2021. 12. 08. szerda
Mária
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

Színvonalas szombati fociprogram vár a csarnokban

Helyszín: Városi Sportcsarnok
Dátum: 2020. február 01., szombat 15:00
Színvonalas szombati fociprogram vár a csarnokban

Február 1-jén, szombaton délután bizonyára megtelik majd a Városi Sportcsarnok lelátója, hiszen ezen a napon rendezik a Téli Kupa Profi Liga fináléját és bronzmeccsét, de ezen a délutánon fogadja a rendező Kalocsai Futball Club az MLSZ-válogatottját is, akikkel majd az egykori kalocsai muskétások hajdani közönség kedvencei mérkőznek.

A program szerint előbb 15 órától a Profi Liga bronzmeccsén lép majd küzdőtérre a Bátya és az Uszód együttese, ahol abszolút háromesélyes ütközetre számítanak a hozzáértők. Sáfrán edző tanítványai a bátyai legények fogadkoznak, hogy kijavítják az általuk elrontott döntőbe jutást, míg a tavalyi bajnok Uszód, „Borsi” vezérletével szintén akarják a bronzérmeket és a végső harmadik helyezettnek járó kupát.

Ezt követi 16 órától az MLSZ-válogatott – Kalocsai Öregfiúk mérkőzés, ahol a vendégek soraiban feltűnik majd több egykori kalocsai kedvenc is, elég ha csak Pákolicz Dávid, Szabó Vili, Csábi József, Telek András, vagy Varjú Pilu nevét említjük. A hazaiak a már jól megszokott és megismert kerettel várják a vendégeket, de ígérik a tisztelt nagyérdeműnek, hogy nem fognak feltartott kézzel csatába indulni.

Az est csúcspontja aztán várhatóan a Profi Liga döntője lesz, ahol a Kalohírek.hu zömében a KFC ifjú titánjaiból verbuvált gárdája a Császártöltés több légióssal is megspékelt együttesével mérkőzik. A kalocsai formációban többek között láthatja majd a publikum, Mátyás Danit, Lakatos-Lengyel Marcit, Tóth Levit, Farkas Zalánt, de az ellenfélnél is lesznek egykoron a Kalocsában is megfordult játékosok és zömében a hajósi Fußballmanschaft spílerei.

Jöjjön tehát minden labdarúgást kedvelő szombat délután a csarnokba, a szervezők ígérik, hogy emlékezetes ütközeteket láthat az, aki ellátogat a teremfoci-fieszta arénájába.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 20:04
A Mikulást és rénszarvasát a kecskeméti megyei kórházban énekszóval várták a gyermekek és szüleik az erkélyen. A Mikulás szokatlan érkezését a Covid-járvány miatt szervezték a magasba. Még >>>
2021. 12. 07., 18:35
Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy segítsék a Kalocsa Város Önkormányzat Városfejlesztési és Üzemeltetési Osztályának munkáját a kérdőív kitöltésével. Még >>>
2021. 12. 07., 15:41
A Csajda-kertben épülhet játszótér, a temetőben a kerítés javítására és világításra is jut a forrásból. Még >>>
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés