a párt felkészítése a jövő évi önkormányzati és európai parlamenti választásokra.LMP Bács-Kiskun Megyei Területi Szervezete

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 07. 10., 10:06
Kimagasló az érdeklődés a Paks II. Zrt. szakmai gyakorlati programja iránt, amelybe idén nyáron huszonöten kapcsolódtak be. A fiatalok Magyarország különböző egyetemeiről érkeztek. Tapasztalatszerzésüket, munkájukat mentorok segítik minden szakterületen. (x)
2024. 07. 09., 11:21
A nukleáris iparban alkalmazott tudásmenedzsmentről, a tudásmegosztásról és a humánerőforrás-fejlesztésről rendezett konferenciát a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség. Az esemény nyitónapján elhangzott, hogy a Paks II. projektben felhasználják az üzemelő blokkokon felhalmozott több mint negyven évnyi tapasztalatot. (x)
2024-07-03 15:42:00
Bagó Zoltán esetében olyan személyről beszélünk, akit az üzleti és egyéni magatartási formái miatt távol kellett tartani a Fidesztől, és jelenleg nincs olyan Fidesz felsővezető politikus, nincs olyan kormánytag, aki bármilyen kérdésben szóba állna vele. Ha pedig így van, rajta keresztül roppant nehéz lesz Kalocsának a normál pénzeszközökön túl egyedi forrásokat szereznie.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 07. 12., 15:09
Korábbi, a választások hivatalos oldalán megjelent információra alapuló cikkünkben valószínűleg tévesen közöltük, hogy jogerős a kalocsai polgármester-választás végeredménye, mivel ennek ellentmondó értesülések jutottak szerkesztőségünk birtokába. De ki lát már itt tisztán? Még >>>
2024. 07. 12., 11:44
Ma reggelre frissült a valasztas.hu oldala. >>> Frissítve! valószínűleg téves választásközlő oldal jelzése! Még >>>
2024. 07. 12., 08:44
Információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás és pénzmosás bűntett gyanúja miatt folytatják a nyomozást. Még >>>
2024. 07. 11., 14:39
2024. 07. 11., 10:00
Egy olyan étteremnél kezdtek vizsgálódni, amely nemcsak helyben fogyasztást kínál, hanem kiszállítást is. Még >>>
2024. 07. 08., 09:54
Ez a videó akár életet is menthet, mondanivalója életbe vágó és sajnos nem avul el... Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK