2021. 12. 03. péntek
Ferenc, Olívia
: 364 Ft   : 322 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Dr. Marsovszky a kalocsai férfitenisz trónján

Tamás Ferenc  |  2021. 06. 03., 10:02

Május 29-én, szombaton pótolták be a Kalocsai Tenisz Egyesület háziversenyének résztvevői a korábbról elhalasztott férfi egyéni viadaluk küzdelmeit, ahova rekord számú mezőny nevezett.

A játéknapra tizenkilenc induló nevezett, a résztvevők a következők: Beer Attila, Kasi Péter, Bedics Tamás, dr. Katona János, Szalai József, Tóth Róbert, Illés Attila, Peák Csaba, Skultéti Csaba, Baksa Richárd, Rádóczi Krisztián, Karkus Viktor, Dömötör Gábor, Pásti Mihály, Surman Árpád, Pécsi István, Barth Péter, dr. Marsovszky László, Mezei Péter.

A szervezők a jelentkezőket négy csoportba sorolták, akik közül négy főt kiemeltek egy-egy csoport élére. Ők a következők: Szalai János, Skultéti Csaba, Pásti Mihály, dr. Marsovszky László.


Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Az egyes csoportokból az első két helyezett jutott a főtáblára a legjobb nyolc közé. A csoportok két-két legjobbja a következő: „A”-csoport: 1. Szalai János, 2. Kasi Péter, Karkus Viktor, Peák Csaba. „B”-csoport: 1. Skultéti Csaba, 2. Beer Attila, Barth Péter, Rádóczi Krisztián, Surman Árpád. „C”-csoport: 1. Pásti Mihály, 2. Pécsi István, dr. Katona János, Mezei Péter, Tóth Róbert. „D”-csoport: 1.dr. Marsovszky László, 2. Dömötör Gábor, Illés Attila, Bedics Tamás, Baksa Richárd. Hogy mennyire jó volt az előzetes kiemelés, azt a csoportok végeredménye hűen tükrözte.

A legjobb nyolc között: Skultéti – Pécsi 6–1; dr. Marsovszky – Beer 6–0 (játék nélkül); Szalai – Dömötör 6–0; Pásti – Kasi 6–4.

Az elődöntőben: dr. Marsovszky – Skultéti 6–1; Pásti – Szalai 6–4.

A döntőben: dr. Marsovszky – Pásti 6–4.


Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Ezzel a Pünkösd Kupa háziversenyt a veretlenül végző dr. Marsovszky László nyerte. A döntőben nagy csatát láthattak a klubtagok – látványos röpték és elütések, ravasz rövidítések, remek szervák követték egymást –, ahol 5–2-es dr. Marsovszky vezetés után Pásti 5–4-re zárkózott fel, ám nagy csatában 6–4-re elveszítette a finálét.
A klubtagok a hagyományokhoz hűen bográcsozással és süteményekkel kedveskedtek egymásnak az egynapos torna során, ahol ismét emlékezetes versenynappal és ünnepélyes eredményhirdetéssel zárták le május havát.


Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)
2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 03., 14:15
A dekoratív mikulásos ajtódíszeket akár kisgyerekkel együtt is el lehet készíteni. Még >>>
2021. 12. 03., 13:12
December 5-én, Advent második vasárnapján délután 17.00 órakor érseki szentmise keretében megáldják a Szent István király (egykori Jezsuita) templomban az idei év új főzésű pálinkáit Szent Miklós püspök, a pálinkafőzők védőszentje közbenjárását kérve. Még >>>
2021. 12. 03., 11:10
Vasárnap este a színházban lesz az ismert színészek nevével fémjelzett előadás, amelyre a színész a KIK közösségi médiás oldalán invitálja a közönséget. Még >>>
2021. 12. 03., 10:45
Januártól a magánszemélyek kezdeményezhetik, hogy az állami nyilvántartásokban tárolt adataik változása esetén értesítést kapjanak azok a közművek és cégek, amelyekkel szerződésük van. Még >>>
2021. 12. 03., 10:22
Íme a harmadik feladvány, játékra fel! Még >>>
2021. 12. 02., 10:46
Megérkeztek Drágszélre a Magyar Falu program keretein belül megvásárolt új kommunális eszközök. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés