2022. 12. 06. kedd
Miklós
: 414 Ft   : 395 Ft Benzin: 704.1 Ft/l   Dízel: 849.7 Ft/l   Írjon nekünk

Dr. Marsovszky a kalocsai férfitenisz trónján

Tamás Ferenc  |  2021. 06. 03., 10:02

Május 29-én, szombaton pótolták be a Kalocsai Tenisz Egyesület háziversenyének résztvevői a korábbról elhalasztott férfi egyéni viadaluk küzdelmeit, ahova rekord számú mezőny nevezett.

A játéknapra tizenkilenc induló nevezett, a résztvevők a következők: Beer Attila, Kasi Péter, Bedics Tamás, dr. Katona János, Szalai József, Tóth Róbert, Illés Attila, Peák Csaba, Skultéti Csaba, Baksa Richárd, Rádóczi Krisztián, Karkus Viktor, Dömötör Gábor, Pásti Mihály, Surman Árpád, Pécsi István, Barth Péter, dr. Marsovszky László, Mezei Péter.

A szervezők a jelentkezőket négy csoportba sorolták, akik közül négy főt kiemeltek egy-egy csoport élére. Ők a következők: Szalai János, Skultéti Csaba, Pásti Mihály, dr. Marsovszky László.


Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Az egyes csoportokból az első két helyezett jutott a főtáblára a legjobb nyolc közé. A csoportok két-két legjobbja a következő: „A”-csoport: 1. Szalai János, 2. Kasi Péter, Karkus Viktor, Peák Csaba. „B”-csoport: 1. Skultéti Csaba, 2. Beer Attila, Barth Péter, Rádóczi Krisztián, Surman Árpád. „C”-csoport: 1. Pásti Mihály, 2. Pécsi István, dr. Katona János, Mezei Péter, Tóth Róbert. „D”-csoport: 1.dr. Marsovszky László, 2. Dömötör Gábor, Illés Attila, Bedics Tamás, Baksa Richárd. Hogy mennyire jó volt az előzetes kiemelés, azt a csoportok végeredménye hűen tükrözte.

A legjobb nyolc között: Skultéti – Pécsi 6–1; dr. Marsovszky – Beer 6–0 (játék nélkül); Szalai – Dömötör 6–0; Pásti – Kasi 6–4.

Az elődöntőben: dr. Marsovszky – Skultéti 6–1; Pásti – Szalai 6–4.

A döntőben: dr. Marsovszky – Pásti 6–4.


Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Ezzel a Pünkösd Kupa háziversenyt a veretlenül végző dr. Marsovszky László nyerte. A döntőben nagy csatát láthattak a klubtagok – látványos röpték és elütések, ravasz rövidítések, remek szervák követték egymást –, ahol 5–2-es dr. Marsovszky vezetés után Pásti 5–4-re zárkózott fel, ám nagy csatában 6–4-re elveszítette a finálét.
A klubtagok a hagyományokhoz hűen bográcsozással és süteményekkel kedveskedtek egymásnak az egynapos torna során, ahol ismét emlékezetes versenynappal és ünnepélyes eredményhirdetéssel zárták le május havát.


Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek


Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2022. 12. 02., 13:56
Két év alatt 150 millióval csökkentek Kalocsa éves adóbevételei, miközben a következő évben mintegy 350 milliós rezsiköltség-növekedéssel kell számolni, így a bevételek növelése elkerülhetetlen. A Vállalkozói Klub levélben kérte a javaslat elvetését, de a fentiekre tekintettel a szerda délutáni testületi ülésen mégis megszavazta azt a grémium többsége. A döntéstől bő 60 milliós bevétel-növekedést várnak.

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2022. 12. 06., 22:49
E percekben is tart Gulyás Gergely és Hernádi Zsolt MOL elnök-vezérigazgatója. A továbbiakban az ár kutanként és naponként változhat, a ma éjjeltől érvényes árakat már ismertették. Még >>>
2022. 12. 06., 16:15
A Mol a karbantartás után ugyan újraindította a százhalombattai Dunai Finomítót, de a teljes kapacitás elérése több hetes folyamat, egyik napról a másikra nem oldódnak meg az ellátási problémák, és ahhoz az importnak is helyre kellene állnia a jelenlegi pánikvásárlások és készletfelhalmozások mellett - jelentette be a Mol Magyarország ügyvezető igazgatója a Kossuth rádió Déli krónikájában kedden. Még >>>
2022. 12. 06., 16:03
Szilikonból készült muffinsütőformát hívott vissza a forgalomból a Pepco - olvasható a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) honlapján kedden közzétett felhívásban. Még >>>
2022. 12. 06., 09:38
Eltűnt a 16 éves Tóth Alisa Angelika! A fiatal, kalocsai lány december 3-án tűnt el, a rendőrség keresi. Még >>>
2022. 12. 06., 08:40
A hatodik játéknaphoz érkeztünk, nézzük a feladványt! Még >>>
2022. 12. 05., 10:52
Folytatódik a változékony idő a jövő héten is, a hét elején egy érkező hidegfront miatt csapadékra kell számítani, a hét második felében pedig inkább felhős, borult idő várható, többfelé esővel, záporral. Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK