2021. 12. 07. kedd
Ambrus
: 366 Ft   : 324 Ft Benzin: 480 Ft/l   Dízel: 480 Ft/l   Írjon nekünk

A hajrában döntött a három pont sorsáról a Géder

A hajrában döntött a három pont sorsáról a Géder
Tamás Ferenc  |  2020. 03. 21., 14:55

Március 14-én, szombaton a „megyekettő” Déli csoportjának egyik derbijét Sükösdön játszották, ahol a hazaiak szerettek volna visszavágni az ősszel Géderlakon elszenvedett megsemmisítő 7–1-es vereségükért.

A hazaiaknál ugyan kulcsjátékosok hiányoztak a „táncból”, talán éppen ezért az előzetes esélylatolgatások géderi sikert prognosztizáltak.

Azért a kezdés után az is kiderült, hogy tarthatott egymástól a csoport korábbi két éllovasa – ökölvívó nyelven szólva az ütéstáv felmérésével voltak igazán elfoglalva –, a tapogatózó, kivárásra futballozó két csapat játékán látszott, hogy respektálják egymás erényeit. A túlbiztosított labdajáratások és mélységi passzok is ezt igazolták, miközben majdnem békésen csordogált a játék.

Aztán a negyedóra vége felé jött egy meg nem adott hazai gól – Tallér beívelését, Pesti fejelte a kapuba, ám mert az asszisztens lest lengetett, Béleczki spori kifelé mutatott szabadrúgást. Felgyorsultak az események, jött néhány hazai lehetőség, majd a vendégek is a sükösdi kapu ostromába kezdtek. Igaz, mindezek ellenére 0–0-val vonultak pihenőre a mérkőző felek.


Forrás: Tamás Ferenc/ KALOhírek


A második játékrészben – főleg a hazai cserék után –, a Salamon-legénység is érezte, hogy lesz még keresnivalójuk, amit a 75. percben sikerült is gólra váltaniuk. Gazsi keretpasszával Farkas lépett ki, és szinte „Sándor-szögből” a hosszú sarokba vágta a labdát (0–1).

Sükösd SC – Géderlaki KSE 0–1 (0–0)
Zárt kapus mérkőzés, vezette: Béleczki L.
Géderlak: Tóth N. – Mirza G., Salamon M., Gazsi J., Fenyősi G. – Vass L., Sibalin D. – Sági J. (Szávuj M.), Balogh I. – Farkas P., Varga S. (Jaksütz R.).
Játékos-edző: Salamon Miklós.

Ha tetszett a cikk, kövesse a Kalohíreket
a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

videok  legfrissebb videók

2019. 08. 09., 11:29
Terefere Pécsi Viviennel. Interjúalanyaink: kalocsai kötődésű, tehetséges fiatalok. Téma: vágyak, álmok, tervek, alkotások, aktualitások. Viven első beszélgetőtársa 18 éves koráig élt városunkban, amelynek közvéleménye röplabdacsapatunk erősségeként ismerhette meg őt. De mi van vele most, egy jó évtized után? Meg fognak lepődni!

Még több friss hír

2021. 12. 01., 18:59
Közeleg a karácsony, a szeretet ünnepe. Egyre többet gondolunk szeretteinkre – és egyre többször érezzük szorítóan rövidnek az adventi készülődésből hátra lévő időt. Ez az időszak arra is szolgál, hogy sorra vegyük, fölkeressük ismerőseinket, barátainkat, jókívánságokkal köszöntve őket az ünnep közeledtével. A szeretet szép kifejeződése a meghitt ünnepen az ajándékozás is – annál nagyobb gondot jelent, hogy kinek mit és hol vegyünk meg. Segítünk!
2021. 12. 02., 09:50
Napokon belül több mint kétszáz ajándékcsomagot juttat el gyermekotthonban élő gyerekeknek a Paks II. Zrt. A két új blokk létesítéséért felelős társaság Mittler István kommunikációs igazgató tájékoztatása szerint idén – ahogy az előző években is – több karitatív akcióhoz csatlakozott. (x)

  Legfrissebbek most

   NAPI GYORS
2021. 12. 07., 10:30
A karácsonyi szezonban ismét karitatív kampányt indít a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az OMV Hungária: a töltőállomásokon megvásárolható adománykártyákkal lehet támogatni az alapítvány munkáját. Még >>>
2021. 12. 07., 08:41
A hetedik játéknaphoz érkeztünk, lássuk a feladványt! Még >>>
2021. 12. 06., 19:35
Kedves Gyerekek! Bízunk benne, minden kiscsizma megtelt már ma reggelre! Még >>>
2021. 12. 06., 13:34
A több tagcserén is áteső Omega a legnépszerűbb hazai beatzenekarok egyike lett, Kóbor pedig idővel a gitár helyett csak az éneklésre koncentrált. Még >>>
2021. 12. 06., 10:52
Embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, a nyomozók előterjesztést tesznek a férfiak letartóztatásának indítványozására. Még >>>
2021. 12. 06., 08:04
Íme a hatodik feladvány, jó keresgélést! :) Még >>>

  NÉPSZERŰ HÍREK

  kiemelt hírei

hirdetés