2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

A dobogó harmadik fokáért harcoltak: Dunapataji KSE – Fajszi SE 0–0

Tamás Ferenc  |  2018. 04. 22., 20:25

Ősszel nagy csatában, Máté Béla két remekbe szabott góljával a fajszi legénység diadalmaskodott az akkor még zsinórban meccseket nyerő, már-már bajnoki álmokat szövögető pataji tizenegy ellen, amely akkor a meglepetés kategória határát is súrolta a kalocsai régióban.

Jelen állás szerint kettejük április 14-i, pataji találkozóján a hazaiak 35 pontot gyűjtve a harmadik helyről várták az összecsapást, míg a vendégek az addig szerzett 30 pontjukkal a felzárkózásban bíztak, no meg egyre „izmosodó” csapategységükben.

Képgaléria megtekintése (21 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Aztán az első játékrész során a Fajsz igazolta is a róla hallottakat – presszió alatt tartották a hazaiak kapuját, mi több kapufákat lőttek, de Pergelt is többször próbára tették a háló előtt. Ha kicsit higgadtabbak Facskó János tanítványai a befejezéseknél, akár 3–0-val is fordulhattak volna a vendégek.

A második játékrészre aztán

egy sokkal összeszedettebb, jól láthatóan motiváltabb és egészségesen agresszív Pataj futott ki a pályára,

minden bizonnyal használt Bodó Attila edző félidei fejmosása. Ebben az etapban a hazaiaknak volt több lehetősége a több labdabirtoklásuk mellett, ám gól nem született, az összkép alapján pedig a végeredmény igazságosnak mondható.

Képgaléria megtekintése (21 db kép)

Forrás: Tamás Ferenc / KALOhírek

Dunapataj – Fajsz 0–0
100 néző, vezette: Juhász T.
Dunapataj: Pergel – Megyeri, Nacsa, Szabó (Peák) – Takács, Botykai J. (Dinnyés), Kovács, Miskolczi – Botykai L., Németh, Szalai.
Edző: Badó Attila.
Fajsz: Szép – Tanyó, Lénárd, Bogárdi – Fekete – Juhász, Anisity, Hegedűs, Vida – Ziegenheim (Lakatos), Medovy.
Edző: Facskó János.


Az oldal támogatója a Hufbau-Akker szaküzlet. További akciós termékekért ide kattints!

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021-12-02 09:50:27
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés