2024. 05. 22. szerda
Júlia, Rita
: 386 Ft   : 355 Ft Benzin: 615.4 Ft/l   Dízel: 656.6 Ft/l   Írjon nekünk

Török Ferenc polgármesterjelölt: Az elképzeléseken túl tervek, anyagok és kapcsolatrendszer is rendelkezésemre áll – Sajtótájékoztatót tartott az expolgármester

Zsiga Ferenc  |  2024. 04. 11., 15:30

Török Ferenc, a várost 2010-2014 között jobboldali politikusként vezető polgármester független polgármester-jelölti ambícióinak bejelentésével kétségtelenül még érdekesebben, még kiszámíthatatlanabbul alakul a június 9-ei önkormányzati választások előtt álló politikai tér, a politikai erők mintázata. Az expolgármester ígéretéhez híven az április 11-én, csütörtökön, a Kubikus parkban 10:30 órától megtartott sajtótájékoztatón immár a nagyobb nyilvánosság számára is megerősítette indulási szándékát. Török Ferenc elmondta azt is: szervezett támogató csapat, képviselőjelöltek nem állnak mögötte. A választókat arra kéri, mindenki a saját körzetében az általa legjobbnak vélt jelöltre adja le szavazatát, akikkel aztán ha polgármesternek megválasztják, egyfajta „integrátorként” bizonyosan együtt tud majd dolgozni Kalocsáért.

Török Ferenc elmondta:

Azért választottam a Kubikus parkot a sajtótájékoztatóm helyszínéül, mert ez a park, játszótér volt polgármesterségem alatt az első fejlesztés, amit átadtam a városnak, a gyerekeknek, és örömmel tapasztalom, hogy mind a mai napig egy szerethető, jól használható szabadidős- és rendezvényhelyszín, ahol minden korosztály megtalálja a szabadidő eltöltésének valamilyen formáját.Ez a park szimbolizálja a városért végzett munkámat, amelyben mindig a legfontosabb szerep annak jutott, hogy mi az, amire szüksége van az embereknek, hol kell és lehet azokat megvalósítani, és hogyan tudom előteremteni rá a fedezetet.A polgármesterséget megtisztelő szolgálatnak tekintettem és munkatársaimtól is ezt kértem. Hogy közülük többen nem tudtak ennek az elvárásnak megfelelni, azt nagyon sajnálom és helyettük is elnézést kérek Önöktől”

- iktatta be az utolsó, nevek híján talányos mondatot is beszédébe Török Ferenc, majd így folytatta:

Most is azért állok itt Önök előtt, mert ezt a szolgálatot szeretném folytatni szülővárosomnak, Önöknek. A város jelenlegi helyzetét, a megoldásokra váró problémákat, feladatokat mind ismerjük, tudjuk, hogy változásra van szükség! A változtatáshoz vannak elképzeléseim, a város életét meghatározó és befolyásoló minden területhez, legyen az gazdasági, kulturális, művészeti, idegenforgalmi; mindezek a realitás talaján álló, megvalósítható módon. Ezeken az elképzeléseken túl tervek, anyagok és kapcsolatrendszer is rendelkezésemre áll. 
De mit sem érnek ezek önmagukban, az Önök támogatása, ötleteik és munkájuk nélkül. Mert csak Önökkel, a városért tenni akaró emberekkel, közösségekkel, együtt tudjuk városunkat a süllyedésből emelkedő pályára állítani. Ennek a közösen elvégzendő munkának a hozadéka az előző generációk által létrehozott értékekre alapozva, szépkorú lakosainkat tisztelve, elvégzett munkájukat megbecsülve egy élhető, az itt élőknek munkát, megélhetést, nyugodt, békés, szép környezetet biztosító város.
Város, melyben a fiataloknak célt és okot adunk arra, hogy a városi ösztöndíjakkal támogatott tanulmányaik után hazatérjenek és ennek a közösségnek hasznos tagjai legyenek, együtt dolgozva mindenkivel a városért, az itt élő emberekért, a jövő nemzedékeiért.
Közös munkára hívok mindenkit, nem valakik vagy valami ellen, hanem egy nemes célért, egy élhető Kalocsáért, elvek és értékek mentén.”
-zárta a mondanivalóját Török Ferenc, majd a Kalohírek kérdésére, miszerint az a közösség, amelyik a polgármesteri székbe segítette, és akikkel együtt dolgozott négy éven át, miként fogadták az indulását, röviden azt válaszolta:

"Sok sikert kívántak."

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 05. 20., 08:52
Május 12-én, vasárnap a már bajnok Decs otthonában ültek asztalhoz a Kalocsai Sakk Klub versenyzői a 2023/2024-es bajnoki évad utolsó fordulójában, ahol 10-2-es vereséget szenvedtek az Asztalos csoport NB II-es csapatbajnoki találkozóján. A dr. Czibulka Zoltán vezette mieink ezzel csoportjuk 9. helyén végeztek, ám minden bizonnyal prolongálják NBII-es tagságukat a tízcsapatos csoportban a jövőben is.
2024. 05. 18., 10:25
Dr. Tóth Roland alaposan beleállt Bolvári Ferdinándba, ugyanis szerinte nem csak a pártok használják ugródeszkának az álfüggetlen és álcivil polgármesterjelöltet, ő is ugródeszkának használja a pártokat. A képviselőjelölt szerint úgy tűnik, bármi áron összefogna lassan bárkivel, hogy polgármester lehessen, most éppen a Tisza Párt kegyeit keresi.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2024. 05. 21., 14:01
A családi kirándulások alkalmával érdemes gondolni a kullancsokra is. Még >>>
2024. 05. 21., 13:00
Az áldozat a családsegítőhöz fordult a problémával, aki segített neki elköltözni. Még >>>
2024. 05. 21., 08:48
A ma délelőtt 10 órára meghirdetett bábszínház technikai okok miatt elmarad. Még >>>
2024. 05. 20., 08:50
A tényeket a társaság nem vitatta, hanem lemondva fellebbezési jogáról, több mint 7 millió forint adót fizetett be az állami költségvetésbe. Még >>>
2024. 05. 20., 08:48
A 14 éves fiú jobb kezéhez egy kést nyomott, miközben ráfogott a bal kezében tartott telefonjára. Még >>>
2024. 05. 17., 09:21
Az egyik körzeti megbízott a kezét is megégette, miközben segített egy bajba jutott asszonynak. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK